Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Arti pisze:Dobra. Od teraz każdy, kto pisze swój "ranking" ma przy osobach dopisywać ich krótką charakterystykę (tzn chodzi głównie o to, dlaczego tą osobę lubię - tak jak to robi Dragon Fist). Posty, które nie będą się zgadzały z tym co tu zamyliłem ( ;) ) będą bezzwłocznie usuwane.
A może Ty Arti podzielisz się z nami swoją listą ;] A żeby post nie został usunięty coś napisze:

:arrow: Dae - bardzo dobry kolega. Mądry, zabawny - potrafi doradzić. Jest jakby dla mnie mentorem na forum xD Dae wymiata!!!
:arrow: Kris - super gościu xD kiedyś na komputerze zawsze się nudziłem. Teraz jest Kris - i nigdy się nie nudzę ^_^
:arrow: Wolak - człowiek-legenda. Wyższa inteligencja i na dodatek - przystojny :!: Ideał faceta, nie ma lepszego od Wolaka naszego
:arrow: Arti - rozmowy z nim są krótkie, ale zawsze ciekawe. Podoba mi się jego styl :D Nie rozpisuje się, a w poście i tak wszystko umieści
:arrow: Bart - rozmowy z Wolakiem są bardzo śmieszne. Powiedziałbym że zdecydowanie najśmieszniejsze gdyby nie Bart xD Gdy z nim gadam polewam tak samo jak z Krzysiem ^_^
:arrow: BH (Bartuś) - co zrobić gdy nie ma Kris'a na gg? Nudzić sie na kompie? Nie! Bo zawsze Bartuś podrzuci jakieś filmiki na youtube. Poza tym wielki fan Dragon Ball'a. Często gadam z nim przez PW
:arrow: pp3088 - ciekawy człowiek...xD. Co mogę więcej napisać? PP jest ciekawy :!:
:arrow: AnimKing - brat. Nic dodać, nic ująć
:arrow: Razz - jeden z nowych, jednak wszyscy go już znają! Razz jest bardzo fajny ^_^
:arrow: Adrian - nie znam go dobrze, ale i tak lubię xD
:arrow: Raditz SSJ4 - to samo
:arrow: Son Gohan - już z nim nie gadam, ale kiedyś gadałem :]
:arrow: Dragon Fist - dobry kolega, ostatnio znów z nim piszę, może nasza przyjaźń się odrodzi? :twisted:
:arrow: Dyakou - osoba daleka a jednak bliska.
:arrow: Rav - wielki admin
:arrow: już mi się nie chce wymieniać, ale innych też lubię :*
Obrazek
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

PP3088 pisze:5.razz-nowy użytkownik o dośc wysublimowanym portrecie. Mówi dosadnie i prosto w oczy, nie owija w bawełne, uwielbia dodac swoje 3 groszę.
Muszę przyznać, jest trochę w tym racji.

Dragon Fist - osoba, którą od razu polubiłem, jest bardzo inteligentny, może dla innych jest zbyt arogancki, lecz ja tego zbytnio nie zaóważam
Bobercik - wiele razy już to powtarzałem, ale powiem jeszcze raz, bez niego to forum by upadło, dzięki jego nowatorskim pomysłom (nie zawsze dobrych) to forum się rozkręca, jest również miły i koleżeński
PP3088 - już jak pierwszy dzień byłem na forum zadziwiała mnie długość jego postów oraz ich przesłanie, pisze długi i zwięźle, nie raz jest arogancki, ale to przecież człowiek, nie maszyna
Kris - podobnie jak Bobercik, wielkie poczucie humoru przekładające się na rozwój forum , a do tego olbrzymi talent graficzny
RadritzSSJ4 - bardzo miły gość, gadałem z nim 10 minut jak graliśmy w snookera, od razu okazał się bardzo sympatyczny
AnimKing - ostatnio systematycznie postuje, lecz niektóre jego posty uważam za spam, również wydaje się miły
Rav - sympatyczny, admin, "sędzia sprawiedliwy, który za dobre wynagradza, a za złe każe"
BH - ostatnio zauważyłem u niego wielką poprawę, lecz nadal widzę w nim agresję

