Co Cię denerwuje na forum?

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Co mnie jeszcze denerwuje? Usuwanie sensowych postów, a zostawianie spamu. Chociażby moje posty, lekko ironiczne, zawsze ladują w koszu. Ludzie nie tolerujmy wypisywania, nie omieszkam się nazwać "pier*olonych" głupot. Wg. mnie forum nie powinno być miejscem dowartościowania, lub zabawy dla dziecie co o pisaniu wiedzą tyle co o życiu. Zalewa mnie krew kogo oni to nie grają, by popisać się przed forumowiczami, których jest marna grupka. Liczą na aplaus? Niech napiszą cos porządnego...

Pozdrawiam,
zniesmaszczony :???:
pp3088

Edit: Słynny cytat o 100% alkoholu jest doskonałym przykładem. Autor chicał zgrać wielkiego kozaka, a w mojej subiektywnej opini wyszło to tylko na minus. 12 letni dzieciak nie powinien siegać po alkohol, albo pier***** takich głupot. Rozumiem otaczający nas świat często promuje głupote, ale nie dajmy się zwariować ludzie.

Edit 2:Zapewne po następnym wejściu na forum będzie pw!->Twój Post zostal usuniety Obsługa forum.
Dlaczego: bo prawda boli. Zycie to nie łancuszek pochwał i szczęscia, a wy blokujecie prawie każdą ripostę. Czemu prawie? Wiadomo są równi i równiejsi :???:

Czemu ktoś miałby usuwać Twojego posta? Napisałeś co uznałeś za denerwujące i słusznie... To Twoja opinia, więc ona tu zostanie... Jeżeli ktoś (oprócz Rav'a) skasuje tego posta, to sam się z nim policzę... :P
DF
Ostatnio zmieniony śr sty 24, 2007 8:16 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

A teraz moja kolej. Wreszcie mogę napisać, co mi nie pasuje.
1.SonGohan pisze bezsensowne posty, po prostu spamuje, na moje dobre rady reaguje bardzo agresywnie...
2.AnimKing podobnie jak wyżej też spamuje, ale na tym nie poprzestaje... zachowuje się jak dziecko... o nie mój drogi, tutaj już się mamie nie poskarżysz.

Każdy z nas obecnych na forum ma swoje własne otoczenie, kolegów i przyjaciół.. trzeba po prostu wydorośleć i umieć się znaleźć w sytuacji każdego.

3.BH z początku wydałeś mi się sympatyczny, napisałeś do mnie na PW, pokorespondowaliśmy sobie... ale po dłuższym pobycie na forum i po przeczytaniu paru twoich postów zrobiłeś się w moich oczach maminsynkiem i rozwydrzonym dzieciakiem.

AnimKing i SonGohan.. już wam to wypominałem z lekka w postach ale wy tego nie rozumieliście.. trudno. BH... tutaj nic nie mam do powiedzenia.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

3.BH z początku wydałeś mi się sympatyczny, napisałeś do mnie na PW, pokorespondowaliśmy sobie... ale po dłuższym pobycie na forum i po przeczytaniu paru twoich postów zrobiłeś się w moich oczach maminsynkiem i rozwydrzonym dzieciakiem.
No , to przywraca wspomnienia :twisted:

BTW ja tak mysle tez o tobie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:BTW ja tak mysle tez o tobie
Jak to mówią, najlepszą obroną jest atak.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Mam na mysli ze tez wydawales mi sie fajny , a okazales sie wiesz jaki , a nie ze jestes bachorem (przedzej bym powiedzial na odwrot , wiecie o co mi chodzi)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Więc twoim zdaniem jestem za bardzo przemądrzały... Jestem jeszcze młody ale życie mnie już wiele nauczyło, więc myśl co chcesz..
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Bobercik z tym wymandrzaniem sie i myslenie ze jest najwazniejszy - cos w tym stlylu i to niejest zemsta czy cos
Kris 22:27:32
zrobil bym lepiej xD:D

Kris 22:27:14
tandetna:

Kris 22:28:00
bym zrobil :d
Kris 22:28:02
lepiej :D

I wiele podobnych tekstów. I kto tu się wymądrza? Kto uważa się za najlepszego? xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

bobercik pisze:
Bobercik z tym wymandrzaniem sie i myslenie ze jest najwazniejszy - cos w tym stlylu i to niejest zemsta czy cos
Kris 22:27:32
zrobil bym lepiej xD:D

Kris 22:27:14
tandetna:

Kris 22:28:00
bym zrobil :d
Kris 22:28:02
lepiej :D

I wiele podobnych tekstów. I kto tu się wymądrza? Kto uważa się za najlepszego? xD
Ta :D jesteśmy podobni nie da sie ukryć:D
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
ODPOWIEDZ