Wszystko o Miriam

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Co sądzicie o Miriam??

Cool program
1
8%
Ujdzie
2
17%
Obojętne
2
17%
Bllee
0
Brak głosów
S.T.O.P. pedalstwu, do pieca z nimi!
7
58%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
jackoz
Wojownik z Kaioukenem
Kontakt:

Wszystko o Miriam

Post autor: jackoz »

Co sądzicie o Marianie, na tvn'ie, Według mnie takich ludzi powinno się w piecach palić, Przynajmniej było by cieplej. Według mnie to jest ocydne i nie potrzebnie to puszczają. Powiem wam jedno nigsy tego nie oglądałem, ogładne finał, będe wyśmiewał kolesia jak się dowie że Miriam to facet. Ci ludzie są żałośni.
Moje forum www.eurolite.er.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Re: Wszystko o Miriam

Post autor: Atom »

jackoz pisze:Według mnie takich ludzi powinno się w piecach palić, Przynajmniej było by cieplej.
Eh brzdącu... sam idź do pieca niuchać Cyklon. Zostaw go w spokoju. Skoro leci juz tyle w telewizji znaczy ze nie przekracza praw moralności. A dla twojej wiadomosci to bardzo wysoko znany SHOW ktory podoba sie wielu ludzią. Ja osobiscie czasem zerkam na to :P
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
jackoz
Wojownik z Kaioukenem
Kontakt:

Re: Wszystko o Miriam

Atom pisze:
jackoz pisze:Według mnie takich ludzi powinno się w piecach palić, Przynajmniej było by cieplej.
Eh brzdącu... sam idź do pieca niuchać Cyklon. Zostaw go w spokoju. Skoro leci juz tyle w telewizji znaczy ze nie przekracza praw moralności. A dla twojej wiadomosci to bardzo wysoko znany SHOW ktory podoba sie wielu ludzią. Ja osobiscie czasem zerkam na to :P
Znane show, tia... Ciekawe co bys powiedział jak byś był na miejscu tego "jedynego" wielkiego wybrańca. Mi by to się bardzo obiło na psychice, jak bym, jeszcze ją przedmuchał, a potem dowiedział się "czym" on(a) naprawdę jest. Bzykać faceto-babę, bleee. ZaSTanÓW się czy to takie fajne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

eh to nie jest fajne ze ktos podszywa sie za babe ale sam w sobie program jest bKowy i ciekawy
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

A czy ktoś tu mówi o ruchaniu Miriram?? Poprostu warto sie pośmiać z frajerów z tego programu, jak sie napalają na tą "laske" itp. :twisted:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
jackoz
Wojownik z Kaioukenem
Kontakt:

Ciekawy, no muszę to przyznać że ciekawe. Żal mi tych ludzi, nie wiedzą w co się pakują, ale to ich sprawa. Wedłuyg mnie to wielka Sodoma i Gomora
Obrazek
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Dla mnie jest to bardzo zabawne, możemy sie pośmiać czyimś kosztem, żadko spotyka sie takich frajerów :twisted: Ale dobra kończmy to, bo czuje, że będzie to następny temat zablokowany przez Artiego :P
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

Czy mężczyźni z tego programu mieli zaskarżyć telewizję do sądu, ale podpisali jakiś papierek na początku i nie mogli. Powiedzieli im, że ten podpis to zwykła rutyna i każdy kto przychodzi do telewizji taki podpisuje....

Ja sama tego nie oglądam, cociaż za każdym razem mam ochotę, ale po prostu... no tego... zapominam :D wydaje mi się, że to jest zabawne, ale sama z pewnością nei chcialabym być an miejscu tych mężczyzn. Przecież oni nei wiedzą, że "ona" nie jest prawdziwą kobietą...

Nie to żebym była nietolerancyjna, ale każdy człowiek ma wolną wolę, orientację i nia powinniśmy "bawić" się w takei rzeczy, to po prostu jest neietyczne. ale sami rozumiecie -kaska, kaska, kaska... O to w tym wszystkim chodzi. Oglądalność- zysk. a na czym anjłatwiej zarobić? Na czymś wyjątkowo komercyjnym, dlatego doszłam do wniosku, ze jednak nei podoba mi się ten program :D
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Ten brogram jest bardzo fajny mi sie podoba(no może oprócz tego że Miriam niejest w 100% kobietą) a w finale to bedzie najwiękasza beczka z tego kolesia który zostanie w tym programie :D
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Nie lubie pedalstwa, nie lubie pedalow. Potepiam ten program i wogole dla mnei ten program to przesada i tyle nawet mi sie nie chce smiac z tych durnych ludzi ktorzy podrywaja tego mezczyzne:/ raczej plakac mi sie chce jak widze takich idiotow:/. Do pieca z nimi zagazowac spalic i wyrzucic na wiatr ich prochy!!
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ja to bym ich podał do sądu. Wogóle co to ma być :?: No comment. :?
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Dziwny ten program ale zabawa na całego :wink:
Awatar użytkownika
Goku SSJ4
Oozaru
Kontakt:

Post autor: Goku SSJ4 »

Znaczy śmieszny to jest, ale obrzydliwy baba z narządem męskim :D obrzydliwe !!!!
Arti pisze:Ja to bym ich podał do sądu. Wogóle co to ma być :?: No comment. :?

Arti ma racje :D !!!
Włazić na stronę
Obrazek
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

szczerze mówiąc nie przepadam za tym programem... Wole juz sobie pooglądać "Rozmowy w toku" niż to :D
Kakarotto

tyle wystarczy.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Miriam nie dzierze wogole Shin mi podeslal stronke o sesji zdjeciowej tej szmaty o ludzie to obrzydliwe... a rozmowy w toku to zalezy od tematu ale wogole nie ogaldam;P
ODPOWIEDZ