wejdz na animetv!!

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pawel_czorny
Przeciętny wojownik

wejdz na animetv!!

Post autor: pawel_czorny »

zapraszam wszystkim do odwiedzenia stronki animetv, masa downloadu!! poszukujemy także ludzi chetnych do wspołpracy!!! zapraszam!!
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

Wpadła mi pod ocenę, więc będę szczery co do najmniejszego szczegółu:

Design, nic specjalnego, jednak wpada w oko.
Jakość informacji, mimo "paru" błędów stylistycznych jest dosyć- dosyć.

Reszta nie jest zbyt istotna więc przejdę do oceny ogólnej: Mimo denerwujących reklam porozwieszanych na każdym forum, można na niej znaleźć trochę downloadu i informacji. Uważam, że idzie wam dobrze, jednak zawsze mogłoby być lepiej.

A, i taka mała uwaga odnośnie tematyki. Strona podobno wspiera znajdującą się tam pobieralnię. Chcę, abyście zauważyli, że owocem strony raczej to nei jest ;o.

Daję takie 4 z plusikiem
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Eh przykro mi ale oprócz dużego działu Download, to specjalnie nic nie przyciąga do tej strony. Arty są zrobione dość dobrze, ale i tak stronie czegoś brakuje ocena 3
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Jak dla mnie całkiem spoko. Download duzy plus. Mam nadzieje, ze stronka sie jeszcze rozwinie :cool:. Choc nie podoba mi sie ze np. sciagac odcinki mozna od 5 pkt (jak je zdobyc?) i malo odcinkow. Czy bedzie wiecej odcinkow?
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Mi tam sie stronka podoba. Ten download, o ktorym wszyscy mowia, to oczywiscie duzy plus, ale opisy postaci i stadi SSJ. Szczegolnie moja uwage zwrucily orginalnie opisane i wymienione stadia SSJ. Podoba mi sie tez opis Brolliego. Dosyc ciekawy.

[ Dodano: Sro Kwi 25, 2007 2:32 pm ]
U niestety, ale gdzies widialem juz niektore opisy. Oto stronka http://www.db4ever.com/db4ever/readarti ... cle_id=151
Obrazek
ODPOWIEDZ