A zgoda nie potrzebna xD Poza tym sam mi pisałeś na gg że chciałeś być uczniem i Rava w majina zmienić. I tak jak chciałeś pojawi się Twoja mama i będzie Ci kibicować. ;P
Za to BH...wszedł sobie na luzie spokojnie. "Heh. Ten mały ma chyba z 12 lat...biedny, dostanie lanie od tego Mikela" - pomyślał Bobercik. Sędzia oznajmił rozpoczęcie walki. Mikel szybkim krokiem podbiegł do BH. Uderzył go w twarz i...nic! Przeciwnik lekko puknął czarnoskórego wroga a ten wyleciał za ring. BH wygrał.
1.Robert , dziwny dales txt , jakbys nie znal mojej mocy
2.Dobre , moze jednak zostane w faniku , pokonac kogos z oddechu
razz pisze:
BH Daimaouji pisze:Nie nie chcem juz boje sie was
Nie pękaj, nikt cie nie zje
A kto mialby mnie zjesc skoro jestem (cenzura)?
(Post poprawiony)
Ostatnio zmieniony pn sty 29, 2007 1:19 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Dodam że postacie, które się nie zgłaszały czyli Szpaner, pp3088, Bart i BH występują gościnnie tzn. raz na kilkanaście odcinków. Po turnieju raczej szybko się nie pojawią.
Dwóch wojowników stanęło naprzeciw siebie. Ich twarze nie ukazywały żadnych uczuc. Czekali na jeden głos...na jedno zdanie oznajmujące rozpoczęcie walki. "To będzie niezwykła walka" - pomyślał Rav. - Start!!! - wrzasnął sędzia i dwie postacie ruszyły w kierunku siebie"