raczej nie chyba ze w pliku na twoim komputerze podmienisz jakiegos chara (np goku) wklejając twój ale nie wiem czy to jest wykonalne (w tibi szlo) i tylko ty bedziesz widzial twojego chara (reszta bedzie widziala cie np jako goku) Wszystko zalezy od plików i od twórcy
Pfff, wolę Ragnarok'a ściągnąć i grać, niż grać w "to coś". Ściągnąłem to tylko na próbę, szkoda, że nie ma przeróbki Ragnaroka pod DB... Ale cóż, mimo wszystko, wychodzi gra Dragon Ball Online i jest fajnie, nareszcie fani będą mieli jakąś grę online ^^
no szkoda, szkoda... ale czego mozna wymagac od kilku osob pracujacych za darmo? ja i tak ich podziwiam, bo sam mam pewnie doswiadczenia z programowania i wiem ile to pracy
mogło być gorzej a grać mozna bo w miare wciaga a i tak to dopiero początek i tak jak Krova to ja tez ich podziwiam gdyż ja bym niemial cierpliwosci robic tak długo i na dodatek gdyby mi cos niewyszlo to juz bym zrezygnowal
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Siema w jakich godzinach jest latwiej z wejsciem i czy wogole ta gra jeszcze dziala? bo na stronie jest napisane ze Online a w oknie logowania do gry offline a kied klikam zaloguj to mi wyskakuje ze albo full albo off. Czy ktos moze mi powiedziec czy ta gra wogole jeszcze dziala i w jakich godzinach jest latwiej z wbiciem na server?