11 z SSJPOWER !!! ...
Moderator: Moderatorzy
11 z SSJPOWER !!! ...
Elo ziomy...
Tak z nudow założyłem ten temat....kogo i na jakiej pozycji ustawilibyscie w składzie SSJPOWER ?
Ja bym chyba zrobił tak :
Bramkarz:
BH
Obrońcy:
Arti
Bart
Rav
pp3088
Wolak
Pomocnicy:
Dae
Didix
Kris
Napastnicy:
Bobercik
Krova
A Wy....?
Tak z nudow założyłem ten temat....kogo i na jakiej pozycji ustawilibyscie w składzie SSJPOWER ?
Ja bym chyba zrobił tak :
Bramkarz:
BH
Obrońcy:
Arti
Bart
Rav
pp3088
Wolak
Pomocnicy:
Dae
Didix
Kris
Napastnicy:
Bobercik
Krova
A Wy....?
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: 11 z SSJPOWER !!! ...
Wiesz nie jestem dobry jako BramkarzDidix pisze:Bramkarz:
BH
Oto ja daje
GK
PP3088
DF (Obronca nie Dragon Fist!)
Krzyś
Bardock
Maciek
Beniu
MF
Ja
Tomek
Piotrek
FW
Rafal
Arek
Robert
BTW wiesz ze odbroncow jest 4 nie? (2-5) to czemu dales ich 5 , czyzby jeden z nich byl rezerwowym?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ja mam na mysli ze w grze Goal 3 pilka nozna zle sobie radze jako bramkarz a tak normalne to tez chyba zle , nie gram w pilke nozna przeciez!Didix pisze:BH :
Nie wiem jak radzisz sobie w bramce ....ale jako użytkownik doskonale bronisz się przed atakami innych...
2.No probuje , ale wiesz jacy denerwujacy sa ci przekleto tepi Homo "Sapiens"
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Brutalna pilka nozna to Kapitan Tsubasa tam to jak pilkarze maja pilke to bramkarze (i pilkarze) leca (czyt. Kojiro , Tsubasa/Cubasa i jego Cyklon itp.) , temu dalem PP3088 jako bramkarzaArti pisze:Goal 3? To ta brutalna piłka, w której wszystkie chwyty dozwolone ?Grałem w nią na Pegazusa.
Dobrze ze jeszcze nie ma pilki noznej gdzie strzal pozbawia zawodnika glowy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GK - Bobercik - Broni bramki jak dziewczyny!
- LDF - Rav - Potrafi odebrać piłke nawet najlepszym
- CDF - Bart - Świetnie gra drużynowo
- CDF - Bartuś(tj. BH dla niewiedzących) - Potrafi świetnie manipulować piłką
- RDF - Arti - Stanowi świetny Duet obronny z Ravem
- LMF - Tommy - Wystawiony jest zawsze, nawet, gdy jest kryty!
- CMF - Dragon Fist - Idealnie współgra z napastnikami i pomocnikami
- CMF - Szpaner - Świetna gra defensywna
- RMF - Didix - Niesamowicie szybki, idealny pomocnik
- FW - Kris - Swego czasu nazywali go sadystą, bo zknockout-ował(znokautował) pięciu bramkarzy swoimi strzałami z 15 metrów XD
- RFW - Kostek - Nowy zawodnik na bojsku, jednak wyjątkowo utalentowany! Zdobywca wielu bramek
- GK - Dae - Jeżeli chodzi o gre, to gra średnio. Potrafi bronić najtrudniejsze do obrony piłki, jednak gdy przyjdzie jakaś wyjątkowa akcja, to wykłada się...
- LDF - Wego - Obrońca, który potrafi szybko zmienić przewage gry. Bardzo dobrze gra z bramkarzem i innymi obrońcami
- CMF - Kakarotto - Pomocnik z nutką ofensyzmu. Uwielbia grać z przodu razem z napastnikami, często dzięki niemu wpadają bramki
- RMF - Dyninio - Świetna gra drużynowa ze wszystkimi członkami drużyny. Często wraca się w tył i świetnie kryje
- FW - Atom - Jego strzały są nie do przewidzenia, na bojsku często wariuje, czasem nawet siada podczas meczu i siedzi przez kilka minut XD
- TRAINER - Wolak - Jako najlepszy zawodnik z największymi osiągnięciami został trenerem. To On stworzył tą super drużynę!
- MANAGER - n/n - niżej nieznany
- SPONSOR - [SSJ Power S. A.]
Co powiecie o Moim składzie??
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Co powiem? Wiec powiem to:Piotrek pisze:- GK - Bobercik - Broni bramki jak dziewczyny!
Rezerwa
- GK - Dae - Jeżeli chodzi o gre, to gra średnio. Potrafi bronić najtrudniejsze do obrony piłki, jednak gdy przyjdzie jakaś wyjątkowa akcja, to wykłada się...
Co powiecie o Moim składzie??
1.Mam nadzieje ze jak mowisz ze Robert broni bramki jak dziewczyny to nie ma nic obrazliwego
2.Hmmmmmm ty na rezerwowym , mozesz wytlumaczyc swoja decyzje?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No cos podobnego jak : "gra(sz) jak dziewczyna!" itp.Arti pisze:A co w tym może być obraźliwego ? :Q1.Mam nadzieje ze jak mowisz ze Robert broni bramki jak dziewczyny to nie ma nic obrazliwego
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dae chciał zaznaczyć jaki to jestem wspaniały w stosunku do dziewczyn xD A na serio to lepiej Tommy na bramce. U nas w klasie jest bramkarzem w składzieBH Daimaouji pisze:No cos podobnego jak : "gra(sz) jak dziewczyna!" itp.Arti pisze:A co w tym może być obraźliwego ? :Q1.Mam nadzieje ze jak mowisz ze Robert broni bramki jak dziewczyny to nie ma nic obrazliwego

- BH Daimaouji
- SSJ 5