Ulubine zajęcia w szkole.

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Bh wiedziałem ,ale to na bank wiedziałem ,że dasz cytat z mojej wypowiedzi i napiszesz ,że jestem zboczony .Tylko ,że ja się tylko patrzę ,a nie macam więc to raczej normalny odruch .Na facetów się na pewno nie gapię .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

O widze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

BH a powiedz czy Ty nigdy sie niepatrzałeś na tyłki dziewczyn ?? To jest przecież normalny ludzki odruch. Mi sie też podoba to zajęcie, ale w mojej szkole jest tylko kilka dziewczyn z fajnymi tyłkami na które sie patrzy z przyjemnością :wink:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Bart pisze:BH a powiedz czy Ty nigdy sie niepatrzałeś na tyłki dziewczyn ?? To jest przecież normalny ludzki odruch.
Tylki? Bleeeeeeee nigdy , najbardziej czasami lubie sie patrzac na nastoletnie panny w stanikach i majtach , inne rzeczy (aka bez stanika) to mnie nie interesuja!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

oczywiście że w-f
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Moim ulubionym zajęciem jest oparcie się o ściane podczas lekcji i gadanie z koleżankami, które siedzą za mną. Jedna jest fajna, jedna głupia xD Lubię też gadac z kolegą z ławki (którym jest, o zgrozo, Tommy xD). Czasami fajne jest gadanie z nauczycielem od WOS-u i kłótnie z nauczycielką od Polskiego. Przykład: Mamy ok. miesiąca na nagranie filmu wideo o rycerstwie. Moje koleżanki zrobiły randkę w ciemno i na pytanie ulubione zwierze jedna odpowiedziała "Bobercik". Powiedziałem do kolegii: - To chamskie. Zgłoszę to..albo nie! kolega: - zgłoś! będzie śmiesznie. Oczywiście on nie wierzył że zgłoszę, ale postanowiłem zareagowac i na forum klasy zarządałem jedynki i oceny z zachowania nagannej dla dziewczyn. Oczywiście wszyscy odebrali to jako żart. xD
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

bobercik pisze:Jedna jest fajna, jedna głupia xD
A ktora jest głupia, a która fajna?
bobercik pisze:Moje koleżanki zrobiły randkę w ciemno i na pytanie ulubione zwierze jedna odpowiedziała "Bobercik"
To było rzeczywiście chamskie.
bobercik pisze:Lubię też gadac z kolegą z ławki (którym jest, o zgrozo, Tommy xD)
Nie jestem zgrozą. :cool:
bobercik pisze:Oczywiście on nie wierzył że zgłoszę, ale postanowiłem zareagowac i na forum klasy zarządałem jedynki i oceny z zachowania nagannej dla dziewczyn. Oczywiście wszyscy odebrali to jako żart. xD
Bo Drzewińska nie rozumie ani Ciebie, ani mnie. Jak chciałem, żeby dała dziewczynom z naszej grupy też szóstki, to się oparła na tym co klasa mówiła.

Moje ulubione zajęcie, to gadanie z bobertem , a tak poza tym, to nie wiem. :cool:
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ja za to lubie słuchać na lekcjach samych wykłądów. Po prostu - zapamiętuje, potem nie muszę się uczyć na sprawdziany i wogóle. Lubię słuchać wykładów nauczycieli, czasem idzie się pośmiać, a czasem ciekawego coś dowiedzieć.

A ulubione zajęcia, to tak:
:arrow: WoS - No, fajnie, na leksjach każdy gada z każdym i wogóle ^^ Fajną panią od WoSu mieliśmy ^^
:arrow: Fizyka - Luksus, tylko, że nie oddawałem zadań domowych i referatów... Ale komu by się chciało XD I tak przez Moje naduzdolnienia dostałem "4"
:arrow: Matematyka - wszystko, dzięki panu profesorowi(oczywiście nie ma tytułu profesora XD). Mamy swietnego, przezabawne nauczyciela. Znaczy, mieliśmy...
:arrow: J. polski - lubie język polski, bo często czytaliśmy jakieś ciekawe opowiadania fantasy na lekcjach ^^ A Ja oczywiście jestem fanem Sience-fiction i fantasy
:arrow: Godzina wychowawcza XD - Uwielbiam to! Kłade się na ławce i idę spać... :razz: Czasem jak usłyszę coś ciekawego, to podnoszę się i mówie ^^

Zresztą z tym, że ide spać, to na lekcjach polskiego też! Kłade się, czytając coś, ja słucham. Pani kazuje powtórzyć, dostaję piątkę i dziękuje ^^ Albo: "Piotrek, nie śpij!". Hehe, nie ma to jak siedzieć w PIERWSZEJ ŁAWCE XD

Hmmm, nie wiem, jak u Was, ale u nas zawsze wszyscy lubieli siedzieć w pierwszych ławkach XD Dziwne, no nie? XD
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Lubie historie bo interesuje sie 2-gą wojną światową.Angielski nie jest zły, oczywiście w-f(szczególnie noga) WoSu nie lubie bo nam baba za byle co wstawia pały i jest wredna :twisted: informatyka mnie teraz nudzi mamy głupi materiał.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Dae pisze: Zresztą z tym, że ide spać, to na lekcjach polskiego też! Kłade się, czytając coś, ja słucham. Pani kazuje powtórzyć, dostaję piątkę i dziękuje ^^ Albo: "Piotrek, nie śpij!". Hehe, nie ma to jak siedzieć w PIERWSZEJ ŁAWCE XD

Hmmm, nie wiem, jak u Was, ale u nas zawsze wszyscy lubieli siedzieć w pierwszych ławkach XD Dziwne, no nie? XD
Heh xD Znam to doskonale :D Ja jestem orłem z polskiego i albo angażuję się w pełni w lekcję i w taki sposób kieruję lekcją że za informacje z NIEPRZECZYTANEJ lektury dostaję piątkę, albo śpię na ławce i czekam na pytanie...

Na matematyce pani pozwoliła mi rysować podczas lekcji, ponieważ zauważyła podzielność mojej uwagi. Ten przełom nastąpił gdy rysowałem podczas jej wykładu na jakiś tam temat- widziała że rysuję zamiast słuchać i kazała mi powtórzyć ostatnie zdanie, a ja powtórzyłem całość xD

Na angielskim się niestety nudzę, bo wszystko co robi się w szkole, mam już przerobione kilka lat wcześniej... Obecnie na lekcjach prywatnych przerabiam podręcznik ForMatura do klasy 3 liceum, który też niestety jest banalny... Mam nadzieję że znajdę zaspokojenie w szkole średniej z wykładowym językiem angielskim...

Kolejny ulubiony przedmiot? Historia! Dostaję piątki z odpowiedzi do których nie jestem przygotowany, za odrobione w 15 minut zadanie domowe również(15 minut, ale kilka solidnych stron :P).

Wiedza o Społeczeństwie... Moim zdaniem przedmiot nie wymagający nauki, wszystko jest tam na logikę... Albo ktoś wie czym jest praca zespołowa, naród, itp. albo jest tępy i nie wie... W tym przedmiocie nie dostrzegam cienia trudności...

Plastyka... W tym roku mam lekcje z tą samą panią, która uczyła mnie w klasach 4-6 podstawówki i ciągle nawija na lekcjach o moich uzdolnieniach :P :P :P Wszystko przez to że w dzieciństwie nie potrafiłem przeżyć dnia bez narysowania około 20 prac :]

Religia- uwielbiam zagłębiać się w tajniki wiary... Za prowadzenie daleko wykraczających poza poziom dyskusji z moimi księżami zawsze otrzymywałem dobre ocenki :D W tym roku mam bierzmowanie i religię katechetą...

Są też przedmioty zupełnie mi obojętne, a są to: fizyka, chemia, w-f, informatyka, biologia, geografia, technika i muzyka... Nie ma właściwie takiego przedmiotu którego bym nie lubił, bo żaden nie sprawia mi trudności...

Lubiłbym bardziej muzykę, gdyby ogarniała zainteresowania ucznia, a nie jakąś nudne arie, pieśni, etc. Gdybym mógł na niej uczyć się jak pisać dobre teksty i układać punchline'y, jak robić mocne podkłady... wtedy byłby to przedmiot :)

Informatyka- po prostu za nudna... Zainteresowałaby mnie nauka robienia animacji we flashu... Rzeczy które robimy uwłaczają mojemu poziomowi... :(
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Dragon Fist pisze:
Dae pisze: Zresztą z tym, że ide spać, to na lekcjach polskiego też! Kłade się, czytając coś, ja słucham. Pani kazuje powtórzyć, dostaję piątkę i dziękuje ^^ Albo: "Piotrek, nie śpij!". Hehe, nie ma to jak siedzieć w PIERWSZEJ ŁAWCE XD

Heh xD Znam to doskonale :D Ja jestem orłem z polskiego i albo angażuję się w pełni w lekcję i w taki sposób kieruję lekcją że za informacje z NIEPRZECZYTANEJ lektury dostaję piątkę, albo śpię na ławce i czekam na pytanie...

Na matematyce pani pozwoliła mi rysować podczas lekcji, ponieważ zauważyła podzielność mojej uwagi. Ten przełom nastąpił gdy rysowałem podczas jej wykładu na jakiś tam temat- widziała że rysuję zamiast słuchać i kazała mi powtórzyć ostatnie zdanie, a ja powtórzyłem całość xD

Na angielskim się niestety nudzę, bo wszystko co robi się w szkole, mam już przerobione kilka lat wcześniej... Obecnie na lekcjach prywatnych przerabiam podręcznik ForMatura do klasy 3 liceum, który też niestety jest banalny... Mam nadzieję że znajdę zaspokojenie w szkole średniej z wykładowym językiem angielskim...

Kolejny ulubiony przedmiot? Historia! Dostaję piątki z odpowiedzi do których nie jestem przygotowany, za odrobione w 15 minut zadanie domowe również(15 minut, ale kilka solidnych stron :P).

Wiedza o Społeczeństwie... Moim zdaniem przedmiot nie wymagający nauki, wszystko jest tam na logikę... Albo ktoś wie czym jest praca zespołowa, naród, itp. albo jest tępy i nie wie... W tym przedmiocie nie dostrzegam cienia trudności...

Plastyka... W tym roku mam lekcje z tą samą panią, która uczyła mnie w klasach 4-6 podstawówki i ciągle nawija na lekcjach o moich uzdolnieniach :P :P :P Wszystko przez to że w dzieciństwie nie potrafiłem przeżyć dnia bez narysowania około 20 prac :]

Religia- uwielbiam zagłębiać się w tajniki wiary... Za prowadzenie daleko wykraczających poza poziom dyskusji z moimi księżami zawsze otrzymywałem dobre ocenki :D W tym roku mam bierzmowanie i religię katechetą...

Są też przedmioty zupełnie mi obojętne, a są to: fizyka, chemia, w-f, informatyka, biologia, geografia, technika i muzyka... Nie ma właściwie takiego przedmiotu którego bym nie lubił, bo żaden nie sprawia mi trudności...

Lubiłbym bardziej muzykę, gdyby ogarniała zainteresowania ucznia, a nie jakąś nudne arie, pieśni, etc. Gdybym mógł na niej uczyć się jak pisać dobre teksty i układać punchline'y, jak robić mocne podkłady... wtedy byłby to przedmiot :)

Informatyka- po prostu za nudna... Zainteresowałaby mnie nauka robienia animacji we flashu... Rzeczy które robimy uwłaczają mojemu poziomowi... :(
Jak widzę jesteś alfa i omegą, wysłannikiem boga na ziemi, wszechwiedzącym mesjaszem i mędcem, wieszczem i prorokiem. Po za tym pisesz szybciej niż niejedni ludzie mówią. Brawo gratuluję. Drżyjcie narody i piszczcie peany, bicje w tarabany.

Prawdę mówiąc, powtórzenie ostatniego zdania nei jest żadnym problemem. Samo gimnazjum jest banalne. Jak pójdziesz do liceum i pobawisz się z biologią to pogadamy.
...enzymatyczny proces polegający na biokatalizacji białka, pod wpływem jego struktury i działania kwasy glukaminowopirogronowego na cząsteczki zkatalizowanego węgla i tlenu, zachądzące w macierzu mitochondrium. Proces następnie przenosi się do matriks mitochondrialnego w którym następuję dalszy rozkład substacnji, mogącej ostatecznie przekazać enegrie cząstecze adenozynotrójfosforanu.
WOS jest na logikę?? Hmm jeśli ktoś interesuję się polityką to być może wstępnie tak, nie wiem jaki macie materiał, ale z pewnośćia z logicznego myślenia nie wymyśliłbyś podziału zadań dotyczących obronności wobec wojewody i starosty.

Co do angielskiego to jaki macie system oceniania?? U mnie jest 1 bład ocena w dół, pomijając, że na kartce masz zapisane około 120 wyrazów. Macie czas zaprzeszły i mowe żależną?? Wątpie. :neutral:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Piotrek, jak byłbyś w technikum i bawiłbyś się z Badaniem Obwodów Elektrycznych(aka Elektrotechniką + Przyrządy pomiarowe), to byś zobaczył XD

No i jestem w szkole średniej, więc troche się zmieniło. Look:

:arrow: Matematyka - Lekcje zazwyczaj lekko nudne, ale fajne. Super nauczyciel, dyrektor szkoły :razz:
:arrow: Technologia Informacyjna - No, niezbyt ciekawy przedmiot, zazwyczaj trzeba non-stop szukać czegoś w necie... Nawet nie da się w nic zagrać! Ale za to super profesor!
:arrow: Fizyka - No, super, jak w gimnazjum, mam świetnego nauczyciela. A fizyka nie jest Mi materiałem obcym, ale muszę sobie trochę powtórzyć trochę(sprawdzian dzisiaj :P)
:arrow: J. polski - Super, pani profesor nie chce Mnie już pytać, bo Mnie juz za dużo razy pytała ^^ Extra! Wogóle - lużny przedmiot
:arrow: J. angielski - Super sprawa! Nigdy wcześniej nie uczyłem się angielskiego... Nareszcie się uczę! No i jest fajnie, jestem w grupie zaawansowanej :P
:arrow: J. niemiecki - Hmmm, uczyłem się już sześć lat, więc nie ma problemów
:arrow: Historia - praktycznie nic nie umiem, teoretycznie umiem i dostaję oceny za prawie darmo - chwilkę gadania

Reszte dopiszę później, bo Mi pociąg ucieknie :P Cya
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

pp3088 pisze: Jak widzę jesteś alfa i omegą, wysłannikiem boga na ziemi, wszechwiedzącym mesjaszem i mędcem, wieszczem i prorokiem. Po za tym pisesz szybciej niż niejedni ludzie mówią. Brawo gratuluję. Drżyjcie narody i piszczcie peany, bicje w tarabany.

Co do angielskiego to jaki macie system oceniania?? U mnie jest 1 bład ocena w dół, pomijając, że na kartce masz zapisane około 120 wyrazów. Macie czas zaprzeszły i mowe żależną?? Wątpie. :neutral:
xD

1. Póki co, WoS jest prosty... Nie mówiłem o całokształcie przedmiotu, jedynie o materiale który objemuje w klasach 1-3 gimnazjum :]

2. Jeżeli chodzi o angielski w szkole to zupełnie nie interesuję się tym co ONI przerabiają... Ja mam z angielskiego nauczanie prywatne od 5 roku życia i nie potrzebuję już go w szkole... Może i się czasem zdaży, jak każdemu oczywiście, popełnić błąd, ale to nie świadczy o tym że poziom umiejęstności jest niski. Zamierzam wybrać się do szkoły z wykładowym językiem angielskim i zdawać maturę ogólnoeuropejską, dlatego ciężko pracuję... W szkole nie ma czasu zaprzeszłego i mowy zależnej, ale to dopiero 3 klasa gimnazjum... Takie rzeczy to mam na prywatnym. Powiedz mi, czy Ty zdałeś już może egzamin wstępu na studia z języka angielskiego?? Ja tak. Rok temu, w piętnaście minut... Oczywiście nieupoważnia mnie on do studiowania bez powtórzenia tego egzaminu, ale zdawałem go pod okiem magistrów i nie powiem żeby był trudny... Jeszcze pewnie zapytałbyś na ile zdałem, dlatego od razu odpowiem... Powyżej 95%

3. Na pewno nie jestem żadnym chodzącym ideałem... Jeżeli Twoje złośliwe zresztą zdanie opierasz na mojej wypowiedzi dwa posty wyżej i jeszczę podkolorowujesz ją, to nie dziwię się że uważasz mnie za "pacana" który uważa że wszystkie rozumy pozjadał... To że powiedziałem że raczej nie mam z żdanym z przedmiotów problemów, to nie znaczy że mam same piątki... Z angielskiego owszem same celujące, ale np. z fizyki czy z chemii idzie mi na 3 lub 4 bo się nie uczę...
Ostatnio zmieniony czw paź 26, 2006 9:06 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Dragon Fist pisze:
pp3088 pisze: Jak widzę jesteś alfa i omegą, wysłannikiem boga na ziemi, wszechwiedzącym mesjaszem i mędcem, wieszczem i prorokiem. Po za tym pisesz szybciej niż niejedni ludzie mówią. Brawo gratuluję. Drżyjcie narody i piszczcie peany, bicje w tarabany.

xD

1. Póki co, WoS jest prosty... Nie mówiłem o całokształcie przedmiotu, jedynie o materiale który objemuje w klasach 1-3 gimnazjum :]

2. Jeżeli chodzi o angielski w szkole to zupełnie nie interesuję się tym co ONI przerabiają... Ja mam z angielskiego nauczanie prywatne od 5 roku życia i nie potrzebuję już go w szkole... Może i się czasem zdaży, jak każdemu oczywiście, popełnić błąd, ale to nie świadczy o tym że poziom umiejęstności jest niski. Zamierzam wybrać się do szkoły z wykładowym językiem angielskim i zdawać maturę ogólnoeuropejską, dlatego ciężko pracuję... W szkole nie ma czasu zaprzeszłego i mowy żelaznej, ale to dopiero 3 klasa gimnazjum... Takie rzeczy to mam na prywatnym. Powiedz mi, czy Ty zdałeś już może egzamin wstępu na studia z języka angielskiego?? Ja tak. Rok temu, w piętnaście minut... Oczywiście nieupoważnia mnie on do studiowania bez powtórzenia tego egzaminu, ale zdawałem go pod okiem magistrów i nie powiem żeby był trudny... Jeszcze pewnie zapytałbyś na ile zdałem, dlatego od razu odpowiem... Powyżej 95%

3. Na pewno nie jestem żadnym chodzącym ideałem... Jeżeli Twoje złośliwe zresztą zdanie opierasz na mojej wypowiedzi dwa posty wyżej i jeszczę podkolorowujesz ją, to nie dziwię się że uważasz mnie za "pacana" który uważa że wszystkie rozumy pozjadał... To że powiedziałem że raczej nie mam z żdanym z przedmiotów problemów, to nie znaczy że mam same piątki... Z angielskiego owszem same celujące, ale np. z fizyki czy z chemii idzie mi na 3 lub 4 bo się nie uczę...
Nie uważam Cię za pacana,tylko trochę sobie zaironizowałem. Ten egzamin na studia to FCA? Koleś ma go u nas, ale jakoś nie dzie mu zbyt dobrze ma 3 i 3 a ja mam 2 i 4 wieć raczej dość podobnie. Oczywiście gratuluję wyniku i uczenia się mowy "żelaznej" widzę, że zarónwo nazwa jak zasady nie są Ci obce. Ja na przykłąd miałęm prawie "6" z chemii w gimnazjum, ale się nie chwalę, bo zgodnie z zasadami filozofii stoickiej i ogólno przyjętej zasady równość traktuję wszystkich jednakowe, no może potem segreuję względem charakteru, ale nie zwracam uwagi na jego kasę, zdolnośći, znajomości.

Co do WOS-u to miałem to w 1 klasie gimnazjum, ale materiał nie równy gimnazjum.

P.S. Przyznam, że zaimponowała mi twoja asertywna postawa, mimo moich uwag nadal trwasz przy swoim i uważasz, że masz rację.

Do modów: Broń boże nie wszczynam kłótni, chcę poprowadzić ciekawą dyskusję, możę trochę ironiczną, ale napewno z zasadami kultury. EOT

Namieszałem mi w głowie :P
Przez Ciebie zwątpiłem... xD Już sam na starość popełniam błędy... Ale zmęczenie po szkole daje swoje wyniki :P Gdybym drugi raz nie czytał tej rozmowy to bym pewnie i Twojego żartu i mojego błędu nie skapował... Poprawiam: "mowa zależna" ;] Doszło u mnie przez to do kłótni z Ojcem bo sobie wkręciłem że to jest "żelazna" :P :P :P
xD Następnym razem zwrócę uwagę na szczegóły...
Dragon Fist
Ostatnio zmieniony czw paź 26, 2006 9:09 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

:) Ja i 6 z chemii to byłby inny wymiar :] mój kolega z klasy miał 6 w 1 i 2 klasie, może jeszcze będzie miał w 3. :)
Ten egzamin na studia to FCA?
Może pomyliłeś coś z FC, SC i TS, czyli First, Second and Third Certificate (of English Knowledge)?? To coś innego, nie zamierzam zdawać, ponieważ podejście to FC kosztuje prawie 1000 zł :P A kończąc studia licencjackie dostaje się TC :]
Nikt nie uważa że wszczynasz dyskusje :) Ok, koniec oft :D
ODPOWIEDZ