Puchar Świata Userów SSJPower
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No tez to zauwazylem , glupota , powinni dodawac punkty do tych co sie zdobylo , teraz to wyglada glupio
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
W ten sposób odbywa się większość konkurencji ... np. skoki narciarskie:BH Daimaouji pisze:No tez to zauwazylem , glupota , powinni dodawac punkty do tych co sie zdobylo , teraz to wyglada glupio
Nie ważne ile skoczysz i czy wygrasz 1 punktem, czy 10... i tak masz 20 punktów więcej za wygraną....
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jak myslalem , madrzy ludzie to tylko legendaDidix pisze:W ten sposób odbywa się większość konkurencji ... np. skoki narciarskie:BH Daimaouji pisze:No tez to zauwazylem , glupota , powinni dodawac punkty do tych co sie zdobylo , teraz to wyglada glupio
Nie ważne ile skoczysz i czy wygrasz 1 punktem, czy 10... i tak masz 20 punktów więcej za wygraną....
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dokładnie Didix. Pięknie to wytłumaczyłeś. Dziękuje Ci że oszczędziłeś mi tegoDidix pisze:W ten sposób odbywa się większość konkurencji ... np. skoki narciarskie:BH Daimaouji pisze:No tez to zauwazylem , glupota , powinni dodawac punkty do tych co sie zdobylo , teraz to wyglada glupio

Next turniejbobercik pisze:Dokładnie Didix. Pięknie to wytłumaczyłeś. Dziękuje Ci że oszczędziłeś mi tegoDidix pisze:W ten sposób odbywa się większość konkurencji ... np. skoki narciarskie:BH Daimaouji pisze:No tez to zauwazylem , glupota , powinni dodawac punkty do tych co sie zdobylo , teraz to wyglada glupio
Nie ważne ile skoczysz i czy wygrasz 1 punktem, czy 10... i tak masz 20 punktów więcej za wygraną....punkty dostaje sie za miejsce. Koniec kropka. W niedziele następny konkurs.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
22.12.2006 r. - 28.12.2006 r.Kris pisze:Next turniejbobercik pisze:Dokładnie Didix. Pięknie to wytłumaczyłeś. Dziękuje Ci że oszczędziłeś mi tegoDidix pisze: W ten sposób odbywa się większość konkurencji ... np. skoki narciarskie:
Nie ważne ile skoczysz i czy wygrasz 1 punktem, czy 10... i tak masz 20 punktów więcej za wygraną....punkty dostaje sie za miejsce. Koniec kropka. W niedziele następny konkurs.
Następny konkurs

- BH Daimaouji
- SSJ 5
E , kolejny turniej powinien byc w niedziele , ale skoro mowicie to nie mam nic przeciwko zeby zaczac go dzisiajKrystian pisze:Next turniejRobert pisze:Dokładnie Didix. Pięknie to wytłumaczyłeś. Dziękuje Ci że oszczędziłeś mi tegoMaciek pisze: W ten sposób odbywa się większość konkurencji ... np. skoki narciarskie:
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zamiast rozmawiać lepiej głosować. Mam nadzieje że frekwencja się poprawi. Narazie dostałem trzy listy. Od Barta, Krisa i ode mnie xD Czekam na Bartusia, Dae'go, Wolaka, może tym razem da DF. I reszta tez oczywiście. Więc konkurs rozpoczęty. Zobaczymy kto wygra. Narazie dosyć niespodziewane rostrzygnięcia.Bartuś pisze:E , kolejny turniej powinien byc w niedziele , ale skoro mowicie to nie mam nic przeciwko zeby zaczac go dzisiajKrystian pisze:Next turniejRobert pisze: Dokładnie Didix. Pięknie to wytłumaczyłeś. Dziękuje Ci że oszczędziłeś mi tegopunkty dostaje sie za miejsce. Koniec kropka. W niedziele następny konkurs.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Lepiej by brzmialo "Puchar Kraju Userow/uzytkownikow SSJPower"Robert pisze:Też prawda, ale tak lepiej brzmi. Ale jak chcesz to zmień nazwe na Puchar Userów SSJPower.Arti pisze:BTW to chyba nie puchar świata, tylko po prostu puchar userów ssjpower. Przecież osoby z całego świata nie mają szansy nawet w nim uczestniczyć
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019