Spider Ball
Moderator: Moderatorzy
- Jamagami
- Silniejszy Saiya-jin
- Kontakt:
Spider Ball
Pewnogo dnia dzielny ksiaze Jamagami wyruszył na planete Morfix która była nie zbadana , był on sayanem (przywudca) poleciał tam z 20 osobowa ekipa aby to planete podbić jednak gdy lecieli statkiem jakaś rasa ich zaatakowała jednak uratowało się dwóch Bobercik i Kris byli oni pomocnikami Jamagami wyladowali na Morfixie jednak czekało na nich piekielne powitanie , na planecie któs był jakieś stworzenia , złapali Bobercika i Krisa .
Bobercik i Kris uwolnili się (wkońcu byli najsilniejsi ) , gdy się uwolnili postanowili zniszczyć planete jednak to było nie mozliwe poniewaz Kris i Bobercik byli na planecie bez statku ale Bobercik chciał pomścić Jamagami (którego nazywał Yamakashi) . Kris i Bobercik ukrywali się w ich kryjówce spotkali jakiegoś staruszka z rasy tych co ich uwięzili gdy go spotkali pytali o coś jak mozna z tad uciec on powiedział trzeba zebrać Spider Balls , gdy Bobercik o tym usłyszał natychmiast się o wysztko wypytywał pierwsze pytanie brzmiało tak :
1.Co to da?
Staruszek :
Spełni wasze 3 zyczenia
Bobercik:
Zniszczenie tej rasy , zmartwych wstanie Jamagami i innych sayanów , ucieczka z tej planety
Kris powiedział
Dobry plan powiesz jak mamy to zrobić??
Staruszek:
Dam wam Spider Radar
Bobercik:
Thx Ziom
Bobercik z Krisem poszukaiwali kul 1 była na północnym wschodzie w grocie smoka .
Bobercik powiedział do Krisa:
Zostaw go mnie
Bobercik prawie zginoł kiedy z nieba zaczeły walić pioruny bobercik wygladał jak by nie wiadomo co robił (siedział na kiblu czy co) zamienił się w SSJ wygladało to tak:
Pomarańczowe włosy , miecz w kształcie pioruna , zwykłe spodnie i zwykła bluza ....
Bobercik zniszczył smoka za pomoca ataku zwanego Great Hame Ha.
Druga kula była u wojownika zwanego Komisami Kris pragnoł go rozwalić :]
Kris bez problemu zamienił się w SSJ walnoł go z pięśći i padł :O
4 kule były u staruszka jednak on miał opstawe najlepszych wojowników ta walka trwała latami Kris i Bobercik juz nie mieli siły gdy przyleciały statki Sayanów było ich miliony zniszczono wszystkich jednak został przywudca , Bobercik gdy walczył o mało co nie zginoł gdy lezał przpomniał se o swojich przyjacielach i powstał powiedział nie będziesz nic więcej niszczył czas na to by cie zniszczyć Bobercik powiedział do Krisa który walczył z ich przywódca (Creatinem) :
Mam plan zrobimy fuzje a inni sayani zajmijcie go Kris i Bobercik stali się poteznym wojownikiem o nazwie " Boberis " i zniszczyli Creatina za pomoca Sprit Ball'a i zdobyli 4 kule uciekli z planety Jamagami powstał i inni sayani , Spider Ball'e się rozleciały po galaktyce a Sayani uciekli z tej planety (poniewz i tak się orzwalała po tym jak Boberis póśćił Spirit Ball) Jamagami kazał postawić powniki tych wojoników i kazał im słuzyć do śmierci .............
Dalsze odcinki będa jak napisze :PP
Bobercik i Kris uwolnili się (wkońcu byli najsilniejsi ) , gdy się uwolnili postanowili zniszczyć planete jednak to było nie mozliwe poniewaz Kris i Bobercik byli na planecie bez statku ale Bobercik chciał pomścić Jamagami (którego nazywał Yamakashi) . Kris i Bobercik ukrywali się w ich kryjówce spotkali jakiegoś staruszka z rasy tych co ich uwięzili gdy go spotkali pytali o coś jak mozna z tad uciec on powiedział trzeba zebrać Spider Balls , gdy Bobercik o tym usłyszał natychmiast się o wysztko wypytywał pierwsze pytanie brzmiało tak :
1.Co to da?
Staruszek :
Spełni wasze 3 zyczenia
Bobercik:
Zniszczenie tej rasy , zmartwych wstanie Jamagami i innych sayanów , ucieczka z tej planety
Kris powiedział
Dobry plan powiesz jak mamy to zrobić??
Staruszek:
Dam wam Spider Radar
Bobercik:
Thx Ziom
Bobercik z Krisem poszukaiwali kul 1 była na północnym wschodzie w grocie smoka .
Bobercik powiedział do Krisa:
Zostaw go mnie
Bobercik prawie zginoł kiedy z nieba zaczeły walić pioruny bobercik wygladał jak by nie wiadomo co robił (siedział na kiblu czy co) zamienił się w SSJ wygladało to tak:
Pomarańczowe włosy , miecz w kształcie pioruna , zwykłe spodnie i zwykła bluza ....
Bobercik zniszczył smoka za pomoca ataku zwanego Great Hame Ha.
Druga kula była u wojownika zwanego Komisami Kris pragnoł go rozwalić :]
Kris bez problemu zamienił się w SSJ walnoł go z pięśći i padł :O
4 kule były u staruszka jednak on miał opstawe najlepszych wojowników ta walka trwała latami Kris i Bobercik juz nie mieli siły gdy przyleciały statki Sayanów było ich miliony zniszczono wszystkich jednak został przywudca , Bobercik gdy walczył o mało co nie zginoł gdy lezał przpomniał se o swojich przyjacielach i powstał powiedział nie będziesz nic więcej niszczył czas na to by cie zniszczyć Bobercik powiedział do Krisa który walczył z ich przywódca (Creatinem) :
Mam plan zrobimy fuzje a inni sayani zajmijcie go Kris i Bobercik stali się poteznym wojownikiem o nazwie " Boberis " i zniszczyli Creatina za pomoca Sprit Ball'a i zdobyli 4 kule uciekli z planety Jamagami powstał i inni sayani , Spider Ball'e się rozleciały po galaktyce a Sayani uciekli z tej planety (poniewz i tak się orzwalała po tym jak Boberis póśćił Spirit Ball) Jamagami kazał postawić powniki tych wojoników i kazał im słuzyć do śmierci .............
Dalsze odcinki będa jak napisze :PP

Join The Naruto Online Multiplayer Game

Po pierwsze masa błedów ortograficznych. Po drugie cały ten kawałek to praktycznie jedno zdanie, które wyglada jak odchody po całym dniu ich kumulowania. Skłądania także tragiczna, nie wspominająć o wybitnie wyszukanych słowach i sylu. Jak to określił mój kolega, są czytadłaporządne i takie do klopa. Gdzie twoje bym zaliczył? Odpowiedz sobie sam.Pewnogo dnia dzielny ksiaze Jamagami wyruszył na planete Morfix która była nie zbadana , był on sayanem (przywudca) poleciał tam z 20 osobowa ekipa aby to planete podbić jednak gdy lecieli statkiem jakaś rasa ich zaatakowała jednak uratowało się dwóch Bobercik i Kris byli oni pomocnikami Jamagami wyladowali na Morfixie jednak czekało na nich piekielne powitanie , na planecie któs był jakieś stworzenia , złapali Bobercika i Krisa .
Zmusiłem się doczytać to do końca
Miło, że kultywuesz język mojego chomisia(kocham Cię :*:*:*:), to pamiętaj do niego ma prawo tylko BHale Bobercik chciał pomścić Jamagami (którego nazywał Yamakashi)
Jak miło, i nawet do anegdotki pasuje(siedział na kiblu czy co)
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- Jamagami
- Silniejszy Saiya-jin
- Kontakt:
Czas na odcinek 2
Jamagami wraz ze swoja zona mieli dziecko nazywało się Mironami
Kris był samotnikiem
Bobercik też miał syna. Ale nie prawdziewgo, z jednej krwi. Znalazł go kiedyś na ulicy i przygarnął.Nazywał się on "Kicrek"
Pewnego Dnia Jamagami opowiedział o turnieju który jest raz na 200 lat czyli w tym dniu ,
mówie ci to bo bedziesz w nim , beda w nim rózne rasy z galaktyki , dobra czas aby tam polecieć
Mironami:
Teraz??
Jamagami:
Tak a kiedy??
Jamagami wraz z Mironami , Krisem i Bobercikiem udali się na arene aby zapisać się
do turnieju (z kazdej planety byl jeden reprezentad z planety Sayanów był to Mironami)
Mironami pokonał kazdego az w finale musiał walczyć z kimś z planety D(D czyli Dream)
Mironami wygrywał ale później było cięzko , było 2 na niego zaczeli go dusić az sayani wkroczyli , gdy wkroczyli stworzenia z planety Dream uciekli ..........
Nastepny odcinek moze jutro ;PP
Jamagami wraz ze swoja zona mieli dziecko nazywało się Mironami
Kris był samotnikiem
Bobercik też miał syna. Ale nie prawdziewgo, z jednej krwi. Znalazł go kiedyś na ulicy i przygarnął.Nazywał się on "Kicrek"
Pewnego Dnia Jamagami opowiedział o turnieju który jest raz na 200 lat czyli w tym dniu ,
mówie ci to bo bedziesz w nim , beda w nim rózne rasy z galaktyki , dobra czas aby tam polecieć
Mironami:
Teraz??
Jamagami:
Tak a kiedy??
Jamagami wraz z Mironami , Krisem i Bobercikiem udali się na arene aby zapisać się
do turnieju (z kazdej planety byl jeden reprezentad z planety Sayanów był to Mironami)
Mironami pokonał kazdego az w finale musiał walczyć z kimś z planety D(D czyli Dream)
Mironami wygrywał ale później było cięzko , było 2 na niego zaczeli go dusić az sayani wkroczyli , gdy wkroczyli stworzenia z planety Dream uciekli ..........
Nastepny odcinek moze jutro ;PP
Ostatnio zmieniony sob gru 30, 2006 2:48 pm przez Jamagami, łącznie zmieniany 1 raz.

Join The Naruto Online Multiplayer Game

- BH Daimaouji
- SSJ 5
E Robert z kim wrescie miales dziecko?Jamagami pisze:Bobercik takze miał syna nazywal się on "Kicrek"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Absolutnie moja postać doczeka się dziecka tylko w moim fan ficku. Tutaj bez mojej zgody...źle. Wprowadzam poprawkę:BH Daimaouji pisze:E Robert z kim wrescie miales dziecko?Jamagami pisze:Bobercik takze miał syna nazywal się on "Kicrek"
Bobercik też miał syna. Ale nie prawdziewgo, z jednej krwi. Znalazł go kiedyś na ulicy i przygarnął.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Krystian ma bratanka , a jestem nim jaKris był samotnikiem
Update
Nie wiem tak dokladnie czy ma zone ale chyba gdzies napisal ze ma w swoim fanfiku , ale nie pamietam
Co do 2 czesci to troche fajna , ale troche za male , ale nadal moze byc
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019