Każdy przecież może skonwentować to na RPG makera 2000 , ale zaraz po co zostawiać pospolite materiały zamiast dawać nowe? Nie potrzebnie animacje zapychają ten dział (animacje walki) a wystraczy tylko je przekopiować z innej gry i po krzykuAtom pisze:Nie można dawać linków do 2003 czyli sugeruje ze nie mozna go używać. Czyli wnioskuje że gier na 2003 nie może być. Wiec na mnie ludzie nie liczcie. Ja 2000 sie nie zajmuje! a RTP nie bede dodawal bo za duzo MB zajmuje!
Gry
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gry
Tu dajecie wasze gry 

Ostatnio zmieniony śr lut 02, 2005 7:04 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Oto pomysły na gry o DB 
IF (...) Story - inspiracja na podstawie gry SSW tworzymy grę o alteratywnej rzeczywistości gdzie bohaterem jest jedna lub/i więcej postaci , to się przydaje gdzie mamy dosyć tego że KKRT jest nadal bohaterem.
Na postawie bijatyk - tworzymy postacie z charsetów do jakich są podobne do tych z gier i robimi tak , na początku mapy gdzie startujemy piszemy wybór postaci (z SB na tym przykładzie):
Kakarotto
Piccolo jr
Vegeta
Freeza
Cancel - kolejny wybór--
-->
Dr. Gero
# 18
Cell
# 16
Potem po wybraniu wybieramy wroga
Kakarotto
Piccolo jr
Vegeta
Freeza
Cancel - kolejny wybór--
-->
Dr. Gero
# 18
Cell
# 16
Cancel - kolejny wybór
No i bawimy się
IF (...) Story - inspiracja na podstawie gry SSW tworzymy grę o alteratywnej rzeczywistości gdzie bohaterem jest jedna lub/i więcej postaci , to się przydaje gdzie mamy dosyć tego że KKRT jest nadal bohaterem.
Na postawie bijatyk - tworzymy postacie z charsetów do jakich są podobne do tych z gier i robimi tak , na początku mapy gdzie startujemy piszemy wybór postaci (z SB na tym przykładzie):
Kakarotto
Piccolo jr
Vegeta
Freeza
Cancel - kolejny wybór--
-->
Dr. Gero
# 18
Cell
# 16
Potem po wybraniu wybieramy wroga
Kakarotto
Piccolo jr
Vegeta
Freeza
Cancel - kolejny wybór--
-->
Dr. Gero
# 18
Cell
# 16
Cancel - kolejny wybór
No i bawimy się
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Eh chyba przesadziłeś BLIZ
anyway skryptowanie zabiera mi wieele czasu :/ do tego łączenie animacji w progsach które działąją na innej rozdzielczości i rozszerzeniach jest bardzo trudne, przez co nie moge zrobic do konca tego co chce.
PS: Tło już mieniłem
EDIT: WOW od kiedy Kaoz moze zatrzymywać Saiyanów z taką potęgą ??
anyway skryptowanie zabiera mi wieele czasu :/ do tego łączenie animacji w progsach które działąją na innej rozdzielczości i rozszerzeniach jest bardzo trudne, przez co nie moge zrobic do konca tego co chce.
PS: Tło już mieniłem
EDIT: WOW od kiedy Kaoz moze zatrzymywać Saiyanów z taką potęgą ??
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Nie o to chodzi, chodzi o to, że aby używać RPG Makera trzeba mieć licensje, czyli wykupić go, a strony mają go nielegalnie i dlatego nie wolno podawać linków(wlazł by ktoś z federalnych, zaczął sprawdzać, a potem ścigać autora), dlatego nie podaje się linków do stron z RPG Makerem 2k3Atom pisze:Nie można dawać linków do 2003 czyli sugeruje ze nie mozna go używać. Czyli wnioskuje że gier na 2003 nie może być. Wiec na mnie ludzie nie liczcie. Ja 2000 sie nie zajmuje! a RTP nie bede dodawal bo za duzo MB zajmuje!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gralem w tenkaichi budokai i chaozem zatrzymywalem komorczakaAtom pisze:EDIT: WOW od kiedy Kaoz moze zatrzymywać Saiyanów z taką potęgą ??
czyli to dotyczy tylko rpg makera 2003?dae pisze:Nie o to chodzi, chodzi o to, że aby używać RPG Makera trzeba mieć licensje, czyli wykupić go, a strony mają go nielegalnie i dlatego nie wolno podawać linków(wlazł by ktoś z federalnych, zaczął sprawdzać, a potem ścigać autora), dlatego nie podaje się linków do stron z RPG Makerem 2k3Atom pisze:Nie można dawać linków do 2003 czyli sugeruje ze nie mozna go używać. Czyli wnioskuje że gier na 2003 nie może być. Wiec na mnie ludzie nie liczcie. Ja 2000 sie nie zajmuje! a RTP nie bede dodawal bo za duzo MB zajmuje!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak, właśnie dlatego nie można podawać stron z RPG 2k3BH Daimaouji pisze:czyli to dotyczy tylko rpg makera 2003?Dae pisze: Nie o to chodzi, chodzi o to, że aby używać RPG Makera trzeba mieć licensje, czyli wykupić go, a strony mają go nielegalnie i dlatego nie wolno podawać linków(wlazł by ktoś z federalnych, zaczął sprawdzać, a potem ścigać autora), dlatego nie podaje się linków do stron z RPG Makerem 2k3
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To dobrze , bo ja nie uzywam tego GOWNA (jak to mowi Kicek)dae pisze:Tak, właśnie dlatego nie można podawać stron z RPG 2k3BH Daimaouji pisze:czyli to dotyczy tylko rpg makera 2003?Dae pisze: Nie o to chodzi, chodzi o to, że aby używać RPG Makera trzeba mieć licensje, czyli wykupić go, a strony mają go nielegalnie i dlatego nie wolno podawać linków(wlazł by ktoś z federalnych, zaczął sprawdzać, a potem ścigać autora), dlatego nie podaje się linków do stron z RPG Makerem 2k3
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Picceta jeszcze nie ma , ale widzialem pare na forum PiccetyVexeta pisze:Apropo gier czy wie ktos moze skad mozna pobrac gre Piccety lub inna zrobiona w stylu LOG?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019