Uwaga!! Jedyna taka okazja w Internecie! Mam do sprzedania wszystkie odcinki Dragon Ball, Dragon ball Z, Dragon Ball GT oraz filmy Dragon Ball (kinowe). Razem to jest 13 plyt DVD!! 61GB Twojej ulubionej bajki!! Obraz super, dzwiek takze:) NJiektore filmy, sa z napisami, ale odcinki DB, DBZ i DB GT z lektorem, wersja z RTL 7:) Nie zwlekaj, skontaktuj sie ze mna pod numerem Gadu Gadu 3168883 albo przez maila
cosmic90@tlen.pl i dogadaj sie co do ceny:D U mnie najtaniej!! Chetnym posle screeny, zeby udowodnic jakosc obrazu:D
LOL... Jakośćobrazu jest fatalna...
:P:P te odcinki z lektorem są w jakości TV Rip, dodatkowo dźwięk jest do niczego... Nie masz się czym chwalić... Ja mam DB i DBGT w DVD Rip do wyboru język angielski i japoński- to jest coś!! a DBZ mam w tej głupiej wersji co Ty... Odpuściłbym sobie na Twoim miejscu
Dragon Fist
[ Dodano: Pon Sie 14, 2006 3:15 pm ]
Hehe czy ja wiem czy taki obraz fatalny i dziwek takze... No jrsli Ty tak uwazasz, to masz do tego prawo:) ja uwazam ze lepszej nie mozna znalezc w necie jakosci obrazu. A jak jest trzeba sie bardzo duzo naszukac ii duzo zaplacic. A u mnie tanio i wszystko naraz:) A sam powiedz, ze ogladnac sie da:) pozdrawiam:)