Hmm ja glosuje rzecz jasna na pana Bardocka , dlatego ze to moj idol i nie lubie zbytnio Gohana , szczegolnie kiedy byl kujonem poandto pokonalem "Wnuka" Bardocka w B3 wieele razy
In conlusion?
Bardock san rulez
Gohan sucks
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Gohan nie ma sobie równych ,apogeum swojej mocy osiągnął w Buu sadze ,ale największe wrażenie ''POWERA'' zrobił w Cell Sadze ,gdzie aż niemal czuś było energię emanującą z niego .Gohan zawsze może liczyć na mój głos .
Hehe Kid Trunks w wieku 8 lat był silniejszy od Future Trunksa w szycie jego możliwości. Wiadomo że ktoś wytrenowany przez Vegete jest lepszy od wojownika wytrenowanego przez Gohana.
A skad wzioles taki glupi pomysl? Czy mowisz o tym ze szybciej osignal SSJ? Heh wiec ze w mandze Tronk poznal SSJ PRZED smiercia Gohana BTW Tronk (przyszlosciowy) poznal te poziomy : SSJ , USSJ , USSJ2 a Terazniejszy Tronk tylko SSJ , ponadto zycie w mrocznej przyszlosci czyni mocnym wiec:
Tronk kun moze skopac zalosny tylek tego Tronka z terazniejszosci
In conlusion
Present Trunks Sucks
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:A skad wzioles taki glupi pomysl?
]
F.Trunks fajniejszy, ale naprawde słabszy. Porównaj sobie dwóch wojowników:
F.Trunks wytrenowany przez Gohana
Kid Trunks wytrenowany przez Vegete, który miał możliwośc podglądania takich mistrzów jak Piccolo
Zauważ że jak F.Trunks pokazał swoją moc SSJ to na Piccolo nie zrobiło to wielkiego wrażenia a gdy to samo zrobił Kid Trunks Piccolo prawie zeszczał się w gacie.
bobercik pisze:Zauważ że jak F.Trunks pokazał swoją moc SSJ to na Piccolo nie zrobiło to wielkiego wrażenia a gdy to samo zrobił Kid Trunks Piccolo prawie zeszczał się w gacie.
1.A co sie dziwisz mu? "Kopia Tronka" miala 8 lat
2.A jak niby Piccolo jr moze zrobic w majtki skoro nie ma (wiadomo czego)
3.I tak Terazniejszy Tronk jest slabszy , gdyby wychowywal sie w przyszlosci jak Tronk by byl silniejszy od niego , a tak , jest slabszy od niego o wiele
Koniec Offtopicu
Jestem za tronkiem bo:
1.Zabawny
2.Fat buu nie wygląda "groźnie" tylko tak jakby to była postać rysowana "na kolanie".
3.Fat buu też lubie za całość ale ...
4 .Trunks lepszy.
GOHAN RULES, wydaje mi się że wygra Gohan. Btw. czemu nikt nie zmienił ankiety?