Najlepszy fan fick - wersja ostateczna
Moderator: Moderatorzy
Najlepszy fan fick - wersja ostateczna
Było kilka ankiet o tym. Ale co chwila pojawiały się nowe fan ficki, więc to jest ostateczny temat xD bez ankiety. Można się wypowiedzieć. Więc mnie ze wszystkich FF najbardziej podoba się:
Fan Fick Dae'go - super, extra, najlepszy - bardzo dobrze napisany
Fan Fick Bartusia (BH) - też fajny i ciekawy

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No co , cos ci sie nie podoba w nim?!Bartka hmm to jest dziwne ze on jest niesmiertelny
BTW moj ulubiony fanfik to drugi fanfik Roberta , fanfik Piotrka nie czytam wogle
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Heh, szczera odpowiedź XDBH Daimaouji pisze:fanfik Piotrka nie czytam wogle
Hmmm:
1. FanFick Roberta: Bobercik Ball 2, pierwszej części nie miałem czasu za bardzo przeczytać
2. FanFick Bartusia, chociaż czasem nie wiem, o co mu chodziło, bo jest w formie czystego dialogu
Chociaż wciąż za najlepiej pisany FanFick uważam Didix Balla, bo miał długie, rozbudowane zdania i "ten klimat". Jeżeli wszyscy pisaliby w sposób opisujący całe wydarzenia, to byłoby super!
Hmm wiesz Bartek bez urazy, ale taki zabieg powoduje, żę twój fanfik jest przewidywalny i brak w nim czegoś zawnego zwrotem akcji. Zwroty akcji to nieodłączna część dobrej opwieści. Dzięki wykorzystaniu takiej formy stylistycznej opowiadnia trzymają w napięciu i przyciągająwidzą. Przecież nigdy nie wiadomo co się stanie.BH Daimaouji pisze:Cytat:
Bartka hmm to jest dziwne ze on jest niesmiertelny
No co , cos ci sie nie podoba w nim?!
Powiem lakonicznie:" Każdy fanfick jest dobry na swój sposób"
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- SonGohan
- Golden Oozaru
Bedę pisał w kolejności od najlepszego do najgorszego (oczywiście tylko te które czytam):
1. Fanfick Daego(zapomniałem jak się zwie) - bo jest w nim to coś.
2. Elige de sinos (wybrańcy przeznaczenia czy jakoś tak) - bo ma fajny klimat i jest ciekawy. Prawie doruwnuje fanfickowi Daego, ale jeszcze czegoś w nim brakuje.
3. Secreto del poder - Moim zdaniem najgorszy fanfick na tym forum, zamieściłem go tutaj tylko dla tego że jest mój. Wątpie czy bedę dalej pisać. Wole nie zaśmiecać forum takimi durnotami, i tak tego nikt nie czyta.
1. Fanfick Daego(zapomniałem jak się zwie) - bo jest w nim to coś.
2. Elige de sinos (wybrańcy przeznaczenia czy jakoś tak) - bo ma fajny klimat i jest ciekawy. Prawie doruwnuje fanfickowi Daego, ale jeszcze czegoś w nim brakuje.
3. Secreto del poder - Moim zdaniem najgorszy fanfick na tym forum, zamieściłem go tutaj tylko dla tego że jest mój. Wątpie czy bedę dalej pisać. Wole nie zaśmiecać forum takimi durnotami, i tak tego nikt nie czyta.
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Ilość fanficków wzrosła i moje upodobania co do nich się zmieniły. Tak więc poniżej jest moja ocena.
Pierwsze miejsce: <wolne> - muszę, po prostu muszę zobaczyć FanFick Dragon Fista i dopiero mogę ocenić, czy zajmie pierwsze miejsce, czy dalsze
Drugie miejsce: Elige de Sinos - Bardzo fajny fanfick, odcinki ukazują się dosyć szybko, a autorzy starają się jak mogą, by były jak najlepsze. I dobrze ^^
Trzecie miejsce: Live free or die hard - Ten FanFick jest lepszy od Elige de Sinos pod wieloma względami, bardzo dobrze mi się go czyta. Jeżeli odcinki będą odrobine lepsze(czyli osiągną "zenit"), to będzie mój ulubiony fanfick ^^
Pierwsze miejsce: <wolne> - muszę, po prostu muszę zobaczyć FanFick Dragon Fista i dopiero mogę ocenić, czy zajmie pierwsze miejsce, czy dalsze
Drugie miejsce: Elige de Sinos - Bardzo fajny fanfick, odcinki ukazują się dosyć szybko, a autorzy starają się jak mogą, by były jak najlepsze. I dobrze ^^
Trzecie miejsce: Live free or die hard - Ten FanFick jest lepszy od Elige de Sinos pod wieloma względami, bardzo dobrze mi się go czyta. Jeżeli odcinki będą odrobine lepsze(czyli osiągną "zenit"), to będzie mój ulubiony fanfick ^^