mam problem z Dragonball Z: Buu's Fury
Moderator: Moderatorzy
mam problem z Dragonball Z: Buu's Fury
kiedy wchodze do Kail's house wysakuje mi komunikat THE GAME WILL NOT RUN ON THIS HARDWARE
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: mam problem z Dragonball Z: Buu's Fury
1.Co to Kail's house?elfiasty pisze:kiedy wchodze do Kail's house wysakuje mi komunikat THE GAME WILL NOT RUN ON THIS HARDWARE
2.Sciagnij sobie inny emulator
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Są trzy sposoby:
1. Znajdź emulator VBA 1.0 do VBA 1.4(o ile się nie mylę)
2. Ściągnij inną wersję gry(plik *.zip w którym są: Plik *.nfo, plik *.gba i jeszcze jeden plik, chyba *.icg ? lub coś takiego nie pamiętam tego ostatniego, ale to właśnie on jest najważniejszy!). Odpal w emulatorze plik ZIP! Gra powinna pójść bez żadnych błędów.
3. Ostateczna i najbardziej drastyczna wersja: proś o save'a do gry tuż po wejściu, Uwaga, do "KAMI's" house.
Najbardziej polecam drugi sposób, jest najlepszy. Poprostu musisz mieć odpowiednią wersję gry i odpalić plik zip(ja tak grałem). Temat zostawiam otwarty, gdyby ktoś miał podobne pytanie, ale proszę - nie spamujcie!
1. Znajdź emulator VBA 1.0 do VBA 1.4(o ile się nie mylę)
2. Ściągnij inną wersję gry(plik *.zip w którym są: Plik *.nfo, plik *.gba i jeszcze jeden plik, chyba *.icg ? lub coś takiego nie pamiętam tego ostatniego, ale to właśnie on jest najważniejszy!). Odpal w emulatorze plik ZIP! Gra powinna pójść bez żadnych błędów.
3. Ostateczna i najbardziej drastyczna wersja: proś o save'a do gry tuż po wejściu, Uwaga, do "KAMI's" house.
Najbardziej polecam drugi sposób, jest najlepszy. Poprostu musisz mieć odpowiednią wersję gry i odpalić plik zip(ja tak grałem). Temat zostawiam otwarty, gdyby ktoś miał podobne pytanie, ale proszę - nie spamujcie!
-
przemek0334
- Przeciętny wojownik
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A jakbys nie mogl go zlapac , polecam to http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=198
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019