Czy chcecie ,aby my praca na temat DIDIX BALL pojawiła się na stronie SSJ POWER??????Arti i niektórzy zastanawiają się nad tym .Może wy pomożecie....GŁOSUJCIE!!!!!!!!
No baaaa pewnie ze ma byc tylko w jakim dziale? Moze Super Special;) dobra nazwa dla super dziel Didixa:) Arti zrob cos z tym;) oczywiscie cos porzytecznego i dobrego:)
Didix wprawdzie przesadzić z daniem mi sajanskiego DNA (myśląc pewnie że to najpotężniejsza rasa we wszechświecie) , ale dla mnie to fajna saga (mimo iż nic nie czytałem )
Atom pisze:To skad to wiesz BH ? = .=
Skoro wy tak twierdzicie to ja też
Ostatnio zmieniony sob lut 05, 2005 3:38 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Dzięki ludzie.Dzięki tej ankiecie i dzięki waszym głosom RAV SIĘ ZGODZIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzięki kochani.........nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy...........
A więc temat do zamknięcia. I na przyszłość: Didix nie musisz mi pisać na PW jakie tematy mam zamknąć. Mam oczy, a wczoraj wcześniej odszedłem od kompa