Witam... jestem nowy mój pierwszy post a wiec chce zrobic syganture ale żebym zrobił to muśicie...
1) podac mi jaka postać z dragon balla bo z tylko tego robie
2) jaki ma bic napis
3) czekanie na sygnature...
postaram się zrobić jak najszybciej.
Jak zrobie 1 osobie to zaczne robić drugiej... czekam na wasze propozycje
Aha nie widzałem tego tematu to chyba dobrze go wstawiłem...
heh nie wiedzałem że bendzesz asz tego tyle...
dla dae jusz skonczyłem
tylko chce powiedzeć ze jestem poczontkujący dopiero sie ucze robić sygny..
Sorry za napis ale nie umie jakoś napisów robic a dotego daleś duzy tekst i nie wiedzałem gdzie go dac sorrka daj ocene jak moze 1/10 myśle ze z 5 bendzie
Ok ide robić inne cya..
dzenki dae za ocenke
bawie sie dobiero 9 dni tak więć bende robić lepsze....
dzisaj jusz mi sie nie chce zrobiłem jeszcze dla bobercik
oto ona....
daj ocenke jak możesz 1/10
BH Daimaouji zrobie ci jutro sygne a AnimKing dał byś mi obrazek z tym songiem na zemi bo nie umiem znaleść .. ok spadam na m jak milość
aha 1 pytanko czemu mi posty nie lecą
faktycznie zrobałem a zapisałem w jpg i nie moge tego zrobic ale spóbuje ale noob ze mnie dzenki za błąd :sad:ide to poprawic ale powdzcie czemu mi posty nie lecą
O Tak masz talent i do calkiem spory () Widac ze sie przykladasz do pracy w przeciwienstwie domnie , ja tylko robie na 5 min xD , ale mniejsza z tym . Uwazam ze jak na poczatkujacego idzie ci dobrze ale musze zwrocic ci uwage xD . Widac ze ciagle stosujesz ten sam kolor ( sygny wiem jak robisz xD bo widze ) i czasem dodajesz niepotrzebnie cos za bardzo razacego i wogule nie potrzebnego i niepasujacego . Jesli to poprawisz to prosze bardzo jestes mocny ....... . A nawiasem przydalby ci sie Dream Blur na postacie
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Widze że masz talent kolego to ja dam ci większe zadanie zrób mi sygnatukę z wszystkimi rannymi przedstawicielami grupy Bardocka i napis Bardock Group is dead
Cóż, podobają mi się nawet tła, jednak musisz podpracować . www.planetrenders.com - na tej stronei znajdziesz postacie o wyśmienitej jakośći i bez niepotrzebnego wycinania