Dragon Fist pisze:Nie na długo oddaję mój głos na Gohana!
I z czego sie cieszysz? Teraz niestety MOZE wygrac ten kujon
Moze i jest kujonem ale jest fajny
To ze tobie sie nie podoba nie oznacza ze innym terz sie musi nie podobac
1.Just.........shut up
2.To jest ydiota juz sama jego postac nie podoba mi sie (Jak i walka z Radimem (co za beksa) , walka z Sajanami , koniec DBZ , DBGT) choc skoro osiagnal SSJ2 dzieki C 16 bo go lubil i wygalda fajnie jako Mystic i Sajamen i urodzil Pan (jedna z najbardziej sexy dziewczyn z DB (mowie o DBGT) no rzecz jasna zaraz po Brze i Chi Chi w stroju z poczatka DB i Lunch) troche go zaczynam lubic , tak samo jka Kakarotta ale i tak:
Dziadek Son Gohan > Przyszlosciowy Son Gohan > Terazniejszy Son Gohan > Kakarotto
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Rayman pisze:Moze o beksom byl ale jakby ciebie porwal taki Raditz jak miales 5 lat to co bys zrobil
1.On mial 4 lata
2.Bym plakal do mamy przeciez! Ale on jest sajanem , jak to mowil Radim (i tak wole Radima jako starszego brata niz mojego wujka)
3.Juz wole zeby mnie porwal Hitler , on jest lagodny jak baranek porownujac Sajanow
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Koniec! Absolutny koniec! Jest 7:7. Oddane głosy już sie nie liczą. Możecie głosować ale i tak nic to nie da. Teraz odbędzie sie narada jury. Sędziowie to jak wiadomo: graf-man xD czyli Kris, Bartuś oraz Ja. Oczywiście wiadomo że wygra Super 17 bo ja i Bartuś to jego fani. Ale musimy poczekać na formalność.
Rayman pisze:Moze o beksom byl ale jakby ciebie porwal taki Raditz jak miales 5 lat to co bys zrobil
1.On mial 4 lata
2.Bym plakal do mamy przeciez! Ale on jest sajanem , jak to mowil Radim (i tak wole Radima jako starszego brata niz mojego wujka)
3.Juz wole zeby mnie porwal Hitler , on jest lagodny jak baranek porownujac Sajanow
Hehehe , co ja słyszę ? Wielki BH zaczyna lubić kkrt ?? Hmmm.... co do tematu Gohan jr. był moją ulubioną postacią tylko że w buu saga straszną ciotę z niego zrobili :/ Ale i tak jest w porządku .
1.On mial 4 lata
Hehehe , co ja słyszę ? Wielki BH zaczyna lubić kkrt ??
A skad bierzesz ten pomysl ze lubie KKRTa?