jak temat już był to przepraszam
Miejsce zamieszkania
Moderator: Moderatorzy
Miejsce zamieszkania
Kto waszym zdaniem miał najlepsze warunki mieszkalne? Kto miał dobre warunki do trenowania może do nauki?Moim zdaniem jest to Vegeta ponieważ może dobrze trenować(przyciąganie) i technika na Vegecie jest bardziej rozwinięta przy czym jest sie mądrzejszym.Chodzi mi o pierwotne mieszkania gdyby planeta Vegeta nie została zniszczona gdy Chi-Chi mieszkała z ojcem itp.
Ostatnio zmieniony wt paź 31, 2006 3:38 pm przez Beniu, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mowisz o Vegecie czy o Kakarottcie?Rudi pisze:Ele gdyby nie przylecial na ziemie to caly czas by byl taki cienki jak na poczatku dbz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
O Vegecie!!! Gdybby Goku nie pomagali wszyscy (Picolo, Gohan, Krilian, Tenshian, Chaoz, Yamha) To by wygral!! Oczywiscie jakby oboje uzywali wszystkich swojich umiejentnosci i jaby byli sam na samBH Daimaouji pisze:Mowisz o Vegecie czy o Kakarottcie?Rudi pisze:Ele gdyby nie przylecial na ziemie to caly czas by byl taki cienki jak na poczatku dbz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piccolo jr , Tenshin , Chaoz i Yamcha kopneli w kalendarz zanim Kakarotto przybyl , chyba miales na mysli : Gohana (Oozaru) , Krilana (Trafienie go kula Genki) i Yajirobe (obciecie ogona) co?Rayman pisze:O Vegecie!!! Gdybby Goku nie pomagali wszyscy (Picolo, Gohan, Krilian, Tenshian, Chaoz, Yamha) To by wygral!! Oczywiscie jakby oboje uzywali wszystkich swojich umiejentnosci i jaby byli sam na samBH Daimaouji pisze:Mowisz o Vegecie czy o Kakarottcie?Rudi pisze:Ele gdyby nie przylecial na ziemie to caly czas by byl taki cienki jak na poczatku dbz.![]()
![]()
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak mialem to prawie na mysliBH Daimaouji pisze:Piccolo jr , Tenshin , Chaoz i Yamcha kopneli w kalendarz zanim Kakarotto przybyl , chyba miales na mysli : Gohana (Oozaru) , Krilana (Trafienie go kula Genki) i Yajirobe (obciecie ogona) co?Rayman pisze:O Vegecie!!! Gdybby Goku nie pomagali wszyscy (Picolo, Gohan, Krilian, Tenshian, Chaoz, Yamha) To by wygral!! Oczywiscie jakby oboje uzywali wszystkich swojich umiejentnosci i jaby byli sam na samBH Daimaouji pisze: Mowisz o Vegecie czy o Kakarottcie?![]()
![]()