"Racja BH!!! A ty Bardock SSJ6 pizgnij sie w ten głupi łeb!!!Co ty ku**a sobie myślisz ćwoku pier***ny???? Goku the best??!!
Najbardziej fajna odpowiedź
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Najbardziej fajna odpowiedź
oto najbardziej fajna odpowiedź z forum Gutka na teamt tego co myśli o poście tego @#$% Bardocka ssj6
"Racja BH!!! A ty Bardock SSJ6 pizgnij sie w ten głupi łeb!!!Co ty ku**a sobie myślisz ćwoku pier***ny???? Goku the best??!!
Spier****aj z forum wogóle bo mnie juz dosyć cenzura!!!!!Nara"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: Najbardziej fajna odpowiedź
BH wszystkie przekleństwa weź w gwiazdkiBig Hamster pisze:oto najbardziej fajna odpowiedź z forum Gutka na teamt tego co myśli o poście tego @#$% Bardocka ssj6
"Racja BH!!! A ty Bardock SSJ6 pizgnij sie w ten głupi łeb!!!Co ty ku**a sobie myślisz ćwoku pier***ny???? Goku the best??!!![]()
Spier****aj z forum wogóle bo mnie juz dosyć wku****eś!!!!!Nara"
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Najbardziej fajna odpowiedź
Wziolem tylko te były z nich [...] reszta może zostaćArti pisze:BH wszystkie przekleństwa weź w gwiazdkiBig Hamster pisze:oto najbardziej fajna odpowiedź z forum Gutka na teamt tego co myśli o poście tego @#$% Bardocka ssj6
"Racja BH!!! A ty Bardock SSJ6 pizgnij sie w ten głupi łeb!!!Co ty ku**a sobie myślisz ćwoku pier***ny???? Goku the best??!!![]()
Spier****aj z forum wogóle bo mnie juz dosyć wku****eś!!!!!Nara"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019