bobercik pisze:
I proszę nie kierować się uczuciami tylko osiągnięciami w minionym roku ;D
byczy chomiś pisze:
Ja , Robert i Tomek BTW co ten A JA UMIEM BLUZGAĆ!!! (...) robi nad mna? K...a mac
no to widzimy że już nasz (moj i pp3088) kochany byczy chomiś nie zastosował sie do prośby bobercika oj kocham Cie byczy chomisiu :*:*
byczy chomiś pisze:
Ja
nie ma to jak skromnośc mojego kochanego misia :*:*:*
Łapy od byhy zdaleka rzerzimieszku jeden .
A tak na poważnie, to powiedz Robert ale jaki jest sens robienia konkursów praktycznei co jeden dzień. Obecnie aktywnych jest kilka, co to daje do cholery ciężkiej. Przecież i tak zagłosuje góra max 8 osób, które odwiedza strone. Rozumiem w szerszym gronie, ale w takim to bez sesnu. Nie wiemco tobą kieruję chęc dowartościowania, czego brak Ci w normalnym życiu czy po prostu pokazanie jaki jesteś wspaniały bo amsz dużo postów?? Ja cenie inne wartości, no ale dobra. Ale pamiętaj liczy się jakośc, nie ilość, a ta ostatnio jest coraz gorsza.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Robie konkursy bo na tym forum taka nuda że aż żal się robi xD Przynajmniej się pobawimy xD Trzeba wymyślać jakieś biedne tematy żeby forum nie umarło.
Co do głosów, nie wiem na kogo głosować xD napewno Dae, a co do reszty to pomyślę ;d
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 11:10 am ]
pp3088 pisze:
BH Daimaouji pisze:Ja
Kris pisze:Ja
Nie ma to jak wysoka samoocena. :[
Ta i tak wiadomo kto wygra, to jest bezsesnu. Bobercik nie nabijaj tak już, bo Byhy doganiasz i uczeń przerośnie mistrza.
Przynajmniej udawaj że chcesz żeby forum dalej żyło. Ja już nie wiem co wymysleć żeby forum żyło. Arti zrobił Gre. Gówno. Nikomu sie nie chce grać. Tylko ja! Ale i tak nie dał mi pożyczki drugiej...Kris też wymyśla. Dae i Bartuś piszą fan ficki. Ty też sie postaraj. Napisz jakiś fan fick, np. o swojej miłości i będzie dobrze ;p