No i klasa!
Krytyka pomaga :d I ja też pomagam! ^^
Rysunki są o niebo lepsze od tamtych. Nie będę mówił, że ten ostatni podoba mi się najbardziej, bo to jasne.
Te rysunki Saiyan też fajne ^^ Żeby się do czegoś przyczepić trza się dłuugo przyglądać (albo ja się przyglądałem zbyt krótko- ale nic nie widzę z błędów ;P)
Nom Sasuke spoko wyglada sprobuj narysowac kiedys. Rysunki coraz lepsze . Raditz troche zbyt podobny do Vegety ale ok. Czy ktos moglby mi powiedziec kim byl Thales? (czy byla o nim mowa tylko w kinowkach?)
1.Bo Raditz JEST podobny do Vegety , czesto powstaje teoria ze jest w polowie synem Krola Vegety bo wyglada jak Vegeta
2.Thales (Lub scislej Tullece/Lasat) to wrog z filmu 3 , pokazuje jaki by byl KKRT jakby nie uderzyl sie w glowe (Charakter) i nie , bracmi (KKRT i Thales) NIE sa
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:2.Thales (Lub scislej Tullece/Lasat) to wrog z filmu 3 , pokazuje jaki by byl KKRT jakby nie uderzyl sie w glowe (Charakter) i nie , bracmi (KKRT i Thales) NIE sa
Gdy czytałem recenzję filmu to pisało że są braćmi...
"Ciekawostki:
- Taurus (Thales) jest bratem bliźniakiem Goku i bratem Raditza i zarazem trzecim synem Bardocka.
- Thales pojawia się także w filmie special: Plan To Destroy Of Saiya-Jin jako klon prawdziwego Thales'a."
BH Daimaouji pisze:2.Thales (Lub scislej Tullece/Lasat) to wrog z filmu 3 , pokazuje jaki by byl KKRT jakby nie uderzyl sie w glowe (Charakter) i nie , bracmi (KKRT i Thales) NIE sa
Gdy czytałem recenzję filmu to pisało że są braćmi...
"Ciekawostki:
- Taurus (Thales) jest bratem bliźniakiem Goku i bratem Raditza i zarazem trzecim synem Bardocka.
- Thales pojawia się także w filmie special: Plan To Destroy Of Saiya-Jin jako klon prawdziwego Thales'a."
1.Wg OFICJALNEGO zrodla nie sa bracmi (o ile ktos podmienil jego kapsule z Radimem)
2.Tak naprawde to gra na pegazusa (ktora potem dali jako animacje pomocznicza wycinajac sceny jak np. smierc Herkulesa gdyz nie byly bardzo wazne) , i nie , to nie jest jego klon , tylko duch Thalesa (choc to mi nie robi roznicy , duchy to ci sami jak oryginaly wiec nie wiem o co Kaito chodzilo , choc o ile Dr. Raichi stworzyl ich kopie)
Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2007 2:17 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli