Gutek pisze:Ale Kakarotto nigdy nie będzie zły, dlatego zawsze go będe nienawidził Kakarott to śmieć, zawszony ziemski przyjaciel
1.Hej Gutek , słyszałeś coś o takich stworzeniach zwanych klonami?
2.Ile razy mam powtrazać że NIE chce zniszczyc Ziemi tylko tych @#$% ludzi , małpy i koty czy wam cieżko to skapować?! (chyba dam potem info o sobie w dziale fan fuzje i fan postacie)
Ostatnio zmieniony wt sty 25, 2005 8:34 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Gutek pisze:kurka BH wiem że są klony, a chodziło mi o to, iż prawdziwy Kakarotto (ten idiota, dobry i przyjacielski ) NIGDY NIE będzie zły
1.Wiem ze chciałeś napisać słowo wiadomo jakie (Ach te cholerne cenzury ) P.S. Arti/Rav wiem że to jeden z was zrobił ale e tam , pobawie sie w wasze gierki
2.No co , trzeba tylko palnąc go w głowe i tyle
back to the topic
Szczyt głupoty : Atom robi w grze że jeden z nas po defuzji ma się zabić żeby iść do piekla walczyć z komórczakiem i Freeza BEZ przeczytania mojego fanfika i poznania mojej zdolności "przywrcania do życia"
Szczyt antifana : Arti chce Ratować świat mimo iż jego idolem jest Vegeta który nawet nie przestrzega katolickich zwyczajów
Ostatnio zmieniony wt sty 25, 2005 11:52 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 4 razy.
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Eh Kakarotto dostal w czasie walki tyle razy w glowe i nic mu nie było (OoO) wniosek taki ze zmiennym sie jest gdy sie jest dzieckiem
---
Pozatym Koln Kakarotta to już nie Kakarotto
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
BH pisze:[1
Szczyt głupoty : Atom robi w grze że jeden z nas po defuzji ma się zabić żeby iść do piekla walczyć z komórczakiem
Grrr BH nie zmuszaj mnie zebym znowu potem Cie przepraszal
---
To bedzie tak ze po DEFUZJI STOCZYCIE WALKE I JEDEN Z WAS ZGINIE !! (a z tym komorczakiem i freezerem to bylo rozumowanie o pojściu do piekła)
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Szczyt namiętności : Trocinka wychodzi za Vegete
Szczyt forum : Admin/mod zaprzyjaźnia się z użytkownikiem (tu czasami sie zdarza , ale nie zawsze)
Szczyt kradzieży : Wszyscy chcą mieć Bardock jako swego tatusia a Bardock jest tylko mój
Szczyt przemiany : Broli (po usunęciu zła) staje sie przyjacielem Kakarotta
Szczyt robaka : Ludzie błagają nas o litość
Szczyt strachu : Sajanowie przybywaja na Ziemie
Ostatnio zmieniony śr sty 26, 2005 8:59 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.