Co Cię denerwuje na forum?
Moderator: Moderatorzy
Co Cię denerwuje na forum?
Mnie denerwują następujące rzeczy:
Kris, który używa swojego włoskego czy tam hiszpańskiego. Kolego fajnie że znasz, ale może po polsku gadać zaczniesz
BH, nazywaniem innych po imieniach. Może być, ale pisz przynajmniej nicki w nawiasach

Ostatnio zmieniony wt sty 23, 2007 7:57 pm przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Co Cię denerwuje na forum?
HehRobert pisze:BH, nazywaniem innych po imieniach. Może być, ale pisz przynajmniej nicki w nawiasach
U mnie tak
Robert (Bobercik) - Nazywajac mnie samo BH. Cys oszalal? Nie mogles poprostu dac Bartuś (BH)?
Bartek (Bart) i PP3088 (Piotrek) - Ich zboczone mysli zwiazane ze mna i nabijanie sie za pomoca mojego zdjecia (jak mnie naprawde tak lubicie to robcie to w dobrym znaczeniu)
Reszte nie daje.....bynajmiej na razie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Robert (Bobercik) - nazywajac mnie samo BH. Cys oszalal? Nie mogles poprostu dac Bartuś (BH)?
Bartek (Bart) i PP3088 (Piotrek) - Ich zboczone mysli zwiazane ze mna i nabijanie sie za pomoca mojego zdjecia (jak mnie naprawde tak lubicie to robcie to z dobrym znaczeniem)
Cytat powyżej
1.Drogi Bartku. Zauważ że BH jest krótsze od BH (Bartuś, Wielki Książe Mroku, Bartek, Bighamster itp) po drugie BH to Twój nick...
2.pp i Bart zboczone myśli??? Pierwsze słysze
[/quote]
Bartek (Bart) i PP3088 (Piotrek) - Ich zboczone mysli zwiazane ze mna i nabijanie sie za pomoca mojego zdjecia (jak mnie naprawde tak lubicie to robcie to z dobrym znaczeniem)
Cytat powyżej
1.Drogi Bartku. Zauważ że BH jest krótsze od BH (Bartuś, Wielki Książe Mroku, Bartek, Bighamster itp) po drugie BH to Twój nick...

- Dragon Fist
- A True Dragon
To popieram... Da się wyraźnie zauważyć odkąd stał się jedną z bardziej lubianych osób na forum... Zdarza mi się przyuważyć że stawia się niejednokrotnie powyżej innych i dyryguje nimi jak gdyby był administratorem lub moderatorem (nie mówię o tym, że ma dużo pomysłów na konkursy, turnieje, itp, ale o tym że wszędzie decyzje należą do niego, itp... weźmy za przykład taki freestyle na którym konkretnie się nie zna: kto siedział w jurach- Bobercik!)Kris pisze:Bobercik z tym wymandrzaniem sie i myslenie ze jest najwazniejszy - cos w tym stlylu i to niejest zemsta czy cos
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1a.HehRobert pisze:1.Drogi Bartku. Zauważ że BH jest krótsze od BH (Bartuś, Wielki Książe Mroku, Bartek, Bighamster itp) po drugie BH to Twój nick...
1b.Big Hamster z duzych liter , zadne nie moze byc z malych!
1c.Wielki Książe mroku? Dziwne? Zawsze daje Wielki Demonski Książe!
2.
Update
Widzisz? Kamil (Animking) sam ci to wytlumaczyl
Ostatnio zmieniony wt sty 23, 2007 8:50 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dragon:
Arti (2-11-2006 19:42)
Pierwsze pytanie: czy bierzesz udział we freestylu ?
bobercik (2-11-2006 19:42)
Nie
To nie dla mnie
xD
Arti (2-11-2006 19:43)
No i dobrze. Bo trzeba jakiegoś sędziego dobrego.
Arti sam mnie dał i z tego się ciesze. Po za tym nie jestem jurorem tylko jak to Arti określił:
Arti (2-11-2006 19:44)
Możesz dyskwalifikować zawodników za przekroczenie terminu 3 dni, lub ich dodawać jeśli chcą być nowi
A ocenianiem zajmie się Bart.
BH: .....
Arti (2-11-2006 19:42)
Pierwsze pytanie: czy bierzesz udział we freestylu ?
Nie
xD
Arti (2-11-2006 19:43)
No i dobrze. Bo trzeba jakiegoś sędziego dobrego.
Arti sam mnie dał i z tego się ciesze. Po za tym nie jestem jurorem tylko jak to Arti określił:
Możesz dyskwalifikować zawodników za przekroczenie terminu 3 dni, lub ich dodawać jeśli chcą być nowi
A ocenianiem zajmie się Bart.
BH: .....

