The Best Anime

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jamagami
Silniejszy Saiya-jin
Kontakt:

The Best Anime

Post autor: Jamagami »

Zapraszam na Forum o The Best Anime czyli wszystko o Anime strona jest nie dawno zalozona czyli jest mało uzytkowników i mało postów i zapraszamy was będzie więcej uzytkowników i postów :mrgreen:
http://www.thebestanime.xt.pl/
ZAPRASZAM
Obrazek
Join The Naruto Online Multiplayer Game
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Re: The Best Anime

Post autor: Bobercik »

Jamagami pisze:Zapraszam na Forum o The Best Anime czyli wszystko o Anime strona jest nie dawno zalozona czyli jest mało uzytkowników i mało postów i zapraszamy was będzie więcej uzytkowników i postów :mrgreen:
ZAPRASZAM
Może napisze coś od siebie. Więc Yamakashi zaproponował mi że zrobi forum na którym da mi admina. Nie wiedziałem że to będzie forum bardzo podobne od mojego starego TheBestAnime (ściślej takie same, ale dałem kilka zmian). Forum nie ma wielkiej szansy na powodzenie ale cóż, warto spróbować. Więc zapraszam do rejestracji xD może ktoś będzie miał energie żeby forum ruszyc xD
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Nie ma to jak rekalmować forum, na martwym forum \-.-/
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Nie ma to jak rekalmować forum, na martwym forum \-_-/
Ktory forum wg ciebie jest martwy Piotrek "kun"?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

te czlowieku wez pomysl ! jasno napisal cholera ! na tym forum to jest martwe forum teraz rozumiesz bh?
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kris pisze:te czlowieku wez pomysl ! jasno napisal cholera ! na tym forum to jest martwe forum teraz rozumiesz BH?
1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzga "Czlowiek" obrazaj kogos innego
2.Heh i to mowi przedstawiciel rasy ktorzy nie maja mozgu :|
3.On napisal "reklamowac forum na martwym forum" , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten primytywny ludzki jezyk :|
Ostatnio zmieniony pt gru 29, 2006 6:42 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 4 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

BH Daimaouji pisze:
Kris pisze:te czlowieku wez pomysl ! jasno napisal cholera ! na tym forum to jest martwe forum teraz rozumiesz BH?
1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
2.Heh i to mowi ten co nie ma mozgu :|
3.On napisal reklamowac forum na martwym forum , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten prymytywny ludzki jezyk :|

1. A czy ty kogo kolwiek szanujesz?? chłopcze to sa mów do siebie eh a co człowiekiem niejestes? to udowodnij
2.Nie przeginaj heh
3.BEZ KOMENTARZA

[ Dodano: Pią Gru 29, 2006 6:09 pm ]
BH Daimaouji pisze:
Kris pisze:
BH Daimaouji pisze: 1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
3.On napisal reklamowac forum na martwym forum , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten prymytywny ludzki jezyk :|
1. A czy ty kogo kolwiek szanujesz?? chłopcze to sa mów do siebie eh a co człowiekiem niejestes? to udowodnij
2.Nie przeginaj heh
3.BEZ KOMENTARZA
1.Tych nadludzi , ty stajesz sie bardziej podobny do ludzi niz do moich przyjaciol pisac takie cos , a tamte dalsze slowa zostawie bez komentarza tez :twisted: hehehehe
2.Heh
3.Heh
ta wiem ze offtop i sorx za to ale ...

1.Twoich przyjaciol ? nawet na tym mi niezalezy
2. "Quien era tonto tonto esto sea"
3.Disculpese por el Spam ya completo
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

BH Daimaouji pisze:1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
pokaże jak kocham byczego i zaczne punktować swoje wypowiedzi, tak samo jak mój kochany chomiś :*:*

1. Najpierw pokaż że ty kogoś szanujesz
2. Skoro twierdzisz że nie jesteś człowiekiem, to dlaczego wyglądasz jak "człowiek"
3. Uważaj bo ty masz mózg :mrgreen:
4. nie pisze sie TEN forum driopiteku (pamietaj nie szukaj w internecie co oznacza to słowo bo jeszcze jakiś wirus zainfekuje twojego kompa i cały twój dom) tylko TO forum
Kris pisze:2. "Quien era tonto tonto esto sea"
3.Disculpese por el Spam ya completo
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
pawda Krisie :mrgreen:

a zeby post nie był spamem to powiem iz forum mi sie nie podoba, i nie mam czasu żeby sie bawić na jeszcze innym forum o tematyce anime :mrgreen:

kocham cie byczy chomisiu :*:* jesteś móji tylko mój :*:*
Ostatnio zmieniony pt gru 29, 2006 9:39 pm przez Bart, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Jamagami pisze:Zapraszam na Forum o The Best Anime czyli wszystko o Anime strona jest nie dawno zalozona czyli jest mało uzytkowników i mało postów i zapraszamy was będzie więcej uzytkowników i postów :mrgreen:
ZAPRASZAM
Forum jest.. puste, wizualnie mi się nie podoba.. zmień styl. Masz tam aż 3 userów i 2 tematy.. życzę powodzenia
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Bart pisze:kocham cie byczy chomisiu :*:* jesteś móji tylko mój :*:*
On! Kłamie ;(
byczy chomis pisze:Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
Kris z tego wynika, że chomiś jest twoim użytkownikiem. Jak to jest. Bo gdy jest ze mną woli jak ja dominuje mrrr.....
3.On napisal reklamowac forum na martwym forum , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten prymytywny ludzki jezyk
Byczy i tak rozumiemy się bez słów :*
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Forum takie sobie, wygląd mi się nie podoba :neutral:
ODPOWIEDZ