Super okazja!!!! To trzeba zobaczyc!!

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
cosmic21

Super okazja!!!! To trzeba zobaczyc!!

Post autor: cosmic21 »

Uwaga!! Jedyna taka okazja w Internecie! Mam do sprzedania wszystkie odcinki Dragon Ball, Dragon ball Z, Dragon Ball GT oraz filmy Dragon Ball (kinowe). Razem to jest 13 plyt DVD!! 61GB Twojej ulubionej bajki!! Obraz super, dzwiek takze:) NJiektore filmy, sa z napisami, ale odcinki DB, DBZ i DB GT z lektorem, wersja z RTL 7:) Nie zwlekaj, skontaktuj sie ze mna pod numerem Gadu Gadu 3168883 albo przez maila cosmic90@tlen.pl i dogadaj sie co do ceny:D U mnie najtaniej!! Chetnym posle screeny, zeby udowodnic jakosc obrazu:D

LOL... Jakośćobrazu jest fatalna... :P:P:P te odcinki z lektorem są w jakości TV Rip, dodatkowo dźwięk jest do niczego... Nie masz się czym chwalić... Ja mam DB i DBGT w DVD Rip do wyboru język angielski i japoński- to jest coś!! a DBZ mam w tej głupiej wersji co Ty... Odpuściłbym sobie na Twoim miejscu
Dragon Fist

[ Dodano: Pon Sie 14, 2006 3:15 pm ]
Hehe czy ja wiem czy taki obraz fatalny i dziwek takze... No jrsli Ty tak uwazasz, to masz do tego prawo:) ja uwazam ze lepszej nie mozna znalezc w necie jakosci obrazu. A jak jest trzeba sie bardzo duzo naszukac ii duzo zaplacic. A u mnie tanio i wszystko naraz:) A sam powiedz, ze ogladnac sie da:) pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony pn sie 14, 2006 1:42 pm przez cosmic21, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Niektore filmy
A ktore dokladniej (tak sie pytam)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no no mam za darmo odcinki gt i wszystkie kinówki w dvd ripie a zwykłego tez moge ściagnąc po pl wiec niemów ze gdzies jest drogo i przy okazji to nie temat na ogoszenia

sorx za offtop
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kris pisze:wszystkie kinówki
Wiec , masz 17 kinowek DB? Bo mowisz ze wszystkie a tyle jest tych kinowek

A poza tym

2 Kasety Video do przejscia DBZ Gaiden na pegazusa
2 Specialy edukacyjne do szkol
3 Specialy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
cosmic21

Post autor: cosmic21 »

Zacytuj gdzie napisalem ze mam wszystkie filmy??:. mam jakies speciale, ale nie znam sie na DB na tyle dobrze, zeby Ci powiedziec wszystko dokladnie:D Mam 4 filmy kinowe DB, 13 DBZ i jakies Speciale na plycie pisze DBZ Lost Movie, DBZ Special, DB GT Special:] to by bylo na tyle:] jesli ktos nie jest zainteresowany, niech nie kupuje ode mnie, prosze bardzo sciagajcie z neta::D jesli macie dstep. Jesli nie to zachecam, bo taniej w necie nie znajdziecie niz u mnie:]
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Nie lubię takich typów co rejestrują się tylko żeby zareklamowac swoje rzeczy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
ODPOWIEDZ