11 z SSJPOWER !!! ...

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Bartuś, ogólnie normą jest, że chłopak broni swojej dziewczyny, za wszelką cenę, nawet niekiedy za cenę życia. Oczywiście jest to norma moralna. Więc to znaczy, że Bobercik na bramce się stara i nawet naprawde poświęca. Nie ma w tym nic obraźliwego

Hmmm, Arti, niech będzie SSJ Power® - All Right's Reserved :twisted:

Bobercik, przy wypisywaniu Ciebie w jedynastce bazowałem się na notce napisanej kiedyś na Twoim blogu ^^ I remember!

Bartuś, pytałeś dlaczego Ja jestem na rezerwie. No w końcu muszę obserwować co się dzieję na bojsku, ktoś musi :twisted: Ale to dla tego, że Ja nie jestem rewelacyjny na bojski, chociaż niektórzy tak uważają... Ale cóż, lepiej być na rezerwie, niż wcale ^^
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Piotrek pisze:Bartuś, ogólnie normą jest, że chłopak broni swojej dziewczyny, za wszelką cenę, nawet niekiedy za cenę życia. Oczywiście jest to norma moralna. Więc to znaczy, że Bobercik na bramce się stara i nawet naprawde poświęca. Nie ma w tym nic obraźliwego.
1.A tak samo jest z dziewczynami o chlopakach? Ta wiem jakie to uczucie
2.Mi chodzi o "grania jak dziewczyna" itp. nie mialem nic na mysli zlego
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Dae pisze:Bartuś, ogólnie normą jest, że chłopak broni swojej dziewczyny, za wszelką cenę, nawet niekiedy za cenę życia. Oczywiście jest to norma moralna. Więc to znaczy, że Bobercik na bramce się stara i nawet naprawde poświęca. Nie ma w tym nic obraźliwego

Hmmm, Arti, niech będzie SSJ Power® - All Right's Reserved :twisted:

Bobercik, przy wypisywaniu Ciebie w jedynastce bazowałem się na notce napisanej kiedyś na Twoim blogu ^^ I remember!

Bartuś, pytałeś dlaczego Ja jestem na rezerwie. No w końcu muszę obserwować co się dzieję na bojsku, ktoś musi :twisted: Ale to dla tego, że Ja nie jestem rewelacyjny na bojski, chociaż niektórzy tak uważają... Ale cóż, lepiej być na rezerwie, niż wcale ^^

Pomyliły mi się strony :P Tak naprawde gram na ataku xD a Tommy na bramce
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:1.A tak samo jest z dziewczynami o chlopakach? Ta wiem jakie to uczucie
Wiesz to za autopsji?? Drogi kolego :P a może raczej ......
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

pp3088 pisze:
BH Daimaouji pisze:1.A tak samo jest z dziewczynami o chlopakach? Ta wiem jakie to uczucie
Wiesz to za autopsji?? Drogi kolego :P a może raczej ......
No czasem , ale nigdy na zywo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