Tu mówicie o tej grze , jak dla mnie najlepszy jest dział Built up , wytrenowałem Vegetto do 70 poziomu i całkiem fajnie sie gra , szkoda że nie ma żadnych hacków OK teraz wy
P.S. oto poziomy mocy w built up
Super Saiyan Future Trunks LV:27
Vegetto LV:70
Piccolo jr LV:30
Super Saiyan Present Trunks LV:05
Super Saiyan GT KKRT LV:29
Vegeta SS2 LV:11
Super Saiyan Z KKRT LV:65
Super Saiyan 4 KKRT LV:62
Ostatnio zmieniony sob lut 05, 2005 8:16 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Gralem w to kiedys u qmpla dajcie spokoj Atom ma racje .... to jest nudne mzoe gdyby 2 zrobic to moze i owsze rozbudowane by bylo kazdy osobnik jakies bajery i wogole tryb"kariery":P lol
Ja grałem w tą grę już dość dawno lecz nadal pamiętam że była moją ulubioną grą na Playstation . Kiedyś grałem w nią z macix ‘em ale to już stare dzieje
Jedno trzeba przyznać - Final Bout Theme Rullezz Kilka lat temugrajac w to po nocach przezywalem jedne z najlepszych chwil Ta gra poprostu wymiata, a to ze grafa już na te czasu ie błyszczy, mi to nie przeszkadza
jak gram chibi goku ssj to caly czas nawalam z piachy bez ustanku i malpa sie nie umie ruszyc a jak sie rusza to zaden z jej komboli nie dolatuje do mnie
PS. potrzebuje dzialajacy link do FINAL BOUT bo chce se zaciosac w to na kompie!!!!!