Może on:
- dyskwalifikować zawodników (na przykład za kłócenie się lub za przekroczenie terminu 3 dni),
- dodawać nowych zawodników (jeśli takowi chcą startować),
- jako jedyny może sugerować sędziemu (Bartowi) kto powinien wygrać (reszta tego robić nie może Jako że nie jestem w stanie sprawdzić czy się nie przekupujecie lub nie gadacie na ten temat na PW/gg zdaję się na Waszą uczciwość).
Ocenianiem nadal zajmuje się Bart.
Tak więc:
Główny sędzia: Bart
Organizator: bobercik
Zapowiadacz kolejnych walk : Dragon Fist
Dobrze więc żeby nie tracić czasu. Pierwsza seria trwa nadal ale ja już zaczynam nabór do drugiej. Zgłoszenia na PW. Gdy skończy sie ta od razu można zacząć kolejną xD
Bart prześlij mi na PW kto w jakiej kolejności z kim walczy bo nie wiem :/ Krova oddał walkowera.
KONIEC !!
Dosyć tej czułości
teraz nadejdzie smieciu ból
i koniec twego żywota.
Na mej drodze stoisz mi wiec musze zniszczyć cie.
Zniszczyc cie i ominąc też wiec bedzie dla ciebie źle.
Teraz niepomoze ci zaden Rav wiec płakać bedziesz musiał.
Jeżeli płacz ci niepomorze zginiesz smieciu na dworze.
Jednak nie nieprzepuszcze ci o nie bedzie źle.
hahaha raz jeszcze koniec bo bedzie źle.
Padaj frajeze na kolana bo i tak zniszcze cie.
A na końcu rozpi. e.r.d.o.l.. ciebie jak psa
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Kolejny kawałek i kolejna wygrana
Pytasz jak ja to robie, taka moc jest mi dana
Żeby zjechać bałwana, ja nie jakiś Toriyama
bede walczyl na słowa, pierwsze słowo: kretyn
czy to stety niestety? ja nie wiem, Kris to kretyn
Bałwan, cenzura.a i chu.jek, czym sie jeszcze popisuje?
Zejdz na ziemie, me słowa kąsza Ciebie jak szerszenie
Bo nawet rymu nie dasz pod to nasze sklepienie
Czekasz na objawienie ? Chcesz dźwigać takie brzemie?
Posluchaj szmato! Haha, w mojej głowie rozluźnienie
bo ty to nie zagrożenie, twe rymy to schańbienie...
yo
Sry, że tak długo nie pisałem, ale mam problemy z kompem wielkie...nawet nie wiem czy ta wiadomość dojdzie do Was...
Zasady są następujące:
Zaczyna Dragon Fist i daje freestyle po czym Arti mu odpowiada, następnie DF może napisać odpowiedź nawiązującą do rymów Arti'ego, na koniec Arti daje swoje rymy. Czyli każdy daje na zmianę 2 freestyle...
Zaczyna Dragon Fist
Uciekajcie, nadchodzi era "terroru"
Idzie Arti- błazen tego forum
Ryj bardziej krzywy niż z horroru
Zostawia za sobą chmurę fetoru
Twarz poryta od uderzeń meteoru
Idzie Arti, chu.j bez honoru
W erze rozkwitu jesteś
Mógłbyś płynąć Freestyle aż do świtu?
Lecz prawda inna- padasz już na starcie
Przeznaczony jesteś hienom na pożarcie
Arti- gatunek skazany na wymarcie
Przy bramie przegranych stoisz śmieciu na warcie
Chciałeś się przygotować na to stracie
Nie dało rady- jesteś nikim debiutancie
Idzie Arti, więc się lepiej bójcie
Głupi kut.asie, oby trafił chu.j cię!
Wyglądasz jak piz.da, rymujesz jak piz.da
Każdy user forum już dawno cię wygwizdał
Konkurować z tobą to prościzna
Lat masz 17 ale co się okazuje
Na mniej niż dwa się kur.wo zachowujesz
Przy mikrofonie myślisz że rymujesz
Mówię szczerze, tylko się tylko plujesz
Nie zazdroszczę twoim widzom, gdy krzywy ryj
Na scenie pokazujesz…
Czas Arti'ego minął. Jako drugi sędzia-pomocnik dyskwalifikuje Arti'ego z turnieju xD Sorry ale sam zaproponowałes mi to stanowisko xD Więc Dragon Fist okazał się największym freestylowcem.
No wiec czas Artiego na odpowiedz minal, i moge oficjalnie uznac Dragon Fista najlepszym Freestyle'owcem na forum, gdzy nie przegral zadnej walki, na drugim miejsu znalazl sie Arti z jedna przegrana, trzeciego miejsca nie oglosze bo nie chce mi sie liczc xD
Jeszcze raz gratuluje Drgon Fist
P.S. sorki za brak polskich znakow ale cos mi sie z klawiaturka stalo i nie trybi wlasciwie
Wiecie co? Na początku był to fajny temat "Freestyle", teraz zmienił się w całkowitą beznadzięję... Wyzwiska, większość "rymów" nie do rymu, czasem jakieś fajne hasełko i... Tyle!
Napiszcie coś z sensem, prosze, bo co to ma być? Jakiś tekst, który będzie mądry, będzie zawierać pod-treść, morał, a nie wyzwiska...
Dae pisze:Wiecie co? Na początku był to fajny temat "Freestyle", teraz zmienił się w całkowitą beznadzięję... Wyzwiska, większość "rymów" nie do rymu, czasem jakieś fajne hasełko i... Tyle!
Napiszcie coś z sensem, prosze, bo co to ma być? Jakiś tekst, który będzie mądry, będzie zawierać pod-treść, morał, a nie wyzwiska...
Najlepiej pisać teksty w stylu HH ale z przesłaniem, z wewnętrznym sensem. Tak jak mówi Dae. Nie które osoby piszą fajnie, ale większość tylko: "k***a itp. Drugą serie zrobimy inaczej. A przy okazji. Może założę już temat o drugiej serii