Z powodów, że Rav często tu nie zagląda, a Wam się wydaje, że możecie się bezkarnie ogłupiać wprowadzam w życie nowe zasady karania użytkowników. Będą one bardziej rygorystyczne niż te, które przedstawił Wam Rav. Jak pewnie zauważyliście niedawno powstał nowy dział pt. "Ostrzeżenia i banicja". Będzie tam 5 tematów zatytułowanych: "Zagrożeni", "Kandydaci do bana(na)", "Zba(na)nowani", "Anulacja bana(na)" oraz "Odbanowani". Teraz jeśli użytkownik naruszy regulamin będzie to wyglądało tak:
- Za pierwszym razem delikwent ląduje w temacie "Zagrożeni" z powodem dlaczego został ostrzeżony,
- Za drugim razem jego xywka wraz z powodem będzie zajmowała (nie)honorowe miejsce w temacie "Kandydaci do bana(na)",
- I za trzecim razem użytkownik dostaje bana(na) oraz ląduję w temacie "Zba(na)nowani" bez uzasadniania powodu chociaz będzie to żadko.
Dla ostrzeżenia dodam, że niejaki sotys w 3 dni znalazł się w dziale "Kandydaci do bana(na)". Nie wykazał najmniejszej inicjatywy w poprawie swoich postów. No i pisał bez sensu. Istnieje szansa, że możecie zostać odbanowani. Musicie wysłać maila na adres arti1200@poczta.onet.pl i napisać, że przepraszacie i, że się poprawicie czytając dokładnie krótki, acz treściwy regulamin forum. Takiemu użytkownikowi dana jest jeszcze jedna, ostatnia szansa. Jeśli jednak taki ktoś naruszy regulamin zostaje wydalony bezpowrotnie z forum. Jeśli ktoś zostaje odbanowany trafia do tematu pt. "Odbanowani". Może się również zdarzyć, że po dyskusji z naczelnym lub własnym rachunku sumienia zdarzy się, że ban został dany niesłusznie. Delikwent trafi do tematu "Anulacja bana(na)" oraz jego konto przewinień zostaje wyzerowane w ramach przeprosin. Jeśli uważacie, że komuś należy się ban, piszecie mi o tym na PW z uzasadnieniem i dowodem. Przypominam, że dowód to nie jest Wasze słowo. Jeśli takowy zostanie sfałszowany w jakiś cudowny sposób to napewno dowiem się o tym prędzej czy później, a użytkownik co mi go dostarczył zostanie na miejscu wyrzucony z forum bez możliwości powrotu. Zatem ostrzegam wszystkich bo zasady tej gry zostały ustawione na poziom wyżej.
POPRAWKA: Usunąłem jeden punkt. Nie będzie żadnego upominania na PW. Jeśli coś zrobiłeś nie tak lądujesz od razu w dziale "Zagrożeni". Jeśli chodzi o ortografię to skłonny jestem ostrzec najpierw na PW.