Foty Ukochanej/ukochanego
Moderator: Moderatorzy
Foty Ukochanej/ukochanego
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2013 12:32 pm przez AnimKing, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon Fist
- A True Dragon
A Skąd Wiesz Ile Ona Ma Lat ??Ona Jest Rok Starsza Odemnie xD Lubie StarszeDragon Fist pisze:Niespecjalnie do mnie przemówiło to zdjęcie... Kolczyk w nosie to raczej kiepski pomysł na wiek zbaczając... Ja zdjęcia mojej Dziewczyny nie dam bo się nie zgodziła... Najśliczniejsza Istotka na świecie, nie mogę oderwać wzroku jak jest przy mnie
- Dragon Fist
- A True Dragon
Ale O Co Ci Chodzi że ma kolczyk w nosie OMG każda dziewczyna w klanie u mnie ma kolczyk w nosie :PA nie Przysliśmy się tu kłócić u jakiś kolczyk tylko to jest temat by dawać Fotki swojej Drugiej PołówkiDragon Fist pisze:Gohan, ale Ty jesteś niedomyślny... No co można ze starszymi??
Wiesz, czy Twoja dziewczyna ma 14, czy 15 czy nawet 16 lat nie robi różnicy, pewne jest że kolczyki w miejscach innych niż uszy nie robią dobrego pierwszego wrażenia.
W pełni się z tobą zgadzam, dziewczyna, która ma kolczyk w nosie, pępku lub też innym miejscu lub/i mająca tatuaż nie robi dobrego wrażenia.Dragon Fist pisze:Wiesz, czy Twoja dziewczyna ma 14, czy 15 czy nawet 16 lat nie robi różnicy, pewne jest że kolczyki w miejscach innych niż uszy nie robią dobrego pierwszego wrażenia.
Tak, ten temat jest od umieszczania fotek "swojej drugiej połówki" ale forum właśnie jest od tego, by wyrażać swoje zdanie.AnimKing pisze:Ale O Co Ci Chodzi że ma kolczyk w nosie OMG każda dziewczyna w klanie u mnie ma kolczyk w nosieA nie Przysliśmy się tu kłócić u jakiś kolczyk tylko to jest temat by dawać Fotki swojej Drugiej Połówki
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Zgadzam się z Tobą Ale (zawsze jest Ale) osądzacie ludzi po jakimś głupim kolczyku w nosie ale wogóle jej nie znacie !!Jakby Każda Dziewczyna z Kolczykiem W Nosie była Głupia to by niebyło mądrych dziewczyn na tym świecie (nie chcie tu nikogo obrazić).I to by było na tyleRaditz SSJ4 pisze:Nie obraź sie AnimeKing ale zgadzam się z Dragonfistem i Razzem kolczyki w innych miejscach jak uszy uważam za żałośne. Ale jak się kocha to się wszystko da zakceptować i nie dziwnie się że bronisz swojej dziewczyny
Trochę się z tobą zgadzam, ale... Dragonowi chodziło o pierwsze wrażenie, a nie o to, kto jaki kto ma gust i dlaczego mu się podoba dana osoba.

Napisałeś to pod wpływem emocji i z tym nie mogę się zgodzić, bo moja dziewczyna sporadycznie zakłada kolczyki na uszy, a co mówić o innych miejscachAnimKing pisze:Jakby Każda Dziewczyna z Kolczykiem W Nosie była Głupia to by niebyło mądrych dziewczyn na tym świecie (nie chcie tu nikogo obrazić)
- Dragon Fist
- A True Dragon
Ja wypowiadam się jedynie na temat pierwszego wrażenia które odniosłem, nie oceniam książki po okładce. Moja Dziewczyna również nie przepada za kolczykami, wymiguje się od nich jak tylko może... :] Ja w każdym razie nie uważam kolczyka w nosie za coś potrzebnego, na pewno nic do życia nie wnosi, tylko ciało niszczy.