http://www.thebestanime.xt.pl/
ZAPRASZAM
Moderator: Moderatorzy

Może napisze coś od siebie. Więc Yamakashi zaproponował mi że zrobi forum na którym da mi admina. Nie wiedziałem że to będzie forum bardzo podobne od mojego starego TheBestAnime (ściślej takie same, ale dałem kilka zmian). Forum nie ma wielkiej szansy na powodzenie ale cóż, warto spróbować. Więc zapraszam do rejestracji xD może ktoś będzie miał energie żeby forum ruszyc xDJamagami pisze:Zapraszam na Forum o The Best Anime czyli wszystko o Anime strona jest nie dawno zalozona czyli jest mało uzytkowników i mało postów i zapraszamy was będzie więcej uzytkowników i postów![]()
ZAPRASZAM

Ktory forum wg ciebie jest martwy Piotrek "kun"?Nie ma to jak rekalmować forum, na martwym forum \-_-/
1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzga "Czlowiek" obrazaj kogos innegoKris pisze:te czlowieku wez pomysl ! jasno napisal cholera ! na tym forum to jest martwe forum teraz rozumiesz BH?
BH Daimaouji pisze:1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innegoKris pisze:te czlowieku wez pomysl ! jasno napisal cholera ! na tym forum to jest martwe forum teraz rozumiesz BH?
2.Heh i to mowi ten co nie ma mozgu
3.On napisal reklamowac forum na martwym forum , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten prymytywny ludzki jezyk
ta wiem ze offtop i sorx za to ale ...BH Daimaouji pisze:1.Tych nadludzi , ty stajesz sie bardziej podobny do ludzi niz do moich przyjaciol pisac takie cos , a tamte dalsze slowa zostawie bez komentarza tezKris pisze:1. A czy ty kogo kolwiek szanujesz?? chłopcze to sa mów do siebie eh a co człowiekiem niejestes? to udowodnijBH Daimaouji pisze: 1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
3.On napisal reklamowac forum na martwym forum , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten prymytywny ludzki jezyk
2.Nie przeginaj heh
3.BEZ KOMENTARZAhehehehe
2.Heh
3.Heh

pokaże jak kocham byczego i zaczne punktować swoje wypowiedzi, tak samo jak mój kochany chomiś :*:*BH Daimaouji pisze:1.Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
Quidquid latine dictum sit, altum videturKris pisze:2. "Quien era tonto tonto esto sea"
3.Disculpese por el Spam ya completo
Forum jest.. puste, wizualnie mi się nie podoba.. zmień styl. Masz tam aż 3 userów i 2 tematy.. życzę powodzeniaJamagami pisze:Zapraszam na Forum o The Best Anime czyli wszystko o Anime strona jest nie dawno zalozona czyli jest mało uzytkowników i mało postów i zapraszamy was będzie więcej uzytkowników i postów
ZAPRASZAM
On! Kłamie ;(Bart pisze:kocham cie byczy chomisiu :*:* jesteś móji tylko mój :*:*
Kris z tego wynika, że chomiś jest twoim użytkownikiem. Jak to jest. Bo gdy jest ze mną woli jak ja dominuje mrrr.....byczy chomis pisze:Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze , bluzge "Czlowiek" obrazaj kogos innego
Byczy i tak rozumiemy się bez słów :*3.On napisal reklamowac forum na martwym forum , myslalem ze chodzi mu o TEN forum (ze to martwy) , ech ten prymytywny ludzki jezyk