Zasoby które są wam potrzebne

Wszystko o RPG Makerze.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Zasoby które są wam potrzebne

Post autor: BH Daimaouji »

Tu pisecie jakie zasoby potrzebujecie z RPG makera.

Ja potrzebuje charsetu Lunch (obie strony) i Paragasa
Ostatnio zmieniony ndz lut 06, 2005 11:59 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bardock
SSJ

Post autor: Bardock »

ja bym mogl sprobować Ci je narysować ,kiedyś rysował do Rpg Makera postacie takie jak : Kakarotto, Bardock, Frezer i z innych anime np, slayersów. Tak jak chcesz to Ci narysuje. A ja potrzebuje Rpg makera narazie :D

OK , Powodzenia Bardock san :wink: - Dop. BH sama
Obrazek
Awatar użytkownika
ozak_ssj
Oozaru

Post autor: ozak_ssj »

potrzebuje składnika rgss100j.dll żeby muc uruchomić rpg makera xp
może ktoś ma??
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki :D
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

OK charset Paragasa juz mam , teraz tylko charset Lunch kun
olak_ssj pisze:potrzebuje składnika rgss100j.dll żeby muc uruchomić rpg makera xp
może ktoś ma??
Hmmmmmmmm , niep ja nie , gdyz nie uzywam rpg makera xp

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
ozak_ssj
Oozaru

Post autor: ozak_ssj »

BH Daimaouji pisze:OK charset Paragasa juz mam , teraz tylko charset Lunch kun
olak_ssj pisze:potrzebuje składnika rgss100j.dll żeby muc uruchomić rpg makera xp
może ktoś ma??
Hmmmmmmmm , niep ja nie , gdyz nie uzywam rpg makera xp
no to chociaż do rpg-m 2000 :?

ps. ciekawe czy za pierwszym razem połapie się w robieniu gier rpgm??może mi się uda bo znalazłem przetłumaczoną na język polski wersje :D
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki :D
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

ozak_ssj pisze:ciekawe czy za pierwszym razem połapie się w robieniu gier rpgm??może mi się uda bo znalazłem przetłumaczoną na język polski wersje :D
Heh polskie tlumaczenie to gowno , nie maja tam poziom tylko jakis ku**a lewel , zmaist zginal/zdechl maja smierc , ach ci polacy -_-'

BTW to dzial o zasobach graficznych (Charset , Faceset itp.) Jesli szukasz pliku napisz inny temat!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

Poszukuje:
1)Monstery- Cell w drugiej formie,Freeze 1 i 2 forme,Buu po wchłonięciu piccolo i gohana,Brolly normal,Majin Vegeta,King Cold,Cooler.wszystkie formy bebiego,super 17,Oozaru Vegeta,wszystkie monstery z filmow kinowych, Bardock
2)Charsety- wszystkie mozliwe z filmow kinowych,wszystkie formy bebiego,Grand kai, Vegeta Oozaru w zbroi
3)Chipsety- chipset miasta z DB,planety bogów,Cell games,Namek

Jesli ktos posiada cos z tych rzeczy lub zna linki bardzo prosze o kontakt pracuje od paru miesiecy nad gra DB AF ale nie moge ruszyc dalej z braku owych plików Z GÓRY DZIĘKUJE(oczywiscie wszystkie zasoby do rpgmaker 200)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Poszukuje:
1)Monstery- Cell w drugiej formie,Freeze 1 i 2 forme,Buu po wchłonięciu piccolo i gohana,Brolly normal,Majin Vegeta,King Cold,Cooler.wszystkie formy bebiego,super 17,Oozaru Vegeta,wszystkie monstery z filmow kinowych, Bardock
2)Charsety- wszystkie mozliwe z filmow kinowych,wszystkie formy bebiego,Grand kai, Vegeta Oozaru w zbroi
3)Chipsety- chipset miasta z DB,planety bogów,Cell games,Namek
1.Wiekszosc potworow mozna miec sciagajac postacie do mugena otwierajac pliki pcx , i zamieniac na bmp , ale posatcie z filmow kinowych to trudno (nie liczac Janemby , Broliego , Bojacka , Zangy itp.) , Bardock ma psrite'y ich ale hcyab nie bedzie zadowolony jak sie dowie na forum ze ktos uzywa jego sprite'ow do gry

2)
a)Zobacz dzial linki (sa tam -> Janemba (druga forma) , druzyna Bojacka , na forum Piccety byly charsety Sansha , Nikkiego i Gingera (osobiscie posiadam je na komputerze) , Cooler (formy 4 i 5) , Sauzaa , Neizu , gdzies jest tez Paragas (link mam , jak chcesz moge ci go dac) , Thalesa sam zrobilem , Slug itp.)
b)widzialem tylko 1 i 3 forme (nie liczac slabo wykonanej ostatecznej formy Baby'ego) Baby'ego , byl na jednym forum , ale autor nie zezwala na uzywanie go , Vegete oozaru zrobil Torma , sprawdz tez w dziale linki

3)Picceta zrobil to , sprawdz dzial linki

Fiuh a ktos mi moze pomoc z charsetem Lunch z poczatka DB i na poczatku DBZ?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Wielkie dzieki za pomoc ale powiedz mi bo nie kumam gdzie jest ten dzial link bo nie moge znalezc :P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Wielkie dzieki za pomoc ale powiedz mi bo nie kumam gdzie jest ten dzial link bo nie moge znalezc :P
http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=154

Ech glupota rzecza ludzka

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Wielkie dzieki ale przegladalem to jush i nie zauwazylem tu janemby w 2 postaci ktory by w miare dobrze wyglądał :(
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Wielkie dzieki ale przegladalem to jush i nie zauwazylem tu janemby w 2 postaci ktory by w miare dobrze wyglądał :(
Jest gdzies Janemba z LoK , poszukaj go gdzies , calkiem fajnie wykonany

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

napisales ze trzeba sciagnoc postacie do mugena otworzyc pliki pcx i zmienic na bmp i bedzie monster no wiec ja sciagnolem postacie do mugena ze strony www.ssjcenter.pl ale nie ma plikow pcx sa tylko ACT CNS SFF ale zadnego nie da sie otworzyc paintem :(
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

no otwierasz plik sff za pomoca mcm , i wybierasz 1 poze , reszte to ci juz nie musze tlumaczyc :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

mcm? a co to niby jest?
ODPOWIEDZ