Gogeta - wszystkie jego posty to spam

UPDATE
Wiedziałem, że o kimś zapomnę.
Dae - osobnik o wielkim poczuciu humoru, ale również jeśli trzeba dość srogi moderator (chyba lekko przesadziłem :P)
Dyakou - z początku bo lubiłem, teraz... wdaje się w różne sprzeczki, obraża moderatora (mojego ulubionego :D)
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2007 2:33 pm przez razz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

bobercik pisze:A może Ty Arti podzielisz się z nami swoją listą
"Nie sądźcie abyście nie byli sądzeni" w tym przypadku się nie sprawdza, bowiem doczytałem się wiele opini na mój temat mimo, iż nikogo publicznie nie oceniłem. W każdym razie mogę wprowadzić, krótką, stylową charakterystykę kilku ludzi, z którymi mam większy kontakt.

:arrow: Rav - uważam go za najbardziej inteligentnego człowieka (?) jakiego znam. Świadczą o tym, chociażby oceny w szkole i olimpiady. Jego decyzje są przemyślane, chociaż muszę stwierdzić, że nie zawsze idą po mojej myśli. Gdyby trochę bardziej współpracował...

:arrow: Dragon Fist - "wpadł mi w oko", gdy zaczął pisać długie, mądre (znaczy - nie spam) posty. Kiedyś mnie zaczął sprawdzać na PW czy umiem gadać po angielsku i chyba go zaskoczyłem. Brat w wierze :) Jako jeden z dwóch ludzi na forum miał sposobność słuchać moich nagrań. "Lecz przyjdzie czas, gdy zakwitną jabłonie, że nawet taka przyjaźń w ogniu spłonie...". Oby nie...

:arrow: Bobercik - gadaliśmy sporo na gg, nawet na Skype (tak, on i Kris mieli zaszczyt mój nieciekawy głos). Teraz jakoś kontakt się urwał. Niemniej jednak wciąż go szanuję i lubię. Byłoby fajnie, gdyby już do końca "wyszedł" z dziecka... :>

:arrow: Kris - Aczkolwiek onegdaj w ogóle z nim nie gadałem, to ostatnio trochę z nim i Bobercikiem pogadaliśmy. Ogólnie to lata nad moim radarem i go specjalnie nie dostrzegam. Może coś wypada z tym zrobić?
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 7:12 am przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Arti pisze:Dobra. Od teraz każdy, kto pisze swój "ranking" ma przy osobach dopisywać ich krótką charakterystykę (tzn chodzi głównie o to, dlaczego tą osobę lubię - tak jak to robi Dragon Fist). Posty, które nie będą się zgadzały z tym co tu zamyliłem ( ;) ) będą bezzwłocznie usuwane.
As you wish

1.Piotrek (Dae) > - moj kolega na forum bardzo sie lubimi i duzo rozmawiamy na PW , bardzo mily mod
2.Tomek (Dragon Fist) > - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na PW ale nadal go lubie
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Robert (Bobercik) > - Fan Super #17 i fajny kolega do rozmowy z PW , czesto przesylam mu filmiki z You Tube o DB
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) > - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , jedyny (jak na razie) z nowych uzytkownikow ktory doszedl w szereg moich kolegow (Radek (Gohan) moze tez dojsc kiedys)
7.Krzyś > - Mimo iz jego charakter jest podobny do Kakarotta , to calkiem fajny chlopak
8.Maciek (Didix) > - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
9.Adrian ^ - Po rozmowie na PW poszedl do gory
10.Beniu / - Nie rozmawiamy zbytnio juz na PW ale moze kiedys to sie zmieni (fan Bardocka)

Legenda

Imperator zla
Dobry Kolega
Piotrek aka PP3088 pisze:9.BH-za poprawę, nie spodziewałem się tego po nim.
:shock: o czym ty pisesz? To ty sie poprawiles i mnie to cieszy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

:arrow: Dae-Nadzwyczaj inteligętna osoba, cechująca się zanikającymi cechami skromności i elastyczności. Można z nim pożartować jak i prowadzić wywody intelektualne. W wypadku kontrowersji bezstresowy, umie dostrzec zalet i wady obu sposóbów myślenia. Ma zdanie na każdy temat i umie je wyrazić tak aby było w nim jakieś przesłanie. Wzór do naśladowania w dobrym tego słowa znaczeniu.
:arrow: Bart-całkiem sympatyczny i zabawny jegomość. Zawsze chętny na gadke, posiadający dużo zabawnych przeżyć, typ luzaka, którego grzechem jest nie lubić. Swój chłop :)
:arrow: Bobercik-twórca najbardziej oklepanego tematu na forum, ale w końcu taka cena popularności. Uwielbia prowadzić rozmaitego rodzaju konkursy, statystyki i inne tego typu sporządzenia. Jak na 13 lat potrafi zaskoczyć inteligenntym stwierdzeniem. Nosi sześcian na plecach :]]
:arrow: Razz-użytkownik, któremu epitet enigmatyczny wydaje sie obcy. Uwielbia dodać 3 grosze, nie stroni od tematów kontrowersyjnych, gdyz posiada wyrobione zdanie na każdy temat. Raczej unika sporów. Pomimo tego, że jest bezpośredni, a jego posty mają dosadny charakter, potrafi przeprowadzić rozmowę na "luzaka", nie lubi wyprowadzania z równowagi i wodzenia za nos.
:arrow: Kris-bardzo impulsywny, lubi prowadzić statystyki, pisać fanficki i nawalać w każdym temacie jakimiś grafami, które trzeba przyznać trzymają poziom. Nie toleruje wyzwisk i głupoty, lubi używać dziwnych opcji (you!). W rozmowach na gg niezwykle impulsywny, lubi mocno akcentować swoje zdanie.
:arrow: Arti- nie znam zbytnio tego chłopaka, ale widać, że ma pojęcie jak powinien wyglądać temat na poziomie, umie także napisać wartościowe posty i przytoczyć odpowiedni cytat do odpowiedniej treści. Pisze krótkie, acz treściwe posty. Dobry duch forum.
:arrow: Rav-za odpowiednie zagospodarowanie czasu, ciekawe pomysły i nie traktowanie z wyższościa innych osób

Na pochwałe zasługują także inni, których nie dane mi było poznać, chociażby za całkiem pokaźną ilośc postów.

Pozdrawiam
P.S
BH Daimaouji pisze:Piotrek aka PP3088 napisał/a:
9.BH-za poprawę, nie spodziewałem się tego po nim.

o czym ty pisesz? To ty sie poprawiles i mnie to cieszy
Ja widzę to inaczej, ale każdy ma prawo swojej opinii :wink:
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 6:36 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Piotrek (Dae) > - Ostanio nie rozmawiamy ze soba przez PW (tylko na jedna PW mi odpowiedzial) ale nadal go lubie
2.Tomek (Dragon Fist) > - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na PW ale nadal go lubie
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Robert (Bobercik) > - Fan Super #17 i fajny kolega do rozmowy z PW , czesto przesylam mu filmiki z You Tube o DB
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) > - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , jedyny (jak na razie) z nowych uzytkownikow ktory doszedl w szereg moich kolegow (Radek (Gohan) moze tez dojsc kiedys)
7.Michal (Acer) @ - Nowy kolega ktory okazal sie czystym zlem. Pisze fany fanfik
8.=>Vegeta<= aka cpT.kur0 @ - Stary dobry kolega z wielu for , posiadajacy diabielski charakter
9.Adrian / - Lubie go , ale tych na gorze lubie bardziej
10.Maciek (Didix) / - Jakos go nie widuje tutaj czesto , ale nadal to fajny kolega

Legenda

Imperator zla
Dobry Kolega
Ja widzę to inaczej, ale każdy ma prawo swojej opinii
Jak myslalem , jestes milszy dla mnie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Choć na forum jestem dopiero kilka dni to mam kilka osób wytypowanych xD. oto one:

1.Piotrek "Dae" - pierwsza osoba z forum z którą rozmawiałem. Fajnie się z nim gada, pisze ciekawy fanfick i jest ogólnie dobrym kolegą xD
2.Bartuś "BH" - ostatnio dużo ze sobą piszemy, jest równy i potrafi prowadzić ciekawą rozmowę xD. jego fanfick również czytuję i także mi sie podoba
3.Krystian "Kris" - jest osobą z forum z którą najwięcej rozmawiam na gg, jest fajnym kolegą i jego fanfick pisany razem z Bobercikiem jest świetny

Jest jeszcze Mathew, ale on jest poza listą, bo to jest mój ziom od kilku dobrych lat. Więc nie zaliczam go do kolegów forumowych.

