Którą z tych postaci bardziej lubicie? Czy Oolonga, niewychowanego prosiaka i lenia który potrafi sie przemieniac tylko na 5 minut czy może Puar'a najlepszego przyjaciela i druha Yamchy? Ja osobiście obu uwielbiam
Mój głos został oddany na Oolonga ,ponieważ lubuję się wręcz w postaciach ze ''zbereźnymi'' myślami i takowym poczuciem humoru .Prawdziwie groteskowa(Oolong to świnia) postać ''starego zbereźnika'' .
Oolong fajny prosiak niesamowite poczucie humoru I myśli wręcz wyrwane z umysłu Wolaka:D (prawda co nie? xD) Choć Puar też jest fajny ze wzgledu na troche wieksza Inteligencje ale:D jednak Oolong
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Ja o wiele bardziej wole Puar'a, ponieważ podoba mi się jego charakter, wygląd, podobała mi się również jego walka wraz z Upachim przeciwko Drakulakowi (fajnie pokonali go sprytem), a poza tym uwielbiam koty
Głos oczywiście na Puar'a
Ferdus47 pisze:Ja o wiele bardziej wole Puar'a, ponieważ podoba mi się jego charakter, wygląd, podobała mi się również jego walka wraz z Upachim przeciwko Drakulakowi (fajnie pokonali go sprytem), a poza tym (...) koty
Ale Puar to nie kot , tylko wyglada jak kot (zrodlo : Akira Toriyama)
Though sharing an appearance to that of a mouse or cat, Pu-erh is neither species, but is drawn a little bit to look like a cat.
OK glosuje na Puara , jest bardziej godnym przeciwnikiem niz Oolong ktory nie umie zachowac transformacji na dluzej
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli