Miejsce zamieszkania

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Kto?

Goku(Domek dziadka Gohana)
7
28%
Bulma(West City)
9
36%
Vegeta(planeta Vegeta)
6
24%
Chi-Chi(z ojcem na górze)
1
4%
Piccolo(w plenerze)
2
8%

Liczba głosów: 25

Beniu
SSJ 4

Miejsce zamieszkania

Post autor: Beniu »

Kto waszym zdaniem miał najlepsze warunki mieszkalne? Kto miał dobre warunki do trenowania może do nauki?Moim zdaniem jest to Vegeta ponieważ może dobrze trenować(przyciąganie) i technika na Vegecie jest bardziej rozwinięta przy czym jest sie mądrzejszym.Chodzi mi o pierwotne mieszkania gdyby planeta Vegeta nie została zniszczona gdy Chi-Chi mieszkała z ojcem itp.

jak temat już był to przepraszam :P
Ostatnio zmieniony wt paź 31, 2006 3:38 pm przez Beniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

A mi się podobał domek Gohana <dziadka> .... Mały KKRT miał tam wspaniałe warunki do trenowania.... :razz:
Fight.
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Stawiam na Bulme. Skoro potrafila Vegete zmienic w ssj4 w kilka sekund to raczej nigdzie indziej nikt by tak szybko nie wzmocnil :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Mi się podobały trzy galaktyki, w których Broly miał wspaniałe warunki do trenowania :twisted:

Ale tak na serio: Dopóki Freeza nie znęcał się nad Vegetą ou, to najlepsze warunki miał Vegeta, gdy mógł spędzać czas ze swoim ojcem... Żal Mi go troszkę...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

A mi z kolei bardzo się podobał domek Genialnego Żółwia ;) Mały, przytulny na pięknej wysepce ;)
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

bulma miała najlepsze zamieszkanie wszystko miała co chciała w okolicy
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Rayman »

Vegeta na poczantk DBZ byl niezly bo trenowal na duzej grawitacji na Vegecie :razz:
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Ele gdyby nie przylecial na ziemie to caly czas by byl taki cienki jak na poczatku dbz. A tak to u bulmy mial 1000x wieksza grawitacje niz na Vegecie
Obrazek
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

:razz: kto by sie tym przejmowal :razz:

:twisted: A w ogole to czy cale zycie polega na treningo, chyba raczej nie :twisted:

:!:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rudi pisze:Ele gdyby nie przylecial na ziemie to caly czas by byl taki cienki jak na poczatku dbz.
Mowisz o Vegecie czy o Kakarottcie?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
Rudi pisze:Ele gdyby nie przylecial na ziemie to caly czas by byl taki cienki jak na poczatku dbz.
O Vegecie!!! Gdybby Goku nie pomagali wszyscy (Picolo, Gohan, Krilian, Tenshian, Chaoz, Yamha) To by wygral!! Oczywiscie jakby oboje uzywali wszystkich swojich umiejentnosci i jaby byli sam na sam :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rayman pisze:
BH Daimaouji pisze:
O Vegecie!!! Gdybby Goku nie pomagali wszyscy (Picolo, Gohan, Krilian, Tenshian, Chaoz, Yamha) To by wygral!! Oczywiscie jakby oboje uzywali wszystkich swojich umiejentnosci i jaby byli sam na sam :!: :!: :!:
Piccolo jr , Tenshin , Chaoz i Yamcha kopneli w kalendarz zanim Kakarotto przybyl , chyba miales na mysli : Gohana (Oozaru) , Krilana (Trafienie go kula Genki) i Yajirobe (obciecie ogona) co?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
Rayman pisze:
BH Daimaouji pisze: Mowisz o Vegecie czy o Kakarottcie?
Piccolo jr , Tenshin , Chaoz i Yamcha kopneli w kalendarz zanim Kakarotto przybyl , chyba miales na mysli : Gohana (Oozaru) , Krilana (Trafienie go kula Genki) i Yajirobe (obciecie ogona) co?
Tak mialem to prawie na mysli :oops:
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Czy ja wiem jakby Goku mial wtedy ogon to prawdopodobnie bylby silniejszy a przemaina Vegety nic by nie dala bo Goku tez by sie zmienil.

A co do tego ze nie tylko trening to w stasunku do Vegety akurat mialbym watpliwosci.
Obrazek
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Ale Goku tylko na Kaio kenie mógł pokonać Vegete gdy on nie był Oozaru.A gdyby i Goku i Vegeta byli Oozaru to Goku nie mógłby użyć Kaiokena i przegrałby
ODPOWIEDZ