Wszystko o Miriam
Moderator: Moderatorzy
- jackoz
- Wojownik z Kaioukenem
- Kontakt:
Wszystko o Miriam
Co sądzicie o Marianie, na tvn'ie, Według mnie takich ludzi powinno się w piecach palić, Przynajmniej było by cieplej. Według mnie to jest ocydne i nie potrzebnie to puszczają. Powiem wam jedno nigsy tego nie oglądałem, ogładne finał, będe wyśmiewał kolesia jak się dowie że Miriam to facet. Ci ludzie są żałośni.
Re: Wszystko o Miriam
Eh brzdącu... sam idź do pieca niuchać Cyklon. Zostaw go w spokoju. Skoro leci juz tyle w telewizji znaczy ze nie przekracza praw moralności. A dla twojej wiadomosci to bardzo wysoko znany SHOW ktory podoba sie wielu ludzią. Ja osobiscie czasem zerkam na tojackoz pisze:Według mnie takich ludzi powinno się w piecach palić, Przynajmniej było by cieplej.
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
- jackoz
- Wojownik z Kaioukenem
- Kontakt:
Re: Wszystko o Miriam
Znane show, tia... Ciekawe co bys powiedział jak byś był na miejscu tego "jedynego" wielkiego wybrańca. Mi by to się bardzo obiło na psychice, jak bym, jeszcze ją przedmuchał, a potem dowiedział się "czym" on(a) naprawdę jest. Bzykać faceto-babę, bleee. ZaSTanÓW się czy to takie fajne.Atom pisze:Eh brzdącu... sam idź do pieca niuchać Cyklon. Zostaw go w spokoju. Skoro leci juz tyle w telewizji znaczy ze nie przekracza praw moralności. A dla twojej wiadomosci to bardzo wysoko znany SHOW ktory podoba sie wielu ludzią. Ja osobiscie czasem zerkam na tojackoz pisze:Według mnie takich ludzi powinno się w piecach palić, Przynajmniej było by cieplej.
Czy mężczyźni z tego programu mieli zaskarżyć telewizję do sądu, ale podpisali jakiś papierek na początku i nie mogli. Powiedzieli im, że ten podpis to zwykła rutyna i każdy kto przychodzi do telewizji taki podpisuje....
Ja sama tego nie oglądam, cociaż za każdym razem mam ochotę, ale po prostu... no tego... zapominam
wydaje mi się, że to jest zabawne, ale sama z pewnością nei chcialabym być an miejscu tych mężczyzn. Przecież oni nei wiedzą, że "ona" nie jest prawdziwą kobietą...
Nie to żebym była nietolerancyjna, ale każdy człowiek ma wolną wolę, orientację i nia powinniśmy "bawić" się w takei rzeczy, to po prostu jest neietyczne. ale sami rozumiecie -kaska, kaska, kaska... O to w tym wszystkim chodzi. Oglądalność- zysk. a na czym anjłatwiej zarobić? Na czymś wyjątkowo komercyjnym, dlatego doszłam do wniosku, ze jednak nei podoba mi się ten program
Ja sama tego nie oglądam, cociaż za każdym razem mam ochotę, ale po prostu... no tego... zapominam
Nie to żebym była nietolerancyjna, ale każdy człowiek ma wolną wolę, orientację i nia powinniśmy "bawić" się w takei rzeczy, to po prostu jest neietyczne. ale sami rozumiecie -kaska, kaska, kaska... O to w tym wszystkim chodzi. Oglądalność- zysk. a na czym anjłatwiej zarobić? Na czymś wyjątkowo komercyjnym, dlatego doszłam do wniosku, ze jednak nei podoba mi się ten program
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Ten brogram jest bardzo fajny mi sie podoba(no może oprócz tego że Miriam niejest w 100% kobietą) a w finale to bedzie najwiękasza beczka z tego kolesia który zostanie w tym programie 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Nie lubie pedalstwa, nie lubie pedalow. Potepiam ten program i wogole dla mnei ten program to przesada i tyle nawet mi sie nie chce smiac z tych durnych ludzi ktorzy podrywaja tego mezczyzne:/ raczej plakac mi sie chce jak widze takich idiotow:/. Do pieca z nimi zagazowac spalic i wyrzucic na wiatr ich prochy!!