Nowy Dragon Ball
Moderator: Moderatorzy
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
http://img145.imageshack.us/img145/4176/openingdx2.gif
Może nie jest to za ładne ale zawsze cos a moze ty Groku byś sie przyłączył
PS. Maku ja będe wieczorem to powiem co i jak mam pewne warunki co do tego anime
PS. Maku ja będe wieczorem to powiem co i jak mam pewne warunki co do tego anime
Raditz SSJ4 pisze:http://img145.imageshack.us/img145/4176/openingdx2.gif
No nawet niezle
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmm, tak się męcze nad tym swoim "własnym anime", a pewnie nikt nie wie, że się tworzy... Uffff, męczące to, wyjaśnie za chwilkę dlaczego, najpierw napiszę o postępach:
Plan: Filmik "Własnego Anime"
Czas: ok. 1-2 minut
Postęp: ok. 30%
- Grafkika: 90 klatek / 25%
- Dźwięk: 0 sekund / 0%
- Efekty Specjalne: 0 / 0%
- Zaplanowanie akcji: 80%
Dlaczego mam problemy: Filmik jest robiony klatka po klatce(frame per frame), więc liczy się dokładność i ilość obrazków... Jak narazie 90 klatek i jest super, planuje ok. 500 klatek(ale dużo.... OMG XD). Jak będzie, zobaczymy ^^
Plan: Filmik "Własnego Anime"
Czas: ok. 1-2 minut
Postęp: ok. 30%
- Grafkika: 90 klatek / 25%
- Dźwięk: 0 sekund / 0%
- Efekty Specjalne: 0 / 0%
- Zaplanowanie akcji: 80%
Dlaczego mam problemy: Filmik jest robiony klatka po klatce(frame per frame), więc liczy się dokładność i ilość obrazków... Jak narazie 90 klatek i jest super, planuje ok. 500 klatek(ale dużo.... OMG XD). Jak będzie, zobaczymy ^^
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Wiem, zainspirowaliście Mnie do narysowania własnej animacji ^^ Za niedługo będzie do ściągnięcia, tylko wrzuci się na server.... OMG, ile to się może wrzucać?
Mimo, że zajmuje dosyś sporo(17mb), to opłaca się ściągnąć i obejrzeć. Maku, jeżeli będziesz chciał wiedzieć, jak coś robiłem, to pytaj śmiało
Od razu wyjaśnie dlaczego zajmuje tak dużo: Jest to filmik, dźwięk i obraz w jednym ^^ No, ale kompresja troche czasu zajęła... Tylko nie pamiętam już jakim kodekiem zakodowałem film... XD Ale jeżeli ktoś ma DivX 5.1.* to powinno mu iść XD Nie dawałem najlepszego, ani najgorszego, sam nie wiem jaki dałem...
[UPDATE]
Czas trwania: 2:18 (dwie minuty osiemnaście sekund, 138 sekund)
Rozmiar: 700x500 pikseli
Video: XVid
Szybkość transmisji video: 140 kb/s
Audio: MPEG layer-3
Szybkość transmisji audio: 48 kb/s
Ehhhhhh, qrcze, link się zepsuł :/ Jak wrzuce na jakiś server, to odrazu tutaj podam... Czekajcie w cierpliwości
Mimo, że zajmuje dosyś sporo(17mb), to opłaca się ściągnąć i obejrzeć. Maku, jeżeli będziesz chciał wiedzieć, jak coś robiłem, to pytaj śmiało
Od razu wyjaśnie dlaczego zajmuje tak dużo: Jest to filmik, dźwięk i obraz w jednym ^^ No, ale kompresja troche czasu zajęła... Tylko nie pamiętam już jakim kodekiem zakodowałem film... XD Ale jeżeli ktoś ma DivX 5.1.* to powinno mu iść XD Nie dawałem najlepszego, ani najgorszego, sam nie wiem jaki dałem...
[UPDATE]
Czas trwania: 2:18 (dwie minuty osiemnaście sekund, 138 sekund)
Rozmiar: 700x500 pikseli
Video: XVid
Szybkość transmisji video: 140 kb/s
Audio: MPEG layer-3
Szybkość transmisji audio: 48 kb/s
Ehhhhhh, qrcze, link się zepsuł :/ Jak wrzuce na jakiś server, to odrazu tutaj podam... Czekajcie w cierpliwości
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmm, narazie jest na www.megaupload.com strona naprawde jest teraz świetna ^^ Ulepszyli megaupload jak nic, nawet nie wiedziałem XD Mam nadzieję, że umiecie z niej ściągać. Może w przyszłości wrzucę na inne strony, ale to przyszłość. ENJOY!!
Link: http://www.megaupload.com/?d=40VA66OS
- BH Daimaouji
- SSJ 5