Dae vs. razz - Dae (1) Kris vs. Kostek - Kris (2) Arti vs. Wolak - Wolak (3) Dragon Fist vs. AnimKing - Dragon Fist (4) Rav vs. Bart - Bart (5) Szpaner vs. Didix - Didix (6) Bobercik vs. Tommy - Bobercik (7) Adrian vs. pp3088 - pp3088 (8)
Mój głos Idzie na Dragona ze względów osobistych xD poprostu znam go najdłużej ze wszystkich , dobrze mi sie znim gada , Barta za dobrze nieznam xD , no i ... przygody xD
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Bart - lepiej znam Dragona, ale głos na Barta. W ostatnim czasie to z nim więcej gadałem, poza tym rozmowy z nim są bardzo zabawne. Ogólnie to bardzo śmieszny (pozytywnie) człowiek. Głos na Bart-sana
Chyba Wiecie Na Kogo Zagłosowałem ??Jak nie To Powiem xDMój Głos Idzie Na Wielkiego Człowieka Który Jest Dobry w Tym Co Robi Po Prostu jest Prawie Najlepszym Modkiem Na Forum Oraz Na MOjego Przeciwnika Pierwszej Rundy...Głos na DF!!
Ja głosuję na Dragon Fist'a, ponieważ poziom jego postów jest bardzo wysoki, pisałem już w innym temacie o tym, więc nie będę się powtarzał. Dragon Fist jest bardzo miły, da się z nim pogadać. Jest również najwytrwalszym moderatorem, chodzi mi o to, że często gości na forum i się nim dobrze opiekuje.
Ale mi się trafiło... Wybierać między dwoma z elity, Dragon Fist albo Bart... Cięzko jest, ciężko... Lubie zarówno jednego, jak i drugiego... Jednak zagłosować moge tylko raz, co kompletnie zmienia tok wydarzeń, jaki mógłby być. Od głosu się nie wstrzymam, jak nasi posłowie podczas ważnych debat, zagłosuję na tylko jednego: Borysa. Mimo, że bardzo lubie Bart'a, to właśnie z Dragon Fistem rozmawiałem bardzo dużo ostatnimi czasy, starałem się mu pomóc i on mi, pamiętam to wszystko i dlatego teraz głosuję właśnie na niego ^^
Cieszcie sie ludzie; zagłosowałem, i teraz napisze na kogo
no oczywiścei że głosuje na Dragon Fista. Nie głosuje na niego tylko dlatego że powienienm, ale dlatego że DF jest duuużo lepsiejszy odemnie, pisze dobrze przemyslane, długie posty na termat. Jest też świetnym kumplem z którym można pogadać o wszystkim, rozmowa zawsze trzyma poziom. Dalej pisac nie będe bo lece do szkoły
Czas na podjęcie decyzji .Mam do wyboru moich dwóch comrades .Oddaję głos na osobę ,którą znam po prostu dłużej i tylko to przeważyło ,bo obaj są świetnymi towarzyszami rozmowy . Głos na Barta -kuna i pozdrowienia dla DagonFist -kuna he he .
Oczywiście Oddaje głos na Daego który jest najlepszym userem na forum . Jest wspanialym Kolegą i moderatorem swoją prace wykonuje w 110% xD a jego FF jest nieskazitelnie dobry xD
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >