Negatywny stosunek do admina

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Negatywny stosunek do admina

Post autor: Arti »

Zauważyłem, że ostatnio na forum trzech użytkowników jest do mnie negatywnie nastawionych. Są to mianowicie: BH, Macix i michago. Każdy z nich dał mi minusa w pewnym temacie. Decyzję uzasadnił jedynie BH. Jego uzasadnienie było kiepsko ale było. Reszta albo nie wiedziała za co albo się bała napisać. Mianowicie wszyscy panowie mają do mnie jakieś pretensje i mi się w tym poście wyspowiadają.

Na pierwszy ogień idzie BH. Dostał dwa ostrzeżenia. Pierwsze za niezastosowanie się do prośby, która miała działać na rzecz forum. A drugie za dwuwyrazowe posty. Aha, przepraszam, przed tymi dwoma wyrazami był jeszcze zacytowany poprzedni post innego użytkownika. Tak tylko niestety ja (szok!) czytam wszystkie posty i zwracam uwagę na ich treść, a nie długość. No niestety jestem mądrzejszy niż Wam się zapewne zdaje. BH po Tobie się nie spodziewałem. Zawsze uważałem Cie za dorosłego facet, który jest świadomy tego co robi i konsekwencji, które może ponieść. BH oskarżył mnie o to, że sam piszę posty jeden pod drugim w dziale "Ostrzeżenia i banicja". A więc wyjaśniam po raz drugi, że piszę posty jeden pod drugim aby było widać ile ich jest i konkretnie kto za co. BH to, że jesteś starszy nie upoważnia Cię do zaśmiecania forum.

Teraz zajmiemy się delikwentem o xywce Macix. Dostał on również dwa ostrzeżenia. Pierwsze za post, którego treść powinien był wysłać na PW. A drugie za kiepsko-kiepską ortografię. Macix na PW napisał mi, że jest dyslektykiem, i że ma na to dowód, który może mi wysłać. Oczywiście nie musi tego robić bo mu wierzę (mam nadzieję, że mogę mu ufać). W każdym razie dyslektyk mógłby wyrazić choć odrobinę inicjatywy i sprawdzić swój tekst w Wordzie lub za pomocą małej książeczki zwanej Słownikiem Ortograficznym. On nie miał się wogóle co ze mną kłócić.

I ostatni, czyli michago. I również dwa ostrzeżenia za ortografię i dwuwyrazowy post. Napisał do mnie PW z przeprosinami, a potem dał mi minusa w pewnym dziale nie wyjaśniając dlaczego.

Oczywiście to, że daliście minusa mnie prawie nie obchodzi. To Wasze zdanie. Tylko teraz przy prawie każdym poście widać wyraźną urazę do mnie. Widać trzej panowie myślą, że panujące tu reguły ich nie obowiązują. Niestety, są w głębokim błędzie. Jesteśmy ludźmi cywilizowanymi i dojdziemy do kompromisu. Napiszcie mi tutaj co o tym całym zamieszaniu sądzicie i może uda nam się wypracować jakiś kompromis.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Negatywny stosunek do admina

Post autor: BH Daimaouji »

Dobar nie będe sie kłócił z takimi mrówkami jak WY , i tak obydwu wam - Artiemu i Atomowi dałem bloka na GG , koniec wojny a'la świry.

BH sama
Arti pisze:
BH pisze:Pamiętaj "dupku"
Mam nadzieję, że to nie było do mnie. Poczekaj BH. Zobaczmy co inni mają do powiedzenia na ten temat.
Wyraźnie napisałem w cudzysłowiu a jak ty nie wiesz co to znaczy to sam przyznaj sobie 1- z polskiego , jak to sie daje to to ma odwrotne znaczenie jak np. ty o nas "dbasz" heh teraz wiem że jesteś nikim :lol:

P.S. Jak mówiłem ignoruje te wszytskie obrazliwe słowa na mnie , jak tak jesteście dla mnie "przyaciółmi" to ja nie chcem z wami gadać :x
Bakane Atom pisze:Słyszałeś słowo "szacunek" ??
A czy TY słyszałeś pojęcie ZAMKNIJ SIĘ? Jak nie to się nie wstącaj! :evil: BTW ja mam te słowo które ty powiedziałeś w dupie wieć STFU jak to mówi Kicek i przestań nas krtytykować

http://foroom.ssjcenter.com/viewtopic.php?p=42422#42422 - Macix robi jaja z obu Arturów (SSJPower , SSJCenter) :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony śr lut 09, 2005 8:18 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 11 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Nie żebym coś do Ciebie miał. Nazywając admina "szczurem" jesteś chyba niespełna rozumu ;) I ciekawe za co mi się należało :?: Za to, że utrzymuję względny porządek na forum :?:
BH pisze:Pamiętaj "dupku"
Mam nadzieję, że to nie było do mnie. Poczekaj BH. Zobaczmy co inni mają do powiedzenia na ten temat.
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

90% treści twojego postu BH = BAN.

I teraz mówie otwarcie. Jeżeli Arti nie dasz bana BH to hackuje to forum i sam mu dam. Bo to co tu przeczytałem....poprostu mnie przeraża !! BH czy ty naprawde jesteś taki ciemny?! czy ty nie rozumiesz co sie do Ciebie mówi?! byłes kiedyś na jakimś forum?! na jakim?! na jakim Ci takie żeczy pozwalają ?! jak ty sie wogle odzywasz?!!?!?! Straciłeś w moich oczach najwiecej BH ile tylko było można!
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Niestety arti, to było do ciebie (ja tak wywnioskowalem) :wink: Mówi się trudno, ciężka praca nie zawsze jest pochwalana, a ja sam nie chce sie wychylać, choć mam duzo do powiedzenia :twisted:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Spokojnie. Niech się wypowiedzą inni użytkownicy bo się sajgon zrobi. Potem się zobaczy co zrobię. Ale ja jestem nastawiony na kompromis.
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Ale Gutek. Zapomnij o stosunku do BH (że się lubicie itp) i jeszcze raz przeczytaj to. CZY TY WIDZISZ CO ON TAM NAPISAŁ?? ile tam jest wyzwisk?! każde solidne forum które ma normalnego admina (neutralnego) zbanowało by BH. Mam nadzieje że SSJ POWER stoi na wysokim poziomie i zrobi to samo. Słyszysz BH? przegiąłeś !!
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Dobra tylko to WCALE NIE ZMIENIŁO moich stosunków do BH... To jest sprawa między BH i Artim, a jakich oni używają środków to ich sprawa BH jest po prostu szczery i wali z mostu

Słyszałeś słowo "szacunek" ?? //Atom

Ja nie ma do nikogo szacunku, można kogoś lubić albo nielubić i tyle :twisted: Już mówiłem, póki co nie chce brać udziału w tej wojnie :wink:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

A więc BH się doigrał i został zbanowany na Amen. Jak widać nie cackamy się. Czekam na wyjaśnienia od dwóch pozostałych panów.
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Moim zdaniem Arti nie powinieneś tego ciągnąć aż tak daleko. Po 2 poście powinieneś to zrobić....
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Sprawa wyjaśniona. Temat zamykam.
Strona o serii GTA!

Zablokowany