Sprawa dotycząca Macixa
Sprawa dotycząca Macixa
Ostatnio na forum został zawiązany ruch oporu, którego bossem był BH. Został on zbanowany. Został jednak Macix, z którym mam pewne wątpliwości. Macix na forum SSJCENTER założył ankietę, w której wyzwał niejakiego Artiego. Po rozmowie z Macixem dowiedziałem się, że chodziło o Arta z tamtej strony. Jednak dziś Atom dostarczył mi rozmowę, w której Macix mówi BH o tej ankiecie. Zaznacza w niej, że to jest świetny pomysł jak mi dokopać. BH poniósł zasłużoną karę ale nie wiem co zrobić z Macixem. Czekam na Wasze komentarze. Potem zamieszczę tu rozmowę jaka zaistaniała między BH i Macixem.
Tutaj jest ankieta, którą założył Macix na SSJCENTER. A oto kawałek rozmowy, która przegiegła między BH i Macixem:
macix (17:34)
BH jestes
mam świetny pomysł
BH (17:35)
ehe
jaki to pomysl?
macix (17:36)
pamiętasz artura z ssjcenter
BH (17:36)
no i?
mam pomysł jai mu numer wyciąć
Zdażyło się to zaraz po tym jak założyłem ten temat. Myślę, że sprawa nie ulega wątpliwości. Takowy pomysł miał się odnosić do obrażania mnie publicznie pod przykrywką tego drugiego Arta. Niestety, w pytanie do ankiety było wraźne słowo "Artiemu". A xywka człowieka z SSJCENTER brzmi: art182. Myślę, że to wszystko nie może być zbiegiem okoliczności i Macix myślał, że mu uwierzę. Było by tak gdyby Atom nie przekazał mi rozmowy BH z Macixem. Co Wy o tym sądzicie
Bo wg mnie dowody są przekonujące.
BH jestes
mam świetny pomysł
ehe
jaki to pomysl?
pamiętasz artura z ssjcenter
BH (17:36)
no i?
mam pomysł jai mu numer wyciąć
Zdażyło się to zaraz po tym jak założyłem ten temat. Myślę, że sprawa nie ulega wątpliwości. Takowy pomysł miał się odnosić do obrażania mnie publicznie pod przykrywką tego drugiego Arta. Niestety, w pytanie do ankiety było wraźne słowo "Artiemu". A xywka człowieka z SSJCENTER brzmi: art182. Myślę, że to wszystko nie może być zbiegiem okoliczności i Macix myślał, że mu uwierzę. Było by tak gdyby Atom nie przekazał mi rozmowy BH z Macixem. Co Wy o tym sądzicie
Hmm......powiem to tak.Macix ,z tego co widzę ,chciał tobie wyciąć ten numer ,ale zrobił go tam ,gdzie my nie docieramy.Innymi słowy.....chciał zrobić dowcip ,o którym żaden z nas nie wiedział .Więc można dać Macixowi jeszcze szansę .Wydaje mi się ,że teraz on się zmieni.Nie ma BH ,który na wszystich trochę zadziałał.Macix (według mnie) został baaardzo zmieniony przez BH.Jakby Macix się teraz wykazał czymś mądrym.......ja bym go jeszcze przetrzymał do spowiedzi ......pogadaj z nim Arti na GG.
Fight.
Nie Arti ty mnie źle zrozumiałeś! To właśnie był dowód że jest niewinny !! Przecież to świadczy że chcieli wyciąć numer temu z SSJ CENTER a nie TOBIE !! btw właśnie skończyłem rozmawiac z waszym kochany BH. Na 24 wyrazy 12 jest wyzwisk.... czy to normalne?
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !