Troche chce mi sie smiac. Bart,,kakarotto,, kto tam jeszcze mowil ze Vegeta jest sucks.
Panowie i Panie. VEguŚ rlz !! Przeciez to Vegeta zrobił piękną atmosfere w DB. Vegeta to najciekawsza postać. Odkąd wystąpił w bajce odrazu zrobilo sie ciekawiej. A jak mowicie o zemscie to smiac mi sie chce. To jest ksiaze saiyanow ! taki juz jest. Moim zdaniem to jak on sie w bajce zachowywal powinno byc wielkim +. Nie czuja zadnej urazy do Kakarotta. Ale poprostu wole DUME i CEL niż SŁABOŚĆ i MIŁOŚĆ.
BTW. Ktos tam wspominal o KRILANIe i mowil ze to tchorz. Zapewniam Cie ze gdyby Krilan stanoł koło CIebie wolałbyś zeby stchorzył niż walczył z toba
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Ja nienawidzę tego reportera podczas Cell Sagi na turnieju, tak mnie wkurzał z Herkulesem, że mi się nie chciało tych odcinków oglądać
-------------------------------------------------------------------------------------
Łe tam, dla mnie najlepsi to Vego, Kakarotto, Gohan, Vegeta srednio i Szanowany przez wszystkich Brolly RLZ
jackoz pisze:Szanowany przez wszystkich Brolly RLZ
Wszystkich? Mi tam Brolly jest obojetny. A jak miałbym go lubieć to tylko i wyłącznie ze wzgledu na mojego ZIOMALA (pozdro GUTEK)
Prawde mówiąc byłem raz na www.daizex.com i jak patrzyłem na jeden konkurs o tło na FB to zobaczyłem coś śmiesznego "Goku [...] every one's favourite saiyan" co z tego wnioskować? Że NIE każdy lubi Kakarotta i nie każdy nienawdzi Nappy (A tu wieeeeele ludzi go nie nienawidzi)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Gutek pisze:No w sumie tak, ale dla mnie Napp jest spoko, tylko jeszcze gdyby myślał Brakuje mu tych cech Brolly'ego i Vegety
Z jednej strony racje Ci przyznam. Vegeta mysli. Mimo siły jest w stanie docenic przeciwnika, szkoda tylko ze zazwyczaj robi to po jakiejs chwili kiedy jest juz nieco obity
anyway zimna krew nie raz go juz uchronila. No co sie dziwic w koncu to saiyanin Jednak raz Vegeta mnie zawiódł....ostrzegł Nappe gdy mial dostać "dyskiem" od Krilana. Nie chodzi mi o to że Nappy nie lubie. Tylko oto że poco sie wtrącił... tego nie lubie. Jak jest walka to niech sie nikt nie wtrąca, tym bardziej ze odrazu było założone że Nappa zabiera sie za tą paczke sam.
PS:Jednak Podczas pierwszego starcia z Kakarotto i gdy pierwszy raz wylądował na Ziemi to nie był jeszcze ten Vegeta ktorego pierwsze odsłony prawdziwego Saiyana mogliśmy ujrzeć na NAMEK.
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Jak chcecie to se mówcie.
Nappa: wielka ,głupia góra mięśni.
Vegeta :nieopanowany ,silny (nie zawsze dzięki treningom).
KKRT:nie lubię go i już .
Ale żeby się kłucić z powodu MR.SATANA ????????
To jest zwykły człowiek.Nie rozumiem was.
songoku pisze:moim zdaniem najgłuprza postać to vegeta jest poprostu zadufany w sobie i zły dlatego że kakaroto jest od niego silniejszy
Też bym był taki zły gdyby mnie prześcignął jakiś wieśniak nawet przez to nie chciał sie scalić z kakarottem bo kakarotto osiągnał ssj3 co rozgniewało Vegete a Kakarotto wstydził się za to
Ostatnio zmieniony pt sty 28, 2005 5:58 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli