Tak bez pieprzenia farmazonów, to jak zwykle sprawiedliwość dosięgneła wszystkich. Nie, żebym podważał nad wyraz obiektywną i uczciwą opinię modów, ba nigdy bym się nie odważył. Bo oni są nieomylni, bo oni są, bo są oni. Mimo to cienka czerwona linia w naszym profilu( moim i Barta) widnieje nad wyraz solidnie, to nie mogę zrozumieć czemu u BH jest na granicy wymaracia. I czemu do cholery Byhy zawsze wychodzi cało z opresji. Czy żeby dostał ostał musi zabić matkę prezydenta? A może to zamało, w końcu matka mogłabyć żle nastawiona do naszego Bartusia. Po prostu brak słów. Po prostu Byhy jest traktowany jak jakaś święta krowa. Jakby było za co
Nie tylko na tym biednym forum jest pośmiewiskiem, ba większośc słyszała o Legendarnej już głupocie ów decydenta. Nie wiem po co trzymacie to durne dziecko Neostrady, które nie dośc, że robi antyreklamę, to i odstrasza użytkowników. Tak drodzy koledzy jesteście pośmiewiskiem, chociażby z powodu tego, że tą durne gówno ma range Legendarnego. Wstyd i hańba. Jedyne co na forum godne uwagi to kilka użytkowników. Ale niektórzy znich zarazili się miłościa do tego czegoś.
Ch*j jak dostane bana, gówno mnie to obchodzi. Mam dosyć ukrywania prawdy, z powodu którego cierpią inni użytkownicy.
P.S. Test Byhy na "przyjacielstwo":
1 . czy lubisz pieski
2. twoja ulubiona postac z db
3. czy lubisz pan dbgt
4. jak masz na imie
Durniejszych pytań dziecko z podstawówki nie wymyśli. Człowieku jak można zadawać tak idiotyczne pytania. Jesteś cenzura, czy jak, za kogo się uważasz, myslisz, że masz możliwośc oceniać innych sam będać przykładem durnej ameby? Nie mój dorgi, od oceniania jest Bóg, ty jesteś od przerzucania cenzura. Żygam tobą i twoją głupotą. Kto by chcial być przyjacielem takiego gówna???.