a mnie denerwują syćcy bez odrobiny poczucia chumorku na tym forum 
co nie znaczy że was nie kocham, bo was kocham :*:*:*

też Cie kocham al nie tak bardzo jak byczego :*:* 
co nie znaczy że was nie kocham, bo was kocham :*:*:*
oj byczy byczy byczy :*:* kocham Cie misiu :*byczy :* pisze: Bartek (Bart) i PP3088 (Piotrek) - Ich zboczone mysli zwiazane ze mna i nabijanie sie za pomoca mojego zdjecia (jak mnie naprawde tak lubicie to robcie to w dobrym znaczeniu)
oj wiem że jesteś zazdrosnyanimking pisze: Mnie Denerwuje jak narazie
Bart ponieważ to że ciągle poniża BH mówiąć że go kocha to jest żałosne
Co mnie denerwuje? Hmm:
-durne turnieje, które są przewidywalne,
-błędy ortograficzne, czytać się nie da,
-durne odzywki, co po niektórych,
-spam,
a najbardziej:
-Bart(cham mi moja milość kradnie, beszczelny
)
-durne turnieje, które są przewidywalne,
-błędy ortograficzne, czytać się nie da,
-durne odzywki, co po niektórych,
-spam,
a najbardziej:
-Bart(cham mi moja milość kradnie, beszczelny
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Denerwuje mnie tylko postawa SonGohana, który pisze krótkie posry i rozpoczyna nabijania. Te posty zazwyczaj nic nie wnoszą do tematu.
a btw, BH mnie nie denerwuje.
P.S Według mnie za dużo jest tu konkursów.
P.S 2 I jeszcze adrian pisze wszystko z małej litery.
Adrian ma kłopoty z pisaniem... To jest prawda, nic nie poradzimy- wszyskiemu winna dyzortografia i dysleksja... Chyba za to nie wyrzucimy go z forum?
DF
a btw, BH mnie nie denerwuje.
P.S Według mnie za dużo jest tu konkursów.
P.S 2 I jeszcze adrian pisze wszystko z małej litery.
Adrian ma kłopoty z pisaniem... To jest prawda, nic nie poradzimy- wszyskiemu winna dyzortografia i dysleksja... Chyba za to nie wyrzucimy go z forum?
DF
Ostatnio zmieniony śr sty 24, 2007 1:51 pm przez Tommy, łącznie zmieniany 1 raz.
A są papiery na dysmóżdże? Rozwiązanie pisnie w Wordzie i autokorekta.Tommy pisze:Adrian ma kłopoty z pisaniem... To jest prawda, nic nie poradzimy- wszyskiemu winna dyzortografia i dysleksja... Chyba za to nie wyrzucimy go z forum?
DF
BTW. Ja mam ADHD i moge was obrażać?
Kris (18-07-2008 22:04)
1.To prawda... na forum jest przecież mod który poprawia błędy, a i w niektórych przeglądarkach takich jak Firefox po napisaniu wyrazu, jak jest błąd wyraz zostaje podkreślony na czerwono, klikając PPM można wybrać bezbłędną wersje.A są papiery na dysmóżdże? Rozwiązanie pisnie w Wordzie i autokorekta.
BTW. Ja mam ADHD i moge was obrażać?
2.Podobnie jak wyżej.