Turniej userów - edycja czwarta.
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Oczywiście mój głos nie będzie dla nikogo zaskoczeniem. Głosuję na wspaniałego usera, który jest na forum od dawna i cechuje sie wieloma wspaniałymi cechami xD. Miły, inteligentny, przyjazny, zabawny. Czego więcej chcieć od człowieka? Ideał! I na dodatek przystojny! Jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszym moderatorem. Zaszczytem jest internetowa przyjaźń z nim, a jeszcze większym zaszczytem będzie walka w turnieju. Jednak z troche innym zakończeniem xD

- Dragon Fist
- A True Dragon
Oddałem głos na Kris'a
w końcu ciężko byłoby go żałować "bratu" :] Ogólnie Krystian częściej się udziela... Z biegiem czasu pisze co raz lepsze posty... Na początku nie było zbyt ciekawie jak dołączył do grona użytkowników tego forum, ale on jest jedną z osób która ten board ożywiła
Poza tym jeden spośród kilku moich najlepszych ziomków
Przez wiele rzeczy razem przeszliśmy...
Z kolei Kostek nie wniósł tu nic nowego i nowatorskiego... nie zostawił bo sobie wielu śladów...
Niezależnie od wyniku tej walki wiem swoje- Kris na pewno jest lepszym userem od Kostka
Powodzenia... Po walce Arti'ego moja walka... :]
PS. możecie zauważyć że w ostatnim czasie zbyt wiele nie robiłem na stronie i na forum również nie byłem aktywny... spowodowane jest to brakiem czasu... dopiero co przebrnąłem przez próbne testy gimnazjalne... ciągle mam coś na głowie... przy komputerze spędzam na prawdę niewiele czasu... chciałbym mieć chociaż 3 godziny w tygodniu do dyspozycji które spędziłbym na udoskonalaniu SSJPOWER i pisaniu na forum ;] Pozdrawiam, do następnego posta ;D
Z kolei Kostek nie wniósł tu nic nowego i nowatorskiego... nie zostawił bo sobie wielu śladów...
Niezależnie od wyniku tej walki wiem swoje- Kris na pewno jest lepszym userem od Kostka
PS. możecie zauważyć że w ostatnim czasie zbyt wiele nie robiłem na stronie i na forum również nie byłem aktywny... spowodowane jest to brakiem czasu... dopiero co przebrnąłem przez próbne testy gimnazjalne... ciągle mam coś na głowie... przy komputerze spędzam na prawdę niewiele czasu... chciałbym mieć chociaż 3 godziny w tygodniu do dyspozycji które spędziłbym na udoskonalaniu SSJPOWER i pisaniu na forum ;] Pozdrawiam, do następnego posta ;D