A może Ty Arti podzielisz się z nami swoją listą ;] A żeby post nie został usunięty coś napisze:Arti pisze:Dobra. Od teraz każdy, kto pisze swój "ranking" ma przy osobach dopisywać ich krótką charakterystykę (tzn chodzi głównie o to, dlaczego tą osobę lubię - tak jak to robi Dragon Fist). Posty, które nie będą się zgadzały z tym co tu zamyliłem () będą bezzwłocznie usuwane.
Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy

Muszę przyznać, jest trochę w tym racji.PP3088 pisze:5.razz-nowy użytkownik o dośc wysublimowanym portrecie. Mówi dosadnie i prosto w oczy, nie owija w bawełne, uwielbia dodac swoje 3 groszę.
Dragon Fist - osoba, którą od razu polubiłem, jest bardzo inteligentny, może dla innych jest zbyt arogancki, lecz ja tego zbytnio nie zaóważam
Bobercik - wiele razy już to powtarzałem, ale powiem jeszcze raz, bez niego to forum by upadło, dzięki jego nowatorskim pomysłom (nie zawsze dobrych) to forum się rozkręca, jest również miły i koleżeński
PP3088 - już jak pierwszy dzień byłem na forum zadziwiała mnie długość jego postów oraz ich przesłanie, pisze długi i zwięźle, nie raz jest arogancki, ale to przecież człowiek, nie maszyna
Kris - podobnie jak Bobercik, wielkie poczucie humoru przekładające się na rozwój forum , a do tego olbrzymi talent graficzny
RadritzSSJ4 - bardzo miły gość, gadałem z nim 10 minut jak graliśmy w snookera, od razu okazał się bardzo sympatyczny
AnimKing - ostatnio systematycznie postuje, lecz niektóre jego posty uważam za spam, również wydaje się miły
Rav - sympatyczny, admin, "sędzia sprawiedliwy, który za dobre wynagradza, a za złe każe"
BH - ostatnio zauważyłem u niego wielką poprawę, lecz nadal widzę w nim agresję
Gogeta - wszystkie jego posty to spam
UPDATE
Wiedziałem, że o kimś zapomnę.
Dae - osobnik o wielkim poczuciu humoru, ale również jeśli trzeba dość srogi moderator (chyba lekko przesadziłem
Dyakou - z początku bo lubiłem, teraz... wdaje się w różne sprzeczki, obraża moderatora (mojego ulubionego
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2007 2:33 pm przez razz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie sądźcie abyście nie byli sądzeni" w tym przypadku się nie sprawdza, bowiem doczytałem się wiele opini na mój temat mimo, iż nikogo publicznie nie oceniłem. W każdym razie mogę wprowadzić, krótką, stylową charakterystykę kilku ludzi, z którymi mam większy kontakt.bobercik pisze:A może Ty Arti podzielisz się z nami swoją listą
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 7:12 am przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
As you wishArti pisze:Dobra. Od teraz każdy, kto pisze swój "ranking" ma przy osobach dopisywać ich krótką charakterystykę (tzn chodzi głównie o to, dlaczego tą osobę lubię - tak jak to robi Dragon Fist). Posty, które nie będą się zgadzały z tym co tu zamyliłem () będą bezzwłocznie usuwane.
1.Piotrek (Dae) > - moj kolega na forum bardzo sie lubimi i duzo rozmawiamy na PW , bardzo mily mod
2.Tomek (Dragon Fist) > - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na PW ale nadal go lubie
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Robert (Bobercik) > - Fan Super #17 i fajny kolega do rozmowy z PW , czesto przesylam mu filmiki z You Tube o DB
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) > - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , jedyny (jak na razie) z nowych uzytkownikow ktory doszedl w szereg moich kolegow (Radek (Gohan) moze tez dojsc kiedys)
7.Krzyś > - Mimo iz jego charakter jest podobny do Kakarotta , to calkiem fajny chlopak
8.Maciek (Didix) > - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
9.Adrian ^ - Po rozmowie na PW poszedl do gory
10.Beniu / - Nie rozmawiamy zbytnio juz na PW ale moze kiedys to sie zmieni (fan Bardocka)
Legenda
Imperator zla
Dobry Kolega
Piotrek aka PP3088 pisze:9.BH-za poprawę, nie spodziewałem się tego po nim.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Na pochwałe zasługują także inni, których nie dane mi było poznać, chociażby za całkiem pokaźną ilośc postów.
Pozdrawiam
P.S
Ja widzę to inaczej, ale każdy ma prawo swojej opiniiBH Daimaouji pisze:Piotrek aka PP3088 napisał/a:
9.BH-za poprawę, nie spodziewałem się tego po nim.
o czym ty pisesz? To ty sie poprawiles i mnie to cieszy
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 6:36 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Piotrek (Dae) > - Ostanio nie rozmawiamy ze soba przez PW (tylko na jedna PW mi odpowiedzial) ale nadal go lubie
2.Tomek (Dragon Fist) > - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na PW ale nadal go lubie
