Naruto na Jetix

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

Ale ja mam szczęscie! u mnie leci bardzo dobrze, aż miło popatrzeć. I odrazu po Naruto leci DBZ!! Wy poprostu macie pecha, lo siento.
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Cenzura - żal. Dubbing - żal. Wszystko - żal. Ale będę dalej oglądał. Jeśli to Anime naprawde jest takie genialne jak mówicie, nie da się go aż tak zepsuć. Pierwszy odcinek, jednak wogóle nie zachęcił mnie do oglądania. Ale za to manga...mmm...miodzio :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Anime nawet genialne da sie rozwalić wszystko nie pasuje xD ogladac mozna ale za bardzo zjechane z cenzurą :D
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Oglądałem przed chwilą Naruto na JETIX i myślę że jest do bani głos naruto - beznadziejny kakashi jeszcze gorszy i jeszcze ta cenzyra aż płakac sie chce
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Raditz SSJ4 pisze:Oglądałem przed chwilą Naruto na JETIX i myślę że jest do bani głos naruto - beznadziejny kakashi jeszcze gorszy i jeszcze ta cenzyra aż płakac sie chce
Tylko narzekamy. A przecież Jetix to pierwsza stacja w Polsce na której leci Naruto. Może jest słabo zrobione, ale i tak chwała Jetix że jest gdzieś Naruto
Obrazek
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Jest na co narzekać. ci co oglądają na Jetix ( i nie tylko) niech zobaczą jaka jest różnica.

http://www.anime-editz.net/naruto_editz_index.php
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

bobercik pisze: Tylko narzekamy. A przecież Jetix to pierwsza stacja w Polsce na której leci Naruto. Może jest słabo zrobione, ale i tak chwała Jetix że jest gdzieś Naruto
Bob ty nie ogladałeś Naruto w normalnym wydaniu więc nie wyda ci się ono gorsze my sie przyzwyczailiśmy do Naruto po japońsku i trochę drstyczniejszymi scenami
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Raditz SSJ4 pisze:
bobercik pisze: Tylko narzekamy. A przecież Jetix to pierwsza stacja w Polsce na której leci Naruto. Może jest słabo zrobione, ale i tak chwała Jetix że jest gdzieś Naruto
Bob ty nie ogladałeś Naruto w normalnym wydaniu więc nie wyda ci się ono gorsze my sie przyzwyczailiśmy do Naruto po japońsku i trochę drstyczniejszymi scenami
Ale nie o to chodzi. Jetix to PIERWSZA POLSKA STACJA TELEWIZYJNA KTÓRA EMITUJE ANIME NARUTO. To jest wielkie i chwała za to Jetix. A Naruto orginalne kojarze z mangi, której posiadam dwa tomy i kilka czytałem.
Obrazek
ODPOWIEDZ