Na razie tyle, to i tak dużo jak na te kilka dni spędzonym na forum xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

:!: Bartuś kun - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Ma dużą wiedze na temat DB, naprawde wielką. Może i jest odrobinke chamski, ale da się znieść. Do tego ostatnio bardzo się zmienia, na lepsze, tylko inni się na nim odgryzają za to, że był kiedyś niedobry...

:arrow: Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum. Dziękować<kłania się>!

:!: Dragon Fist - Jest to chyba najbardziej czuła osoba z forum. Gdyby to nie był chłopak, to kto wie... Nie no, nie żartując: Lubie z nim pisać artykuły na stronę, chyba do tego nie są najgorsze. Kiedyś pomagałem mu w kilku sprawach, a on mi, dziękuję bardzo ^^
:arrow: Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^ Lubie z nim rozmawiać, ach te nocne rozmowy na GG ^^ Ostro!
:arrow: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^ Teraz - gdzieś zniknął?
:arrow: Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki. Piękne recenzje ^^
:arrow: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^ Jest świetny, uwielbiam z nim gadać na GG! Do tego Liga Sprawiedliwości! Ale tak na serio - taki młody(dwa lata młodszy ode Mnie/rocznikowo trzy), a taki inteligentny! Do tego da się z nim pogadać na wszystkie tematy^^ Tak jak Bobercik, jest moim ulubionym użytkownikiem SSJ Power ^^
:arrow: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciekawe posty i udziela trafnych uwag. Do tego lubie z nim rozmawiać. Często pisze zabawne rzeczy i wysyła interesujące wiadomości.
:arrow: pp3088 - Znany także jako Piotrek. Okazał się fajnym, pełnym humoru użytkownikiem! Po rozmowach na GG polubiłem go. A jakie to rozmowy? Wtajemniczeni, i nie, wiedzą ^^
:arrow: Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym. Chyba jest bezkonflikotowy. Nie zaczyna z innymi i jest bardzo miły. Wraz z Krisem, jest to mój ulubiony użytkownik SSJ Power ^^
:idea: Acer - Szybko go polubiłem, nie dziwne, gdyż mamy podobne zainteresowania. Lubimy dobre książki, tanie wino i zepsute dziewczyny... No, może przesadziłem :P A tak szczerze: Po pierwsze ma bardzo fajny, ciekawy, złożony charakter. Lubie go też za styl z jakim pisze fanfick, widzę w nim połączenie stylu Andrzeja Sapkowskiego, mojego i jego własnego. Bardzo mnie to cieszy, że ktoś bierze ze mnie przykład, postaram się go nie zawieść ^^ Jeżeli dalej tak pójdzie, to dogoni spokojnie Bobercika i Kris'a w rankingach ulubionych użytkowników ^^
:arrow: Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często wchodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik! Ciekawe, gdzie On jest... Tommy, where are U?
:arrow: Adrian - Czyżby się pojawił na forum? Tak! I jak pisze, już na stałe! Bardzo się ciesze, bo to jest bardzo fajny użytkownik! Ma swój styl, lubie go poprostu. Szkoda, że nie było go tyle czasu...
:arrow: Cloud - znany też pod innymi nickami. O ile się nie myle, jest to Raditz, jakbym się mylił to niech ktoś szybko napisze na PW, prosze. A Raditza lubie dosyć ^^ BTW. Jeśli to nie Raditz, to będe miał zabawe z przypominaniem sobie XD
:arrow: Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. Więcej mówić o nim nie musze ^^ Ale zawsze wiadomo, że liczy się "Tu i teraz", a teraz z nim rozmawiam często. Bardzo fajny, pełen humoru użytkownik!
:arrow: Arti - powrót Artiego jest dla Mnie zaskakujący! Może wróci świetność SSJ Power ze starych czasów, które są zapisane w pierwszych stronach Kanji(Kanja= najstarsza pisana historia Japonii XD). Ci, którzy go pamiętają znają jego poczucie humoru i dużą wiedze. Mam nadzieje, że zostanie z nami ^^ Master Arti wziął się za pisanie niesamowicie ciekawego FanFicka! Super ^^
:!: Animking - Nowy użytkownik, nie znam go prawie wcale, ale widać jego rosnący udział w życiu forum. Fajnie się z nim rozmawia ^^