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Robert (Bobercik) > - Fan Super #17 i fajny kolega do rozmowy z PW , czesto przesylam mu filmiki z You Tube o DB
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) > - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , jedyny (jak na razie) z nowych uzytkownikow ktory doszedl w szereg moich kolegow (Radek (Gohan) moze tez dojsc kiedys)
7.Michal (Acer) @ - Nowy kolega ktory okazal sie czystym zlem. Pisze fany fanfik
8.=>Vegeta<= aka cpT.kur0 @ - Stary dobry kolega z wielu for , posiadajacy diabielski charakter
9.Adrian / - Lubie go , ale tych na gorze lubie bardziej
10.Maciek (Didix) / - Jakos go nie widuje tutaj czesto , ale nadal to fajny kolega
Legenda
Imperator zla
Dobry Kolega
7.Michal (Acer) @ - Nowy kolega ktory okazal sie czystym zlem. Pisze fany fanfik
8.=>Vegeta<= aka cpT.kur0 @ - Stary dobry kolega z wielu for , posiadajacy diabielski charakter
9.Adrian / - Lubie go , ale tych na gorze lubie bardziej
10.Maciek (Didix) / - Jakos go nie widuje tutaj czesto , ale nadal to fajny kolega
Legenda
Imperator zla
Dobry Kolega
Jak myslalem , jestes milszy dla mnieJa widzę to inaczej, ale każdy ma prawo swojej opinii
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Choć na forum jestem dopiero kilka dni to mam kilka osób wytypowanych xD. oto one:
1.Piotrek "Dae" - pierwsza osoba z forum z którą rozmawiałem. Fajnie się z nim gada, pisze ciekawy fanfick i jest ogólnie dobrym kolegą xD
2.Bartuś "BH" - ostatnio dużo ze sobą piszemy, jest równy i potrafi prowadzić ciekawą rozmowę xD. jego fanfick również czytuję i także mi sie podoba
3.Krystian "Kris" - jest osobą z forum z którą najwięcej rozmawiam na gg, jest fajnym kolegą i jego fanfick pisany razem z Bobercikiem jest świetny
Jest jeszcze Mathew, ale on jest poza listą, bo to jest mój ziom od kilku dobrych lat. Więc nie zaliczam go do kolegów forumowych.
Na razie tyle, to i tak dużo jak na te kilka dni spędzonym na forum xD
1.Piotrek "Dae" - pierwsza osoba z forum z którą rozmawiałem. Fajnie się z nim gada, pisze ciekawy fanfick i jest ogólnie dobrym kolegą xD
2.Bartuś "BH" - ostatnio dużo ze sobą piszemy, jest równy i potrafi prowadzić ciekawą rozmowę xD. jego fanfick również czytuję i także mi sie podoba
3.Krystian "Kris" - jest osobą z forum z którą najwięcej rozmawiam na gg, jest fajnym kolegą i jego fanfick pisany razem z Bobercikiem jest świetny
Jest jeszcze Mathew, ale on jest poza listą, bo to jest mój ziom od kilku dobrych lat. Więc nie zaliczam go do kolegów forumowych.
Na razie tyle, to i tak dużo jak na te kilka dni spędzonym na forum xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Legenda:
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Oto moja pierwsza dziesiątka:
1.Kris - najlepszy kumpel na forum. Trzeba pisać coś więcej?
2.Dae - kontakt się zerwał, ale to nie znaczy że Dae nie jest super gościem 
3.BH (Bartuś) - tak! Powrót Bartusia na podium! Dlaczego? Bo gadam z nim często na PW i ostatnio razem wymyślamy tematy o DB.
4.Wolak - mój misiu. Dawno z nim nie gadałem, ale i tak go kocham :*
5.pp3088, Dragon Fist, Acer - trzy osoby na piątym miejscu. Nie mogłem wybrać jednego z nich. PP ponieważ z nim rozmowy są inteligentne, ale też zabawne. DF bo mamy wiele wspólnych cech i ostatnio wzajemnie się wspieramy. Acer - byłby wyżej, ale znam go za krótko. Jednak ma predyspozyjce na pierwsze miejsce! xD
8.Bart - stary kumpel, który obiecał mi że osobiście wpadnie do Wrocławia żeby skopać mi tyłek XD
9.Arti - nie mam z nim kontaktu, zamyka nam tematy
ale i tak uważam go za jednego z lepszych userów.
10.AnimKing - rodzina :*

Nie pozwalaj sobie. Pogrubiony kawałek tekstu mnie obraził. I kogo obchodzi czy mi wybaczysz czy nie? Bardziej mnie obchodzi czy wszyscy mieliby taki sam do Ciebie "szacunek" gdyby się dowiedzieli o Tobie wszystkiego oszuście.Dyakou pisze: I na samym dole, na dnie worka po ziemniakach- bobercik(nigdy Ci nie wybaczę tego ava i starty zmysłów)
Z mojej listy wypada Dyakou. Choć był koło miejsca 11, 12.

Link z do rozmowy gg ->http://s007.wyslijto.pl/?file_id=67348219739947221419
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 9:07 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
No proszę. Czyżby kolejny pojazd pana Dyakou? A przy okazji widzę że wyszło że Keyn i Dyakou to ta sama osoba. Nawet fajnie. Szkoda że sobie jaja robił z wszytkich jako Keyn, ale mniejsza.keyn 22:09:29
i ten debil bobercik.......
Moja 10:
1.Kris
2.Dae
3.BH
4.Acer
5.Wolak
6.DF
7.AnimKing
8.Bart
9.Arti/pp3088
10.Rav