Kiedy powstał Son Goten?

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Kiedy powstał Son Goten?

Post autor: Bobercik »

W Buu sadze ma 7 lat. Więc musiał powstać w Cell saga.

Goku lata po kosmosie po walce z Frezerem :arrow: Goku trenuje z Piccolo i Gohanem przed walką z cyborgami :arrow: Goku w komnacie ducha i czasu :arrow: Goku odpoczywa w domu :arrow: Goku umiera

Biorąc to pod uwage Goten musiał powstać albo w czasie gdy Goku trenował z Piccolo albo gdy miał 9 dni odpoczynku przed Grą Cella. Nie sądze żeby Chi-Chi zbliżyła się do Goku gdy w tym samym budynku znajdował się Wielki Szatan Piccolo......Z 9 dni odpoczynku pierwsze trzy Goku spędził z Gohanem a następne trzy trenował. Potem poleciał po Dendiego i kazał Gohanowi z nim się bawić w Boskim Pałcu. I tak Kakarotto miał trzy dni sam na sam z Chi-Chi.
Może na jakiś stronach jest to napisane i każdy o tym wie, ale ja nie wiedziałem. Jak co temat można wywalić.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Sprawa jest banalna- jestem wręcz pewien że poczęcie Son Gotena miało miejsce w przedziale czasowym pomiędzy wyjściem Goku i Gohana z Room of T&S a Cell Games, byłoby to najbardziej sensowne i zarazem najbardziej możliwe... :) W końcu Goku miał 9(chyba) dni na zrobienie synka...

I ten post moze zakończyć głupi temat - Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 10, 2006 10:23 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany