wim ze krutko ale nie to naprawde jest super
Ulubine zajęcia w szkole.
Moderator: Moderatorzy
1 w kolejności moim ulubionym zajęciem jest przeklinanie na lekcji i wyzywanie nauczycieli do póki nie mają szklan w oczach
(seriówa) . 2 to bicie się na lekcji i próba zdobycia jak największej ilości uwag
. 3 Zawody kto więcej wciągnie wkładu od długopisu żelowego (jestem mistrzem w mojej szkole a najleprze jest to że nauczyciele zawsze puszczają cie abyś się umył i nie polecam niektórych szczególnie tych z niebisimi i czarnymi wkładami poniewarz są nie za smaczne
)
Ehh.... przez takich gnoj jak ty polska szkoła, nie uczy tylko psuje. Próbujesz komuś zaimponować?? Głupotą, mój drogi się nie imponuje. Powinna być ona podowem do wstydu, ale jak widać z głupotą żyje Ci się zapnabrat. Eh... szkoda słów na takie dyletanctwo.skibix pisze:1 w kolejności moim ulubionym zajęciem jest przeklinanie na lekcji i wyzywanie nauczycieli do póki nie mają szklan w oczach(seriówa) . 2 to bicie się na lekcji i próba zdobycia jak największej ilości uwag
. 3 Zawody kto więcej wciągnie wkładu od długopisu żelowego (jestem mistrzem w mojej szkole a najleprze jest to że nauczyciele zawsze puszczają cie abyś się umył i nie polecam niektórych szczególnie tych z niebisimi i czarnymi wkładami poniewarz są nie za smaczne
)
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
-
Goku@
- Silniejszy Saiya-jin
- Kontakt:
hm... nie jestem lizusem/prymusem ale lubie wiele rzeczy w szkole.
Matematy moj ulubiony przedmiot. Hista ciekawe histgorie nauka o polsce i swiecie. WF można pograć w coś poćwiczyć itp. Infa mimo iż duzo umiem na kompie to zawsze się można czegoś nauczyć. Przerwy można posłuchać muzyki, pospać i pogadać z kumplami. skibix, masz szczescie że głupota nie boli.
Matematy moj ulubiony przedmiot. Hista ciekawe histgorie nauka o polsce i swiecie. WF można pograć w coś poćwiczyć itp. Infa mimo iż duzo umiem na kompie to zawsze się można czegoś nauczyć. Przerwy można posłuchać muzyki, pospać i pogadać z kumplami. skibix, masz szczescie że głupota nie boli.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mam nadzieje ze to nie byla obraza jego , bo marny by byl twoj los Kakarotto@Goku@ pisze:skibix, masz szczescie że głupota nie boli.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ty tez masz szczescie ze on to bedzie ignorowal bo jestes ydiota ze to napisalesKakarotto@ pisze:nie ja go nie obrazam tylko mowie mu ze ma szczescieMam nadzieje ze to nie byla obraza jego , bo marny by byl twoj los Kakarotto@
BTW Maciek fajnie masz , tez bym taki chcial byc , zlo rzadzi
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Uderz w stół a nożyce się odezwąBH Daimaouji pisze:Ty tez masz szczescie ze on to bedzie ignorowal bo jestes ydiota ze to napisalesKakarotto@ pisze:nie ja go nie obrazam tylko mowie mu ze ma szczescieMam nadzieje ze to nie byla obraza jego , bo marny by byl twoj los Kakarotto@
BTW Maciek fajnie masz , tez bym taki chcial byc , zlo rzadzi
Kris (18-07-2008 22:04)
Bartuś nie mów że pochwalasz to co robi skibixpp3088 pisze:Uderz w stół a nożyce się odezwąBH Daimaouji pisze:Ty tez masz szczescie ze on to bedzie ignorowal bo jestes ydiota ze to napisalesKakarotto@ pisze: nie ja go nie obrazam tylko mowie mu ze ma szczescie
BTW Maciek fajnie masz , tez bym taki chcial byc , zlo rzadziAle nie poczekaj ........... ekspert mówi. BH jak to jest być ekspertem ??

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No co nie lubie byc takim bardzo dobrym chlopcembobercik pisze:Bartuś nie mów że pochwalasz to co robi skibixpp3088 pisze:Uderz w stół a nożyce się odezwąBH Daimaouji pisze: Ty tez masz szczescie ze on to bedzie ignorowal bo jestes ydiota ze to napisales
BTW Maciek fajnie masz , tez bym taki chcial byc , zlo rzadziAle nie poczekaj ........... ekspert mówi. BH jak to jest być ekspertem ??
to jest normalny żal. Zło rządzi? Możliwe, ale to nie jest zło tylko idiotyzm :/
2.Jestes fanem Super 17 a zachowujesz sie "gorzej" od Krzysia
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019