:evil: Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu[nie wchodzi na forum...]
:evil: Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne[Nie wchodzi na forum]
:evil: Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność. Wrócił na forum i bardzo fajnie! Forum odrazu ożyło, widać, że ma "to coś". A jego opowiadania stają się coraz ciekawsze! Zapraszam do czytania Didix Ball'a![Nie wchodzi na forum...]
:evil: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^ Chyba słysze jego bicie serca na forum! Tak, jest, wrócił! I odszedł... XD[Znów zniknął z forum...]
:evil: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^ Dużo pisze i nie spamuje(no, chyba nie dziwne XD)[Rozpłynął się, a słuch o nim zaginął... Czyli odszedł z forum]

Legenda:
:arrow: - Wpisy ze starej listy
:!: - Ulepszone wpisy
:idea: - Nowi na liście
:evil: - Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Oto moja pierwsza dziesiątka:

:arrow: 1.Kris - najlepszy kumpel na forum. Trzeba pisać coś więcej?
:arrow: 2.Dae - kontakt się zerwał, ale to nie znaczy że Dae nie jest super gościem :D
:arrow: 3.BH (Bartuś) - tak! Powrót Bartusia na podium! Dlaczego? Bo gadam z nim często na PW i ostatnio razem wymyślamy tematy o DB.
:arrow: 4.Wolak - mój misiu. Dawno z nim nie gadałem, ale i tak go kocham :*
:arrow: 5.pp3088, Dragon Fist, Acer - trzy osoby na piątym miejscu. Nie mogłem wybrać jednego z nich. PP ponieważ z nim rozmowy są inteligentne, ale też zabawne. DF bo mamy wiele wspólnych cech i ostatnio wzajemnie się wspieramy. Acer - byłby wyżej, ale znam go za krótko. Jednak ma predyspozyjce na pierwsze miejsce! xD
:arrow: 8.Bart - stary kumpel, który obiecał mi że osobiście wpadnie do Wrocławia żeby skopać mi tyłek XD
:arrow: 9.Arti - nie mam z nim kontaktu, zamyka nam tematy :cry: ale i tak uważam go za jednego z lepszych userów.
:arrow: 10.AnimKing - rodzina :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

No więc.. ja to najbardziej lubię.. zaskoczę was! SIEBIE! HYhyhy :D

No dobra.. a jeśli zmienić naturę, i nie być już takim egoistom... to Robert xD
To normalnie nikogo innego nie znam! xD
Obrazek

.
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Bym napisal kogo lubie, ale nie ma tego za wiele... :mrgreen: Rozmawialem z Sinju, DF, Artim, Krisem i Pittim...No i oczywiscie z BH :mrgreen: . Jednak narazie nie ustalam kogo bardziej, a kogo mniej lubie, poniewaz nie poznalem ich na tyle dobrze :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

1. Kris
2. dae
3. pp3088
(aaa, głupio tak kolegów stopniować, można to uznać że są to zwykłe numerki po bokach)

I na samym dole, na dnie worka po ziemniakach- bobercik(nigdy Ci nie wybaczę tego ava i starty zmysłów)
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Dyakou pisze: I na samym dole, na dnie worka po ziemniakach- bobercik(nigdy Ci nie wybaczę tego ava i starty zmysłów)
Nie pozwalaj sobie. Pogrubiony kawałek tekstu mnie obraził. I kogo obchodzi czy mi wybaczysz czy nie? Bardziej mnie obchodzi czy wszyscy mieliby taki sam do Ciebie "szacunek" gdyby się dowiedzieli o Tobie wszystkiego oszuście.

Z mojej listy wypada Dyakou. Choć był koło miejsca 11, 12.
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 9:07 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

keyn 22:09:29

i ten debil bobercik.......
No proszę. Czyżby kolejny pojazd pana Dyakou? A przy okazji widzę że wyszło że Keyn i Dyakou to ta sama osoba. Nawet fajnie. Szkoda że sobie jaja robił z wszytkich jako Keyn, ale mniejsza.

Moja 10:
1.Kris
2.Dae
3.BH
4.Acer
5.Wolak
6.DF
7.AnimKing
8.Bart
9.Arti/pp3088
10.Rav
Obrazek