Foty Ukochanej/ukochanego

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Foty Ukochanej/ukochanego

Post autor: AnimKing »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2013 12:32 pm przez AnimKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Niespecjalnie do mnie przemówiło to zdjęcie... Kolczyk w nosie to raczej kiepski pomysł na wiek zbaczając... Ja zdjęcia mojej Dziewczyny nie dam bo się nie zgodziła... Najśliczniejsza Istotka na świecie, nie mogę oderwać wzroku jak jest przy mnie :)
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Niespecjalnie do mnie przemówiło to zdjęcie... Kolczyk w nosie to raczej kiepski pomysł na wiek zbaczając... Ja zdjęcia mojej Dziewczyny nie dam bo się nie zgodziła... Najśliczniejsza Istotka na świecie, nie mogę oderwać wzroku jak jest przy mnie :)
A Skąd Wiesz Ile Ona Ma Lat ??Ona Jest Rok Starsza Odemnie xD Lubie Starsze :D
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

AnimKing pisze:Lubie Starsze
Masz racje, stary mi zawsze mówił żebym se znalazł starszą dziewczyne odemnie, bo starsze są bardziej doświadczone. :grin:
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

SonGohan pisze:
AnimKing pisze:Lubie Starsze
Masz racje, stary mi zawsze mówił żebym se znalazł starszą dziewczyne odemnie, bo starsze są bardziej doświadczone. :grin:
I Dobrze Twój Tata Mówi starsze są lepsze można znimi.... nie ważne ale starsze są lepsze i ładniejsze :)
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

AnimKing pisze:można znimi....
Co z nimi można? :twisted:
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Gohan, ale Ty jesteś niedomyślny... No co można ze starszymi??

Wiesz, czy Twoja dziewczyna ma 14, czy 15 czy nawet 16 lat nie robi różnicy, pewne jest że kolczyki w miejscach innych niż uszy nie robią dobrego pierwszego wrażenia.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Gohan, ale Ty jesteś niedomyślny... No co można ze starszymi??

Wiesz, czy Twoja dziewczyna ma 14, czy 15 czy nawet 16 lat nie robi różnicy, pewne jest że kolczyki w miejscach innych niż uszy nie robią dobrego pierwszego wrażenia.
Ale O Co Ci Chodzi że ma kolczyk w nosie OMG każda dziewczyna w klanie u mnie ma kolczyk w nosie :PA nie Przysliśmy się tu kłócić u jakiś kolczyk tylko to jest temat by dawać Fotki swojej Drugiej Połówki
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Dragon Fist pisze:Wiesz, czy Twoja dziewczyna ma 14, czy 15 czy nawet 16 lat nie robi różnicy, pewne jest że kolczyki w miejscach innych niż uszy nie robią dobrego pierwszego wrażenia.
W pełni się z tobą zgadzam, dziewczyna, która ma kolczyk w nosie, pępku lub też innym miejscu lub/i mająca tatuaż nie robi dobrego wrażenia.
AnimKing pisze:Ale O Co Ci Chodzi że ma kolczyk w nosie OMG każda dziewczyna w klanie u mnie ma kolczyk w nosie :P A nie Przysliśmy się tu kłócić u jakiś kolczyk tylko to jest temat by dawać Fotki swojej Drugiej Połówki
Tak, ten temat jest od umieszczania fotek "swojej drugiej połówki" ale forum właśnie jest od tego, by wyrażać swoje zdanie.
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Nie obraź sie AnimeKing ale zgadzam się z Dragonfistem i Razzem kolczyki w innych miejscach jak uszy uważam za żałośne. Ale jak się kocha to się wszystko da zakceptować i nie dziwnie się że bronisz swojej dziewczyny :grin:
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Raditz SSJ4 pisze:Nie obraź sie AnimeKing ale zgadzam się z Dragonfistem i Razzem kolczyki w innych miejscach jak uszy uważam za żałośne. Ale jak się kocha to się wszystko da zakceptować i nie dziwnie się że bronisz swojej dziewczyny :grin:
Zgadzam się z Tobą Ale (zawsze jest Ale) osądzacie ludzi po jakimś głupim kolczyku w nosie ale wogóle jej nie znacie !!Jakby Każda Dziewczyna z Kolczykiem W Nosie była Głupia to by niebyło mądrych dziewczyn na tym świecie (nie chcie tu nikogo obrazić).I to by było na tyle
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Trochę się z tobą zgadzam, ale... Dragonowi chodziło o pierwsze wrażenie, a nie o to, kto jaki kto ma gust i dlaczego mu się podoba dana osoba.
AnimKing pisze:Jakby Każda Dziewczyna z Kolczykiem W Nosie była Głupia to by niebyło mądrych dziewczyn na tym świecie (nie chcie tu nikogo obrazić)
Napisałeś to pod wpływem emocji i z tym nie mogę się zgodzić, bo moja dziewczyna sporadycznie zakłada kolczyki na uszy, a co mówić o innych miejscach :D
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Ja wypowiadam się jedynie na temat pierwszego wrażenia które odniosłem, nie oceniam książki po okładce. Moja Dziewczyna również nie przepada za kolczykami, wymiguje się od nich jak tylko może... :] Ja w każdym razie nie uważam kolczyka w nosie za coś potrzebnego, na pewno nic do życia nie wnosi, tylko ciało niszczy.
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

moja była miała na języczku.Co do kolczyków nieprzeszkadzają mi ale w imtymnych miejscach u mnie nie w chodzą w gre
ODPOWIEDZ