Pytanie

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Pytanie

Post autor: Kakarotto »

Mam takie małe pytanie:
W Którym programie RPG Maker najlepiej tworzyć gry? Czytałem że RPG Tsufulu jest bardzo dobry, ale chcialbym sie dowiedzieć jakie są wasze opinie i poradzenie najlepszego wg. was programu, i czy lepszy jest w wersji Polskiej czy Angielskiej. :mrgreen:
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Angielski (lub bardziej Rosyjski) lepszy bynamiej nie pisze losowo "(imie stwora) smierc" ponadto nie lubie pojecia "lewel" tylko "poziom"
2.Polecam RPG Makera 2000 gdyz to podstawowa wersja , jak chcesz mozesz tez uzyc RPG Makera 2003
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

oki dzięki ;) można zamknąć temat :)
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Najlepsze opcje, jak i wymagania ma RPG Maker XP, najlepiej jest w nim robić gry, jak chcesz, to kup, jak nie, to nie...

A tak to RPG 2k3 ma system ABS podczas walki(active battle system), zawiera coś takiego jak "battle charsety" i opcje w tej wersji często różnią się nazwą od tych w RPG 2000. Jest tu też kilka nowych opcji, niekiedy bardzo przydatnych!

Ale RPG Maker też jest bardzo dobry. Największy plus to to, że ma bardzo małe wymagania i łatwo wszystko pozmieniać. Wystarczy włączyć database.

Mimo wszystko musisz sam wszystko sprawdzić i wybrać dla Ciebie odpowiedni, bo każda wersja ma swoich fanów
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Zablokowany