Ulubine zajęcia w szkole.
Moderator: Moderatorzy
1.Ja też nie jestem grzecznym chłopcem, ale też nie jestem totalnym debilem żeby tak sie zachowywać.BH Daimaouji pisze:1.No co nie lubie byc takim bardzo dobrym chlopcembobercik pisze:Bartuś nie mów że pochwalasz to co robi skibixpp3088 pisze: Uderz w stół a nożyce się odezwąAle nie poczekaj ........... ekspert mówi. BH jak to jest być ekspertem ??
to jest normalny żal. Zło rządzi? Możliwe, ale to nie jest zło tylko idiotyzm :/
2.Jestes fanem Super 17 a zachowujesz sie "gorzej" od Krzysia
2.Super 17 był zły, ale inteligentnie.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No , jestem Fanem Broli'ego a nie chcem zniszczyc wszechswiata 
2.No ale i tak jest ZA dobry , jest fajny bo nie jest taki zly jak Kostek czy Bartek , ale jest stanowczo ZA mily (temu zbytnio nie lubie Kakarotta)
2.No ale i tak jest ZA dobry , jest fajny bo nie jest taki zly jak Kostek czy Bartek , ale jest stanowczo ZA mily (temu zbytnio nie lubie Kakarotta)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
omg bh teraz to już okazałeś że naprawde masz najniższy poziom IQ na tym forum....... to że ktoś jest fanem Super 17 tak jak Bobercik to nie znaczy że musi sie tak samo zachowywać, pomysl troche jesli potrafisz bo to naprawde nie boli.......BH Daimaouji pisze: 1.No co nie lubie byc takim bardzo dobrym chlopcem
jak będziesz mi chciał coś odpisać to nie pisz w tym temacie jeśli chociaż odrobine szanujesz samego siebie i zalezy ci na tym forum tylko napisz mi na gg, albo przynajmniej na pw żeby nie powiększać ilości postów ktore nabijasz poprzez spam
a wracając do tematu teraz moim ulubionym zajęciem w szkole to chodzenie na siłownie
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A co do zajec to najczesciej w szkole na przerwach jak jestem w klasie to czekam spokojnie jak sie skonczy przerwa (inni jak sa w klasie to wariuja) , czesto tez na lekcjach inwidualnych rozmawiam z nauczycielem o rzeczach nie zwiazanych z tematem , temu polubilem wiekszosc nauczycieli z tych lekcji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Byla? Hmmm mi wydaje sie taka sama jak przedtem (o ile to byla ta "poprawiona" wersja ktora czytalem)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmm. Ja raczej nie zauważyłem złego zachowania Dae'go. A i tak jest najbardziej lubiany.BH Daimaouji pisze:No jak mowilem , osoby ktore sie zle zachowuja lepiej sie lubi
Tak samo np. Kris. A Ty Bartuś? Jesteś zły jak sam mówisz i dziwnym trafem nie jesteś najbardziej lubiany tylko masz najwięcecj wrogów.

1. Złe osoby są lubiane, bo wnoszą coś nowego, coś innego, zmieniają atmosfere, ale łatwiej robią sobie wrogów
2. Osoby dobre ciężko robią sobie wrogów, wnoszą miłą atmosfere.
3. Są osoby postronne, które często są lubiane przez to, że więdzą jak zachować się zależnie od sytuacji
Dobra, chyba wystarczy tego OFFTOPICA, bo jak dobrze wiemy, to nie jest temat o tym, jaki typ ludzi jest lubiany. Moge powiedzieć jeszcze jedno: Źli bardziej lubią złych, dobrzi dobrych, ale są wyjątki, bo spółka zły+dobry to jest świetna rzecz
A teraz pisać o ulubionych przedmiotach w szkole a nie
Hmmm, odkąd jestem w Elektroniku, to lubie nast. przedmioty:
Fizyka - lubiałem przedmiot od zawsze, a jeszcze trafiła Mi się świetna nauczycielka ^^ Super ^^
Technologia Informacyjna - przedmiot beznadziejnie prosty... A profesor EXTRAMALNIE FAJNY!!! Najlepszy nauczyciel w Elektroniku ^^ A jakie txt-y rzuca, miodzio
Badanie Obwodów Elektrycznych - Ehhh, trudny przedmiot, ale ciekawy. Wkońcu zawodowy. A Nauczycielka nie trafiła Mi się specjalnie fajna...
J. polski - standard, nie trzeba robić prawie nic...
J. angielski - Nareszcie Mój ukochany język ^^ YEAH! Do tego z wychowawczynią
J. niemiecki - Świetna profesorka, do tego kolega zawsze robi sobie "jaja" na jej lekcjach ^^ Fajans rządzi!
w-f - zajęcia z "aniołem"("Gabryelem") są miodzio ^^
Matematyka - lubie przedmiot, ale się na zajęciach nudze... Ach ta ostatnia ławka przy ścianie XD I tak zawsze tam jaja lecą
Biologia - oczywiście nie lubie przedmiotu, ale odkąd nie mogłem przestać się śmiać, to zajęcia uwielbiam
XD
PO - samo przysposobienie obronne to nic! Pan "Master Bowling"(szukajcie w YouTube filmiku) jest świetny! Zawsze da się pośmiać - z niego i nie tylko XD
2. Osoby dobre ciężko robią sobie wrogów, wnoszą miłą atmosfere.
3. Są osoby postronne, które często są lubiane przez to, że więdzą jak zachować się zależnie od sytuacji
Dobra, chyba wystarczy tego OFFTOPICA, bo jak dobrze wiemy, to nie jest temat o tym, jaki typ ludzi jest lubiany. Moge powiedzieć jeszcze jedno: Źli bardziej lubią złych, dobrzi dobrych, ale są wyjątki, bo spółka zły+dobry to jest świetna rzecz
A teraz pisać o ulubionych przedmiotach w szkole a nie
Hmmm, odkąd jestem w Elektroniku, to lubie nast. przedmioty:
Fizyka - lubiałem przedmiot od zawsze, a jeszcze trafiła Mi się świetna nauczycielka ^^ Super ^^
Technologia Informacyjna - przedmiot beznadziejnie prosty... A profesor EXTRAMALNIE FAJNY!!! Najlepszy nauczyciel w Elektroniku ^^ A jakie txt-y rzuca, miodzio
Badanie Obwodów Elektrycznych - Ehhh, trudny przedmiot, ale ciekawy. Wkońcu zawodowy. A Nauczycielka nie trafiła Mi się specjalnie fajna...
J. polski - standard, nie trzeba robić prawie nic...
J. angielski - Nareszcie Mój ukochany język ^^ YEAH! Do tego z wychowawczynią
J. niemiecki - Świetna profesorka, do tego kolega zawsze robi sobie "jaja" na jej lekcjach ^^ Fajans rządzi!
w-f - zajęcia z "aniołem"("Gabryelem") są miodzio ^^
Matematyka - lubie przedmiot, ale się na zajęciach nudze... Ach ta ostatnia ławka przy ścianie XD I tak zawsze tam jaja lecą
Biologia - oczywiście nie lubie przedmiotu, ale odkąd nie mogłem przestać się śmiać, to zajęcia uwielbiam
PO - samo przysposobienie obronne to nic! Pan "Master Bowling"(szukajcie w YouTube filmiku) jest świetny! Zawsze da się pośmiać - z niego i nie tylko XD
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie jestem zly , poprostu nie lubie tych przekletych ludzi i nie lubie byc 100% dobrybobercik pisze:A Ty Bartuś? Jesteś zły
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
bobercik pisze:1.Ja też nie jestem grzecznym chłopcem, ale też nie jestem totalnym debilem żeby tak sie zachowywać.BH Daimaouji pisze:1.No co nie lubie byc takim bardzo dobrym chlopcembobercik pisze: Bartuś nie mów że pochwalasz to co robi skibixto jest normalny żal. Zło rządzi? Możliwe, ale to nie jest zło tylko idiotyzm :/
1.Debil to wój stary
2.C17 jest OK ale ty mi wyglądasz na fana kkrt
3.Jeszcze raz mnie wyzwij od debila to ja cie zgasze
4.To zachowanie jest spowodowane odnoszeniem się nauczycieli do uczniów więc ja im tym samym odpłacam
5.Sory za 1 ale mnie poniosło
1.Nie wiem, nie sądze, ale musze z nim o tym pogadaćskibix pisze:bobercik pisze:1.Ja też nie jestem grzecznym chłopcem, ale też nie jestem totalnym debilem żeby tak sie zachowywać.BH Daimaouji pisze: 1.No co nie lubie byc takim bardzo dobrym chlopcem
1.Debil to wój stary
4.To zachowanie jest spowodowane odnoszeniem się nauczycieli do uczniów więc ja im tym samym odpłacam
2.Goku też bardzo fajna postać
3.Ciekawa groźba. Nie wiem jak, ale ciekawa
4.Heh
5.Spoko

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.E moj stary to tez debilskibix pisze:bobercik pisze:1.Ja też nie jestem grzecznym chłopcem, ale też nie jestem totalnym debilem żeby tak sie zachowywać.BH Daimaouji pisze: 1.No co nie lubie byc takim bardzo dobrym chlopcem
1.Debil to wój stary
2.On mowil o Super 17 , i ta jest ok , czesto nim gram w BT2 i kopie tylek Kakarottowi
3.LOL
4.Ho ho
No no dobrze wrociles brakowalo mi ciebie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019