Filmy na podstawie waszych fanfików

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Filmy na podstawie waszych fanfików

Post autor: BH Daimaouji »

Tu pisecie spis postaci którzy są w waszych fanfikach a potem w waszej wyobraźni zaistnią jako postacie filmów kinowych

zasady

Podać tytuł fanfiku
Podać aktorów (niekoniecznie)
Podać tematy końcowe
Podać tematy trwajace podczas walki itp.
postacie wpisuje się tak , na górze te peirwszo planowe a na dole te ekm epizoptyczne

innymi słowy tu wysilamy naszą wyobrażnie :P

OK oto moje filmy by imagination :P

Powrót Thalesa , Bardocka , Radima i Brolly'ego

Temat końcowy : (nie wymyśliłem jeszcze :P)

Postacie

BH
Entei
Bio-Vegetto
Bardock
Brolly
Radim
Future Trunks
Thales
Future Gohan
Kakarotto
Ludzki robak :twisted:

Trzej super słoneczno włosowi

Temat końcowy : (nie wymyśliłem jeszcze :P)
Temat walki (Temat SSJ3 (z UB 22/27)

Postacie

BH
Entei
Bardock
Thales
Kakarotto
Brolly
Radim
Paragas
Chi Chi :P

C.D.N.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

SZMAL SAGA

BOHATEROWIE:
Pierwszoplanowi:
-Didix
-BH (no co)
-Aquaman
-Vegeta
Drugoplanowi:
-KKRT
-Macix
-Bardock
-Raditz
-Bulma

Chodzi o to ,że ma się odbyć turniej,w którym zjawi się Aquaman.Nasi bohaterowie przeniosą się w inne mejsce i będą walczyć.W walce przeżyje tylko Aquaman,lecz Bulma odnajdzie Smocze Kule i wskrzesi 3 bohaterów.
Będą to Didid ,BH,Macix.Ten ostatni zginie śmiercią tragiczną ,a Didix i BH
się scalą i Aquaman nie ma szans.Potem jest obolały powrót na turniej i zarobienie dużej forsy. :P
THE END

MOŻE BYĆ?
Jak coś nie tak ,to zmienie coś ,a jak się spodobało ,to może zrobię cały scenariusz ,bo to tylko prototyp.
Fight.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Możesz mnie tam zamieścić Didix jako tego kto stworzył Aquamena, a potem zostaje przez niego pokanany w decydującym starciu :D
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Didix pisze:Chodzi o to ,że ma się odbyć turniej,w którym zjawi się Aquaman.Nasi bohaterowie przeniosą się w inne mejsce i będą walczyć.W walce przeżyje tylko Aquaman,lecz Bulma odnajdzie Smocze Kule i wskrzesi 3 bohaterów.
Będą to Didid ,BH,Macix.

MOŻE BYĆ?
Jak coś nie tak ,to zmienie coś ,a jak się spodobało ,to może zrobię cały scenariusz ,bo to tylko prototyp.
Nie może być :evil: gdyż jestem nieśmietelny a Aquaman nie dorównuje mi do pięt :evil: :twisted: BTW Macix sie obrazi jak się dowie że on R.I.P. :twisted: BTW nie jestem bohaterem tylko "zwykłym" kosmicznym dziecinnym księcem. Zmień moją role ponieważ teraz już wiesz o mnie w fanfiku.
Didix pisze:Didix i BH
się scalą i Aquaman nie ma szans.
Heh , sam moge pokonać tego fuckmana :twisted:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

No dobra pozmieniam fakty.A ciebie Arti też umieszcze.Miałem zrobić to wcześniej,lecz nie chciałem wchodzić ci w drogę.
P.S. Wybacz BH
Fight.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

BH pisze:[: gdyż jestem nieśmietelny a Aquaman nie dorównuje mi do pięt
Oky, ale istnieje tez Super Aquaman ktory połknoł Goku i Bardocka ktory także jest nieśmiertely ale silniejszy od CIebie. Czyli:

Nikt z was nie moze zginąć ale jest tak silny i lepszy od Ciebie ze tylko dmucha a ty odrazu upadasz. Btw w jedym z odcinkow nabił BH na magiczny pal i zostawil na magicznym pustkowiu. I do konca resztki zycia zostal tam. (jest niesmiertelny wiec umrzec nie mogl) :twisted: Super Aquaman niszczy planety a BH przez 10000000000000mln lat zostaje na pustkowiu :!: :!: :!:

*Z relacji Gifów Atoma.
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Ja powoli zmieniam scenariusz ,a jak ktoś chciałby nakręcić mój film to mówić.
Fight.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Atom pisze:Oky, ale istnieje tez Super Aquaman ktory połknoł Goku i Bardocka ktory także jest nieśmiertely ale silniejszy od CIebie. Czyli:

Nikt z was nie moze zginąć ale jest tak silny i lepszy od Ciebie ze tylko dmucha a ty odrazu upadasz. Btw w jedym z odcinkow nabił BH na magiczny pal i zostawil na magicznym pustkowiu. I do konca resztki zycia zostal tam. (jest niesmiertelny wiec umrzec nie mogl) :twisted: Super Aquaman niszczy planety a BH przez 10000000000000mln lat zostaje na pustkowiu :!: :!: :!:
Do diabła z tym aquamanem :evil: nikt nie może mnie pokonać , fuck głupi durny Aquaman :evil: mi sie twoja historia Atom nie podoba :evil: Jak śmiałeś :evil: odegram się kiedyś :twisted:

(Aquaman jest fajny ale żeby być potężnym odemnie?! :evil: Pheh żałosne)
Didix pisze:Spokojnie BH! Uspokuj się .Wykreśle tę kwestie.Może nawet usunę Aquamana...
Doskonale :twisted: nie ma nic przeciwko że masz większą role o odemnie , ważne że JA jestem z tych pierwszo planowych :twisted:
Ostatnio zmieniony pt sty 28, 2005 7:21 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Spokojnie BH! Uspokuj się .Wykreśle tę kwestie.Może nawet usunę Aquamana...
Fight.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Aquamen ma być...i ja też jako ten, który mówiłem. Ale ludzie to Didix decyduje. Napisz tutaj cały scenariusz dopracowany ;P
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Arti pisze:Aquamen ma być...i ja też jako ten, który mówiłem. Ale ludzie to Didix decyduje. Napisz tutaj cały scenariusz dopracowany ;P
Więc może tak : Aquaman jest i przez chwile walczy ze mną i Didixem ale potem przyłancza sie do nas (żeby niszczyć pare planet rzecz jasna :twisted:). Arti jest postacią pierwszo planową po nas gdyż on stworzył Aquamana i mu rozkazuje. I jak?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Właśnie nie rozkazuje. Tylko nie może nad nim zapanować. I wie jaki jest sposób aby go pokonać lecz w decydującym starciu ginie. ALE ZOSTAWMY TO DIDIX'OWI. :D:D:D
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

No więc jest to cząstka filmu DB-"SZMAL SAGA"(możliwe ,że tytuł się zmieni):
Wojownicy (BH,DIDIX,VEGETA,KKRT,RADITZ)zbierają się przed eleminacjami do 30 Tenkaichi Budokai.Wszyscy bez problemu kwalifikują się do finałów,które się odbywają(oczywiście)na arenie głównej.W ósemce najlepszych oprócz naszej piątki są jeszcze niejaki Arti (chciałeś to masz),
jakiś gość który wygląda jak piesek i Krillan.Walki mają wyglądać tak:
-Vegeta vs Raditz
-KKRT vs Piesek
-Arti vs Krillan
-Didix vs BH (OOOOOOOCHHHH!!!!)

Jak poprośicie ,to opiszę dalej.
C.D.N. (mam nadzieje ,bo zrobię dalej,jak zobaczę ,że się wam podoba)
Fight.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Evil

Mam genialny pomysł , zrób tak że podczas turnieju ja zabijam widownie Obrazek a'la Majin Vegeta

A jeśli mowa o zabijaniu podam wam trochę historii gdzie występuje Zły Bardock

Otóż tak po poznaniu sie i wyjawieniu misji Złego Bardocka (zabić Kakarotta rzecz jasna Obrazek), Zły Bardock uświadamia mu żeby z nim walczył , Bardock odmawia a zły Bardock podobnie jak Majin Vegeta zabija ludzi , BH patrząc na dzieło swego tatusia śmieje sie diabielsko a Bardock podobnie wtedy jak Kakarotto patrzy na niego, Zły Bardock uchyla głowe z typem a'la zło i uświadamia jemu że zabije więcej insektów jak z nim nie będzie walczył , wtedy Kakarotto przypomina sobie ten moment i mówi żeby jego tata walczył , rozpoczyna sie walka , ale bez skutku , Bardock zostaje pokonany , Zły Bardock zamierza go zabić ale BH mówi mu żeby pozwolić cenzura pożyć tym razem. I duet ojca z synem znika. Ale BH postawia dać "niespodziadke" dla Kakarotta , wystrzelił pocisk KI i zabił Kuririna oraz Mr. Satana Obrazek
Ostatnio zmieniony sob sty 29, 2005 12:13 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 10 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Hmm....tak nie będzie.Mam w myślach ułożony przebieg turnieju,więc narazie nic z tego.
Fight.
Zablokowany